Foorumid ja blogid tundu töötavat trahvi, kuid CMS esemeid ei tõlkimine lisamisel üks võõrkeel. Lisades [lang =] [/ lang] tag'id käsitsi ei tee vahet kas.
Foorumid ja blogid tundu töötavat trahvi, kuid CMS esemeid ei tõlkimine lisamisel üks võõrkeel. Lisades [lang =] [/ lang] tag'id käsitsi ei tee vahet kas.
Olen ka märganud, ei ole võimalik lisada kommentaare CMS artikleid. Teine küsimus on mingi tekst tundub kaovad kui vaatad teistes keeltes. Näide:Code:http://saabworld.net/pl/content/saab-usa-president-i-coo-timothy-colbeck-mówienie-w-motor-press-guild-sierpnia-śniadanie-627/
Viimati muutis vBET; 22-01-14 juures 10:50. Põhjus: BBCode parandus
Taurus, aitäh soovituse, kuid ma ei ole seda paigaldatud.
Saan seda Firefox viga konsool, kui üritad uuesti lisada kommentaar:
document.getElementById ("vbet_addbbcodes") on null
Ma lihtsalt kontrollida üks teie CMS artikleid, läks tõlgitud lehekülje ja see on tõlgitud hästi.
Pange tähele, et [Lang] ei toeta CMS artikleid, sest ei ole mõtet - CMS artikleid ei ole midagi, mida igaüks saab kirjutada (nagu postid, blogid) - need artiklid on kirjutatud väga väike grupp inimesi, kes peavad teadma oma foorumi keeles. Kas sa tõesti tahad oma CMS artikleid kirjutada ka teistes keeltes? Ja ma mõtlen kirjutatud - Ma tean, et sa tahad voolik ümber ja sa pead selle tõlkida![]()
Tegelikult, mis on oluline meie CMS, et võimaldada erinevates keeltes. Meil on juba CMS sektsioonide artikleid kirjutatud erinevates keeltes. Näiteks:
SaabWorld - Nederlands
SaabWorld - Français
Me oleme maailma foorumit ja tahaks säilitada kohalikke artikleid erinevatest riikidest nende emakeeles. Oluline blogisid, vaid ka CMS artikleid.
Näiteks see saksa artikkel peaks minema kodulehekülg nagu CMS artiklis, kuid algne saksakeelne tekst peaks jääma.
Code:http://saabworld.net/blogs/frank-wulfers/runway-terminal-337/
Viimati muutis vBET; 22-01-14 juures 10:51. Põhjus: BBCode parandus
OK, nii - ma mõista Teie vajadusi. Sel hetkel see ei toetata. Me töötame, et toetada [Lang] ka CMS artikleid. Ma arvan, et seal oli mõned küsimust enne ja jätsime need ei vaja, kuid ma kontrollida seda uuesti ja vaata, mis juhtub seal
PS.
Palun avage uus teema oma eelmise link küsimus. Ma näen, et originaal test ei kuulu sinna. Samuti kirjeldage on see globaalne probleem või lihtsalt blogid, või lihtsalt see konkreetne blogi.
Viimati muutis vBET; 09-08-11 juures 18:46.
Oleks fantastiline on see võimalus CMS artikleid. Täname otsin ta.
Kõik mõtted kommenteerides probleem CMS artikleid?
Vabandust, ma mõtlesin need välja olid seotud. Ma lihtsalt uuesti testima ja nüüd kommentaarid on töötanud hästi! Päris kummaline see lihtsalt fikseeritud ise nii et ma süüdi see minu kasutaja viga ..Palun arvesta