Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 6 kohta 6

Thread: Tõlkimata pealkiri forumhome

Senior liige

Default Tõlkimata pealkiri forumhome

Hi all, olen märganud, et forumhome pealkiri niidid ei ole tõlgitud (kui te vaatate praegu Microsoft Office Help - Microsoft Office arutelu - Excel VBA Programming - Access programmeerimine liikuge alla, et Asustamise foorumis sa näed, üks, mis algab"Hola...." forumdisplay see näitab, kui"Hello...." mis on hea) on see viga, või olen ma mssed midagi, kui installite või vbseo või .htaccess?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Nagu ma näen oma pealkirjad on tõlgitud. Umbes see on ka muutused URL tõlgete vahel. Ma näen, et oma foorum pealehel ja alafoorumi see näitab veidi teistsugune pealkiri - Ma arvan, et see on, sest pealkiri foorumis kodus on lõigatud. Kas see pealkiri on pakendatud langtitle BBCode? (Võite seda kontrollida minnes täiustatud versioon.

Senior liige

Quote Algselt postitas vBET View Post
    Nagu ma näen oma pealkirjad on tõlgitud. Umbes see on ka muutused URL tõlgete vahel. Ma näen, et oma foorum pealehel ja alafoorumi see näitab veidi teistsugune pealkiri - Ma arvan, et see on, sest pealkiri foorumis kodus on lõigatud. Kas see pealkiri on pakendatud langtitle BBCode? (Võite seda kontrollida minnes täiustatud versioon.
    Jah, kui saan vaadata post arenenud redigeerimisrežiimi see on tema [langtitle = es] Hola ALL [/ langtitle], nagu näete, see ei ole pikk pealkiri, et ma ei tea, miks see peaks olema lühendatud ja seejärel kuvada tõlkimata ?

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

Püüan reprodutseerida minu test forum

Senior liige

Ok ootan sinult

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas Simon Lloyd View Post
    Jah, kui saan vaadata post arenenud redigeerimisrežiimi see on tema tere kõigile, nagu näete, see ei ole pikk pealkiri, et ma ei tea, miks see peaks olema lühendatud ja seejärel kuvada tõlkimata?
    Ok - nii nagu mina seda näen nüüd, ei ole ühtegi probleemi. See on pikk pealkiri ka BBCode. Nii et teil seda on kärbitud by vBulletin (nagu näete, teil on dots seal, nii et see oli kärbitud). vBET on spetsiaalse koodi mis leiab pealkirju lõigatud langtitle - kui selline leidis siis lõpuks langtitle BBCode on lisatud ja pealkiri on tõlgitud. Sellepärast kui te olete foorumi lehel näha nagu see peaks olema - märkides oli lõigatud nii, et kogu pealkirja tõlkida. Ja kui te olete foorumi esilehele nähes seda viimase postituse siis on lõigatud by vBulletin, vBET tegeleb see ja tõlgib lõigatud pealkiri - see on põhjus, miks teil on muid tõlke tulemusi (midagi oli tõlgitud). Kõik on hästi.

Ja nagu ma mäletan seda on tõlgitud oma foorum. Olin seal ja nägin seda - küsimus oli, et teised tõlke tulemusi oli foorumi esilehele ja sub-foorumi lehele.

Kui soovite, et vältida oma pealkiri lõigatud by vBulletin, siis minge palun Admin CP ja seadistada vBulletin parameeter vastutab selle (Last Teema pealkiri Suurim kuvatakse tähtedega).

Palun öelge seda tegi aidata ja sa vajad tulevikus abi siin
    Viimati muutis vBET; 29-06-11 juures 18:06.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •