Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Olen atraktiivne, et Google tõlgi, kuid abi vBET esmalt vaja
Ma teen üleskutse Google Translate (API Access Notice - Google Code), Kuid ma ei tea, kuidas vastata nende küsimustele, sealhulgas järgmised. Kas te võiksite palun aidata pakkudes vastuseid, et ma saaks jätkata otse Google?
"IP-aadress server, mis teeb taotluste?" - Kas see on minu server, mis on taotluse esitanud?
"Kas sa oled kasutades API server-side või JavaScrip?" - Ma ei tea, kuidas vastata sellele
"Kui te kasutate serveripoolse, mis on taotluses kasutatud HTTP viidud referer?" - ei vBET seda kasutada?
"Palun sisesta URL, kus teil on API ellu" - ma Google'ile minu URL?
"Oled sa kindel, et teie taotlused sisaldavad API võti, sobiv HTTP viidud referer ja userip parameeter (serveripoolse taotlused)?" - ei vBET seda teha?
1) Jah see on IP oma server
2) Kasutad api serveripoolne
3) On url teie tõlgitud osa
4) URL ex (ilma *)
API google 1 - wihout võti:
ja api google v2: ht * TPS: / / www.googleapis.com/language/translate/v2?key = 'your_api_key' & format = HTML & q = teretulnud ja target = pl
Kui vajate rohkem abi siit lihtsalt kirjutada Me oleks ka väga õnnelik, kui Google v1 tööta kuni sulgeda ilma sellise üllatusi, kuid see on kuni Google ...
Me ei tea, kas burbos sai vastuse. Meie kogemus - Google esmalt sõnumit umbes blokeerivat, kuid me arvame, et lõpuks need realiseeritud on mõnede viga, sest kõik blokeeritud, nüüd on meil see lukustamata (me isegi ei kirjutas seal) ja nüüd piirid, kui me lihtsalt saada vastus saavutanud piiri teavet. Nii meie Google on saadaval pärast sulgemist meie poolel sekkumiseta. Lihtsalt kontrollige kohe googletest teie foorum.
<?php echo "Starting translation test G API V1<br/>\n"; $connection = curl_init(); curl_setopt($connection, CURLOPT_URL, 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair=en|pl&q=welcome'); curl_setopt($connection, CURLOPT_USERAGENT, 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)'); //curl_setopt($connection, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1); curl_setopt($connection, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1); $result = curl_exec($connection); echo 'Test result: '.$result."<br/>\n"; echo 'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n"; curl_close($connection); ?>
Alustades tõlge test G API V1
Katsetulemus: {"responseData": null, "responseDetails": "Arvatavasti Kasutustingimused kuritarvitamine. Palun vaadake http://code.google.com/apis/errors", "responseStatus": 403}
Test error:
Alustades tõlge test
Katsetulemus: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"} "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
Test error:
Ühenduse aeg (ms): 148.76098632812
-
Viimati muutis r.dziadusz; 13-10-11 juures 10:20.
Põhjus: Redigeeri BBcode
Kood on varsti kohta viimase postitus Vetall - ühenduse puhul sama. Erinevused on ainult sõnumid teie pool ja teine tähis näitab ka ühenduse loomise aeg. Nii vastused erinevus ei ole, sest 2 eri skriptide kasutamist, kuid kuna need, kus eri aeg käivitada.
Kui teil on vaja selle kohta abi saamiseks klõpsake nagu kirjutas Radek - Palun Avage uus teema.