Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 14

Thread: CMS artikleid ei tõlkimine

Liige

Default CMS artikleid ei tõlkimine

Foorumid ja blogid tundu töötavat trahvi, kuid CMS esemeid ei tõlkimine lisamisel üks võõrkeel. Lisades [lang =] [/ lang] tag'id käsitsi ei tee vahet kas.

Liige

Olen ka märganud, ei ole võimalik lisada kommentaare CMS artikleid. Teine küsimus on mingi tekst tundub kaovad kui vaatad teistes keeltes. Näide:
    Code:
    http://saabworld.net/pl/content/saab-usa-president-i-coo-timothy-colbeck-mówienie-w-motor-press-guild-sierpnia-śniadanie-627/
    Viimati muutis vBET; 22-01-14 juures 10:50. Põhjus: BBCode parandus

Senior liige

Quote Algselt postitas Wulf View Post
    Olen ka märganud, ei ole võimalik lisada kommentaare CMS artikleid.
    Hei Wulf, sa võib-olla Dragonbyte Techi Post Mall mod ikka lubatud? Mul oli sama küsimus ei ole märkusi, mis olid võimalikud. Pärast keelamist et mod see töötas jälle.

Liige

Taurus, aitäh soovituse, kuid ma ei ole seda paigaldatud.

Saan seda Firefox viga konsool, kui üritad uuesti lisada kommentaar:

document.getElementById ("vbet_addbbcodes") on null

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Ma lihtsalt kontrollida üks teie CMS artikleid, läks tõlgitud lehekülje ja see on tõlgitud hästi.

Pange tähele, et [Lang] ei toeta CMS artikleid, sest ei ole mõtet - CMS artikleid ei ole midagi, mida igaüks saab kirjutada (nagu postid, blogid) - need artiklid on kirjutatud väga väike grupp inimesi, kes peavad teadma oma foorumi keeles. Kas sa tõesti tahad oma CMS artikleid kirjutada ka teistes keeltes? Ja ma mõtlen kirjutatud - Ma tean, et sa tahad voolik ümber ja sa pead selle tõlkida

Liige

Tegelikult, mis on oluline meie CMS, et võimaldada erinevates keeltes. Meil on juba CMS sektsioonide artikleid kirjutatud erinevates keeltes. Näiteks:

SaabWorld - Nederlands
    SaabWorld - Français

Me oleme maailma foorumit ja tahaks säilitada kohalikke artikleid erinevatest riikidest nende emakeeles. Oluline blogisid, vaid ka CMS artikleid.

Näiteks see saksa artikkel peaks minema kodulehekülg nagu CMS artiklis, kuid algne saksakeelne tekst peaks jääma.
    Code:
    http://saabworld.net/blogs/frank-wulfers/runway-terminal-337/
    Viimati muutis vBET; 22-01-14 juures 10:51. Põhjus: BBCode parandus

OK, nii - ma mõista Teie vajadusi. Sel hetkel see ei toetata. Me töötame, et toetada [Lang] ka CMS artikleid. Ma arvan, et seal oli mõned küsimust enne ja jätsime need ei vaja, kuid ma kontrollida seda uuesti ja vaata, mis juhtub seal

PS.
    Palun avage uus teema oma eelmise link küsimus. Ma näen, et originaal test ei kuulu sinna. Samuti kirjeldage on see globaalne probleem või lihtsalt blogid, või lihtsalt see konkreetne blogi.
    Viimati muutis vBET; 09-08-11 juures 18:46.

Liige

Oleks fantastiline on see võimalus CMS artikleid. Täname otsin ta.

Kõik mõtted kommenteerides probleem CMS artikleid?

Quote Algselt postitas Wulf View Post
    Olen ka märganud, ei ole võimalik lisada kommentaare CMS artikleid. Teine küsimus on mingi tekst tundub kaovad kui vaatad teistes keeltes. Näide: SaabWorld (Polska) - Saab USA prezes i Dyrektor Timothy Colbeck mówić na lõuna sierpnia silnika prasa Gildii
    Pidage üks küsimus ühe teema. Muidu me kaob arutelu. Palun avage uus teema iga küsimus. Samuti kirjeldage parem küsimus - mida täpselt on puudu ...
    See teema on umbes toetamine [Lang] artiklites. Vabandame ebamugavuste pärast - pärast, et see aitab meid kõiki

Liige

Vabandust, ma mõtlesin need välja olid seotud. Ma lihtsalt uuesti testima ja nüüd kommentaarid on töötanud hästi! Päris kummaline see lihtsalt fikseeritud ise nii et ma süüdi see minu kasutaja viga .. Palun arvesta

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •