Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 15

Thread: Tõlkida ainult uusi teemasid

Senior liige

Default Tõlkida ainult uusi teemasid

Ma tahaksin soovitada funktsiooni ainult lisada tõlge linke niidid uuem kui kindlaksmääratud aja jooksul. Kui niidid on vanem kui määratud perioodi, kuid antud keeles on tõlgitud, anda lingi tõlge.

Mis see on, Google ja teiste eest külastada iga lehekülje saidile, asjatult tõlkimine kõik läheb tagasi 10 aasta jooksul (minu puhul). See on osutunud väga kulukas.

Liige

Text automatically translated from: Portuguese to: Estonian
    Translated text
    Excelente sugestão ***
    Original text

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Sel hetkel võite teha midagi sellist. Kuupäevaks ei ole vaid koht. See kõik väga vanad teemad on mõni eriline koht, siis võite lisada vBET konfiguratsiooni ignoreerida - koht ja siis seda ei tõlgita.

Ei tohiks olla mingit probleemi lisades vanus filtreerida ja tõlkida väga vanad teemad. Me ei kontrolli, on need juba tõlgitud või mitte - see oleks liiga kulukas (me võime mõelda pärast lisades hiljem teise variandina) täitmiseks.

Taotluse heaks

Senior liige

Ma arvan, et seal on foorum, et mul on vana Arhiiv ainult Teemad sisaldavad. Ainus probleem on, ma ei taha välja lülitada tõlked täielikult, kui nad on juba teinud (siis ma oleks lihtsalt raiskab raha) tõlked. See ei oleks probleem, kui ma tegin tänu uuesti installimine.

Tänu teie tähelepanu.

Leiame selle kohta. Ikkagi - võtke arvesse, et jaoks oma kasutajatele, et oleks parem, kui see on täielikult keelatud või täielikult tõlgitud, muidu see on segane - põhjus, miks need on ja need ei ole...

Senior liige

Minu puhul enamik kasutajaid ei lähe tagasi viimase 5 aasta jooksul ja lugemine Teemad - ainult otsingumootorid on

Ikka see otsingumootorid toob sulle uue liikluse real kasutajad otsingutest. Igatahes - nagu ma juba kirjutasin, me töötame seda

Banned

Ei tõlgi teemat teatud aja pärast loomist teema või kuupäeva viimase postituse teema pärast?

Senior liige

Viimane postitus kuupäev on ilmselt paremini. Kui postitus on ikka veel asjakohane ja millele vastatakse, siis ilmselt tuleb tõlkida.

Banned

Täname ehdotuksestasi. Meil töötab see funktsioon.

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •