Pärast vBET4 kasutamise paar kuud, kõik tundub hea, kuid ma olen otsustanud, et ma tahan, et minu foorum eemaldada.
Järgmistel põhjustel.
1. Minu Privaatserver andmebaas on muutunud väga suur ja iga funktsiooni puhul foorumi muutub väga aeglaselt. Mul oli nii, et kõik muutub taas tavalise SSD minu server kõvakettale versiooniks. Ma arvan, see on ainult ajutine lahendus ja kõik muutuks aeglane uuesti kui andmebaasi maht kasvab mõned rohkem.
2. Kas pean maksma käivitamisel Google, maksustamise raha oma API v2.
3. See on kunagi tõesti mõistlik kasutada automaattõlke teha nii, et teie foorum on rohkem jutulõngu vahemällu. Ma kasutasin käivitada sarnaseid plugin Wordpress ja Google lihtsalt eemaldada kõik indeksid automaatselt Tõlgitud lehekülgede üks päev.
Eespool esitatud põhjustel ei pruugi olla õige, kuid nad on minu põhjused ja ei soovi võtta mis tahes riske.
Kuna vBET on väga ettemakse ja keeruka plugin, ma olen kindel, et ei kavatse selle desinstallimise olema lihtne, kuna käitises endas, ei olnud väga lihtne kas.
Mul on nüüd 2 käsitleb:
1. Desinstallida (saate pakute makstud "desinstallida teenus")
2. 404 vead. Pärast desinstallimise on palju 404 vead tõlkelehekülgi kaotamise tõttu. Kas on ikkagi teha skripti, mis automaatne suunamine otsingu mootor robotite ja külalistele tagasi 301 püsivalt teisaldatud tähisega algse lõime?
VBSEO, on suvand jaotises Üldseaded > vBSEO sätted. Võib-olla see aitab?
"Ei leia faili" nõuab käitlemise?
Saate valida, kuidas "Faili ei leitud" taotluste käsitletakse:
-Suunata kodulehele
-Saata HTTP 404 kood ja "Lehekülge ei leitud" sõnumi kuvamiseks valige
-Lisada kohandatud viga. Märkus: Failinimi peaks sisaldama absoluutne tee. (näiteks: /home/user/public_html/error.php)

Reply With Quote