Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 2 kohta 2 FirstEsimene 12
Tulemused 11 kuni 17 kohta 17

Thread: Troubl vbseo integreerimise - SPIKKER

. Ma olen rahul siin toetusega.

Pensionär;)

Tere võin ei acces andmetega sa andsid mulle oma foorum kontrollige kausta sisse

Tere, ma kontrollida kasutajanime ja algse parooli enne saatmist. Ma olen proovinud seda uuesti ja see toimib minu jaoks. Olen saatnud teile alternatiivse serveri IP väljaandmise DNS-I puhul.

Tänud.

R.dziadusz, Thaks, kes, minu probleem on lahendatud. Teie abi on hinnatud .

Pensionär;)

hea meel aidata teid kui teil on muid küsimusi, palun küsi iga küsimuse Palun Avage uus teema

Vabandust, kuid siiski tundub, et mõni probleem. Nüüd tõlgib minu terve lehekülje, kuid üksikute tõlked ei vasta mingil põhjusel teha. Kas sa tead, on küsimus? Kuna lehekülje tõlkimiseks töötab, ma arvan, et google API või microsoft API töötab, kuid ma ei tea, miks üksikute tekst on tõlkimisel.

Tänu vastuse.

Michał Podbielski (vBET Staff)

Palun Avage uus teema jaoks uue emissiooni - Palun pakkuma rohkem üksikasju (täpset URL-I lehele, kui küsimus on olemas, teksti, mis ei ole tõlgitud pakkumine).

Varsti - Palun pange tähele, et te ei pea arvan, kas tõlge API on töökorras, saate vaadata seda Admin CP - > vBET - > tõlke pakkujate kättesaadavus. Põhjus, miks ei tööta tõlketeenuse võib tegelikult pakkujaid pole saadaval nii, et sul on teil on vahemälu ja mõned osad (tõlkimata) on uus lehekülg (uusi vastuseid, redigeeritud ametikohad). Kui teil on vaja rohkem aidata Palun Avage uus teema jaoks uus probleem.

Leht 2 kohta 2 FirstEsimene 12

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •