Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 7 kohta 7

Thread: Kas tõlked vBulletin keeles manager saab kasutada?

Junior Member

Default Kas tõlked vBulletin keeles manager saab kasutada?

Ole kindel, kust postitada selle, kuid ...

Minu küsimus on, kuidas vBET (minu peamine huvi on siin täisversioon) käitlema, kui mul on käsitsi meisterdatud tõlked laaditud vBulletin on Langauge juhataja?

Kas vBET avastada, et on olemas nende tõlke / fraas manager ja jätke saates, et osa Google'i tõlke (st ainult saatmise tegelikku ametikohta tõlked) või siis google tõlget alistada saadaval tõlge?

Michał Podbielski (vBET Staff)

Tere

Meil on nii funktsioon taotluse integratsiooni vBulletin keeles manager süsteemi. Praegu vBET tõlgib kõike. Nii et kui teil on mõned fraasid tõlgitakse GUI ei ole see, mida vBET praegusel hetkel.

Umbes integratsioon - meil on kavas:
    1. Vaata võimalused integratsiooni laused süsteem ja integreerida kui see OK (mõned küsimused juba avastanud)
    2. Toetama tulevikus võimalus kirjutada oma tõlked, mis salvestatakse vBET andmebaasi vahemälu (kuid neid ei puhastatud nagu Google tõlge pärast 15 päeva).

Nagu ma kirjutasin on meil juba näha mõningaid küsimusi integratsiooni laused süsteem - kõige tähtsam on, et kõik laused tuleks läbipaistmatu mitte tõlkida blokeerida vältida 2. tõlkinud vBET.

Aga kui me toetame juba võimalus anda oma tõlke vBET siis tõenäoliselt integratsiooni ei nõuta.

Kui teil on tulevikku küsimusi, palun lihtsalt kirjutada - me õnneks teid aidata

Junior Member

Lõimub keeles manager võimaldaks importida tõlked teised on teinud. Kuna import / export fail xml faili, siis oleks ilmselt üsna lihtne teha rakendus, mis murrab iga fraasi "vBET_SNTA" tag (iga CDATA [mingi tekst] osa).

Nii et kui seal oleks võimalik siduda iga vBET keele vBulletin keelt ja teha vBET vahetada praegune vB keele istungil see kõlab nagu see annaks toimiv lahendus.

Aga nagu ma ei tea, sisemine töötad of vBET või keelevaliku sees vBulletin, mul pole aimugi, kui see oleks raske või mitte. Võib väga hästi olla, et see satub raskusi te viidatud.

Jah, see tundub olevat üsna lihtne ja mul juba hakkas see mõte mitu korda (lootes, et see näeb välja parem, kui alustada uuesti). Ma ei mäleta nüüd kõik asjad leidsin (peaks olema kirjutatud mõned meie märkused) kuid kui mäletan hea mõned neist:
    1. ei olnud hea konksu koht kaart vBET keele vBulletin keel
    2. ei tea nüüd, aga vBulletin viskab see staatiline väärtus
    3. lihtne läbipaistmatu fraasi ei tõlgita valdkonnas võib ei piisa puhul laused parameetritega - see tegelikult ei olnud veel katsetatud, kuid me juba võidelnud about it

Me lõplikult teeb rohkem eksperimente selles valdkonnas (tõenäoliselt mõne filiaali SVN hoida normaalset koodi safe), sel hetkel me arvame, et võimaldab panna oma tõlge annab rohkem kasu, sest lauseid saab kasutada ainult GUI tekste, mitte sisu, kirjutatud kasutajatele. Enda tõlked võimaldab tõlkida kõik

Junior Member

Kui jooksvalt oma versiooni asemel lülitamise olemasolevas redaktsioonis, siis mingi importimise süsteemis vBulletin keeles xml tõenäoliselt vaja. On palju väljendeid vBulletin, ja ei suuda importida teeks vähem kasulik.

Quote Algselt postitas Lundgren View Post
    Kui jooksvalt oma versiooni asemel lülitamise olemasolevas redaktsioonis, siis mingi importimise süsteemis vBulletin keeles xml tõenäoliselt vaja. On palju väljendeid vBulletin, ja ei suuda importida teeks vähem kasulik.

Palun lihtsalt avada uus teema funktsioone taotlused koos sinna viitavad - seal on meil võimalik hallata taotlused Ja me vajame teid on autor thread puhul tuleviku küsimustele.

Junior Member

Quote Algselt postitas vBET View Post
    Palun lihtsalt avada uus teema funktsioone taotlused koos sinna viitavad - seal on meil võimalik hallata taotlused Ja me vajame teid on autor thread puhul tuleviku küsimustele.
    Sain natuke läbi minema, kui "mõtlemine kõvasti." Uus teema alustas

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •