Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 4 kohta 4

Thread: vbetflag-küsimus ei lahene

Liige

Default vbetflag-küsimus ei lahene

Endiselt saada palju linke meeldib see minu serverlog:

66.249.65.7 - - [20/Jan/2010: 14:15:08 +0100] "GET / cs / sv / vbet_flag-/ sv / showthread.php? T = 13307 HTTP/1.1" 404 491 "-" "Mozilla / 5,0 (compatible; Googlebot/2.1; + http://www.google.com/bot.html) "

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Niisiis - jahindus taas avatud Lets loodan, et seekord me Kirottua täielikult

Kas te palun meenutavad mulle oma foorum URL?

GOT IT! Ma lõpuks reprodutseerida it! See juhtub siis, kui keegi lisab URL keelekoodi forum vaikimisi keeles. Nüüd see on lihtsalt õige see Loodan, et ma viimast võimalust, see bug Igatahes - niimoodi, millel on parandatud ning lisatakse 3.3.1

Kiirparandus selle:
    1. avatud / includes / vbenterprisetranslator_functions_redirect.php
    2. leida:
    PHP Code:
    if ($vbet_isActualIgnored) { 
    3. ning asendada see:
    PHP Code:
    if ($vbet_isActualIgnored || $_GET['language'] == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumlanguage']) { 
    Oluline küsimus - kas sa eemaldada koodi oma foorum keeles, kui integreeritud sitemap generaator?? Tõenäoliselt sellepärast Google püüab minna neid sidemeid, sest vBET ei muutu kunagi lingid originaalkeeles.

Me võtame hooli automaatne ümbersuunamine juhul, kui keegi lisada forum keel URL ja sa võtad hoolivad oma sitemap generaator integratsioon - eemaldada sealt koode ei toeta keeles ja oma foorum keeles.
    Viimati muutis vBET; 22-01-10 juures 02:13.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •