Kui värskendamisel vbulletin 4.1.8, vbet 4.4.4 on ei ole tõlkimise lehekülgede täielikult.
Kui värskendamisel vbulletin 4.1.8, vbet 4.4.4 on ei ole tõlkimise lehekülgede täielikult.
Tere
Kas saaksite Palun mulle anda rohkem teavet:
-mida sa kasutad (Google 1(free), Microsoft, Google 2(paid)) tõlge API
-Palun käivitage test app API-sid, mida saate kasutada: KATSED
Vastust, käsitletakse I seda lahendada, kui teil on küsimusi, ma tolliasutustelt, see avada selle probleemi kohta, mis tahes muu Palun Avage uus teema
Minu tõlgi leht tõlkida sisu, kui te vaatate. ainult foorum staatiliseks tekstiks teisendada.
自動車保険
Minu tõlgi leht tõlkida sisu, kui te vaatate. ainult foorum staatiliseks tekstiks teisendada.
Ma kasutasin Microsoft ja Apertium tõlge.
Peate tahan lingi katse oli ei google apertium (see oli loodud pärast vBET Microsofti kaudu lasuurne) test
Saate te käivitage test for Microsoft by Mazure, võite leida selle:
allalaadimine - > ei-ei-üleslaadimise - > Tööriistad - > microsoftbyazuretest.php
Lihtsalt oma foorum root kausta üles laadida ja sihtkoha URI tippida oma veebibrauseris
kuidas see paranda?Käivituskatse klõpsake tõlke API lasuurne alusel
Täielik luba:
{"Viga": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: kohustuslik väli/u0027client_id/u0027 on puudu. / r/nTrace ID: 65630e6f-adc7-467b-afd9-7506f26eca2f/r/nTimestamp: 2011-12-09 02:17:06Z"}
Katse tulemus: ï» æ „ArgumentException: esitajaaktsiate teavet leitud luba: ID=3737.V2_Json.Translate.16E26BDE "
Test error:
Ühenduse aeg (ms): 130.547119141
Kõige tõenäolisemalt ei lisa midagi teieadmincp -> vBET -> Tõlked Pakkujad->Microsoft Comercial Tõlkimine API võti, Taevasina(BETA)
Kasutada märkimise Microsoft ülekanne on teil esmalt lasuurne siin Mcrosoft tõlge API (ka vaba valik) kliki
ning seejärel registreerige saate siin aplication (puudub väli kliendi nimi, mida saate kasutada sulgudes täitmisega Microsoft Comercial tõlke API võtme Azure(BETA) poolt)
i 'm sorry, Microsoft API ja taotlus on registreeritud, kuid ma saate määratleda, milline on API lasuurne arv.
Palun öelge mulle üksikasjad.
Viimati muutis r.dziadusz; 13-12-11 juures 20:32. Põhjus: Kustutatud pilt
Lahke:
Oma Microsoft Comercial tõlke API salajase lasuurne alusel on teie "kliendi salajane" - alates GSBlBL...
Oma Microsot Comercial tõlke API võtme lasuurne alusel on teie "kliendi ID" - ins alustades...
Samuti on kustutatud pildi, sest keegi võiks kasutada teie kliendi ID-d/kliendi salajane, lootus sa ei mind![]()