Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 16

Thread: Aktiveerida / deaktiveerida vbet ilma vaeva

Senior liige

Default Aktiveerida / deaktiveerida vbet ilma vaeva

Tere, sind järgmise vabastamist te saate teha nii, et vähemalt katsetamise eesmärgil vbet saab keelata, kui ma välja lülitada just nüüd ma ei saa minna sivustoni üldse ja on jama. Htaccess ... jne Et foorum kasutuskõlblik.

Seal peaks olema viis aktiveerimine või desaktiveerimine vBET lihtne nagu paljud teised Modifikatsioonid, selline integratsioon oleks väga väärtuslik kasutajatele ja troubleshooters.

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

tere,

Esiteks - kui jätad vBET - meie reeglid htaccess ei tööta - miks? sest sa ei pea lipu koodi url.

teiseks, kui sul on vBET integreeritud vBSEO - meil ei ole mingit võimalust - saab ainult asendada vanu vBSEO failid uuesti (vBSEO süsteem ei ole konksu süsteem).

lõpus - oma foorum pärast keelata of vBET peaks töötab tavalise (tühje ekraanid jne)
    Kui teil on tühi ekraan pärast blokeerimise vBET - kontrollige oma serveri logi faile mõned vead - Me kontrollime seda.

Michał Podbielski (vBET Staff)

Just nagu Kamil kirjutas - kui vBET on keelatud eeskirju. Htaccess ei tohiks kahjustada midagi.

Samuti käib vBSEO integratsioon - puudub konksud süsteemi nii faili muudatusi on vaja.

Ma kolin see teema bugs osa. Palun anna rohkem infot (kui näete valge ekraan, tuleb viga logid) nii et me saaks tööd selle kallal.

Senior liige

Michal see ei ole bug, see on minu punkti ei ole võimalik lihtsalt blokeerida vBET, muud Modifikatsioonid on:
    Aktiveeri toode?
    Jah Ei

saate lubada või keelata vBET sisse admincp-> plugins-> Halda tooted - olete sama tulemuse

Senior liige

Mis sa arvad, et see valikud on vajalik?

Senior liige

Ma ei tea, mida teised mõtlevad Kamil, aga minu jaoks usun, et see on eriti uus foorum omanikud, kes ei teaks, et minna Plugins & Tooted> Halda Tooted> keelata oma toodet, enamik neist lihtsalt otsige "keerake seda on / off "valiku AdminCp> vBulletin Options.

Aga küsimus pärast blokeerimise vBET? Kas võite kinnitada, et see küsimus on veel olemas?

Senior liige

Ainus probleem, et on olemas, kui puuet vbet siis uuesti sisse lülitada, on see, et lang koodi sildid ei ole enam sõeluda meeldib see http://www.thecodecage.com/forumz/me...post1054986448 ma lihtsalt puudega vBET proovida ja siis uuesti sisse lülitada ja eelnevalt sõeluda [lang] tag on enam sõeluda või tõlgitud

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •