Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 3 123 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 25

Thread: Auto tõlkelehekülge vs google sisu suunised

Default Auto tõlkelehekülge vs google sisu suunised

---
    ADMINISTRATOR MÄRKUS: see postitus sisaldab valeinfot Google avaldus automaatselt tõlgitud sisu. Ka avaldus ei kehtib vBET. Palun vaata siia üksikasju: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873
    Kahjuks olin puhkusel kui sõnum loodi ja palju vale informatsiooni kanti see teema - see on põhjus, miks parandus siia juurde lisada.
    ---

Tere

Tahtsin teile teada, et Matt Cutts ütles, et auto tõlkimine veebilehti kuuluvad nende "auto loodud sisu" suunised, mis on karistatud, sest Google Panda update.

Nii lihtsalt kui hoiatust võiksite uuesti lisades kõik oma tõlkelehekülge oma sitemap.

Tegelikult te võiksite kaaluda blokeerida google Loetletud auto tõlkida keeles üldse kaudu robots.txt.

Siin on video: YouTube - Kuidas ma peaksin hakkama kohaliku sisuga?

Regards

StarBuG
    Viimati muutis vBET; 07-04-11 juures 14:54.

Senior liige

Oops ... tundub üsna selge, et Google ei meeldi see, mida Vbet ei siis. Miks Google ikka index auto-tõlkelehekülge küll? Ei ole mõtet.

Sest kui ta külastab lehekülge ta ei tea, et nad on auto tõlkida.
    Nad on salvestatud andmebaasi ja ei ole teeninud kaudu oma api oma roomik.

On täiesti trahvi, mida vBET ei ole siiski selles mõttes, enamik inimesi proovida seda kasutada.

See on tõlge funktsioon, mis aitab eri keeli kõnelejate mõista oma sisu.
    Siiski pole viis korrutada oma lehe sisu.
    Kui te kasutate seda, et kuidas Google näed seda madala kvaliteediga "auto loodud sisu" ja karistada oma veebilehel selle eest varem või hiljem.

Senior liige

Aitäh.

Kamil,

Kas ma võin kinnitada, palun, et kui ma tahan hoida Vbet töötab minu foorum, kuid ei taha Google näha auto-tõlkelehekülge et mul on vaja ainult teha järgmist:

1. Enter 'Disallow: / forum / xx /"Muutmine robots.txt kus xx tähistab võõrkeel (t) kasutada minu foorum

2. Reverse sammud sellel ametikohal sitemap integratsioon: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

3. Genereerida ja uuesti esitama sitemap.
    Viimati muutis norku; 31-03-11 juures 10:42.

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

Jah. kui te keeldute oma leheküljed google robotid - pead lehekülgedele ei indekseeritud Google.
    muidugi, kui te reverse kõik muutub sitemap - sama - Leheküljel ole indekseeritud.

muidugi juba olete leheküljed indekseeritud Google te peate reload uus sitemap.
    Lisaja Michał Podbielski:
    Sa ei pea blokeerida iga tõlgitud sisu, vt:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873
    Viimati muutis vBET; 07-04-11 juures 14:49.

Senior liige

Täname Kamil. Ma arvan, et see on tõeline häbi, et Google ei meeldi loodud sisu sel viisil. Ma arvan, et nad peaksid tegema erandi foorumeid, sest Vbet on fantastiline idee ja isegi selle lühikese aja jooksul oli mul see täiesti töötab ma nägin paranemist minu stats. Kõik pole veel kadunud, kuigi muidugi, sest tõesti targad osa Vbet - see võõrkeelseid saaksid osaleda foorumis oma emakeeles - on muidugi endiselt olemas.

Senior liige

HRM on google lõpuks läheb lihtsalt tilk need tõlkelehekülge? Kui see juhtub Ei tea, kas see mõjutab pingerida emakeeles lehtedel?

Quote Algselt postitas tavenger5 View Post
    HRM on google lõpuks läheb lihtsalt tilk need tõlkelehekülge? Kui see juhtub Ei tea, kas see mõjutab pingerida emakeeles lehtedel?
    Google ei näi olevat eemaldada VBET lehekülgedel nüüd: vt diskussiooni minu blogi.

Mina isiklikult ei usu, et need leheküljed on spammy, nad on õigustatud eesmärgil ...
    Lost in Translation: Google Algo Uuenda 2010/06/04 | SEO Blog alates SEOforums.org

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas StarBuG View Post
    Tere

Tahtsin teile teada, et Matt Cutts ütles, et auto tõlkimine veebilehti kuuluvad nende "auto loodud sisu" suunised, mis on karistatud, sest Google Panda update.

...

Siin on video: YouTube - Kuidas ma peaksin hakkama kohaliku sisuga?

See on NOT tõsi. Vaata video jälle. Ta ütles, et see CAN kohaldatakse auto loodud sisu suuniseid ja siis ta räägib vale mulje, kui leht on täiesti ole loetav inimestele. Nii et tõesti Google robotid ei suuda pidada sellist lehekülge nagu auto loodud sisu ja seda võib teha ainult inimese ja ainult siis, kui tõlge on isegi mitte nädalas, kuid täiesti kukkus, sest on tõlkelehekülge ise on väga hea, mida on kirjeldatud filmi kontekstis, kuidas URL peaks otsima siis.

Samuti tahan ma rahulik kõik meie kasutajatele, et mida ütles Matt Cutts umbes automaatsed tõlked, mis võivad langeb Google'i auto loodud sisu suuniste EI KOHALDATA to vBET. Sellepärast, et:
    1. Matt selgelt ütleb, et ta räägib lihtsa tõlke kogu sisu ja vBET ei tõlgib kogu sisu - see säästab kasutaja nimed ja muudes valdkondades kui need on märgitud mitte kirjaliku tõlke vBET.
    2. vBET ei tähenda automaatset tõlkimist vaid toetades mitmekeelne kogukondi, kus igaüks võib kirjutada oma keeles in sama teema. Nii et taas kord ei ole just lihtne tõlke terve lehekülg, ja see ei tähenda automaatset tõlkimist vaid mitmekeelse kogukonnad.
    3. Tõlked ise on tehtud Google ise, mis on väga hea kvaliteediga ja kui Matt selgelt ütles sellise tõlke võib käsitada auto loodud sisu ainult siis, kui need ei ole tegelikult inimese loetav.

Nii et loodame, et meie kasutajad tunnevad nüüd parem Et vältida halbu tundeid ja hirmutamiseks neile, kes ei loe kogu teema lihtsalt päised Ma muutub pealkiri seda teemat. Austades täielikult autor - me teeme seda ainult, et vältida arusaamatusi, sest topic endale midagi väga halba, mis meie arvates ei ole tõsi. Loodan, et see on OK autor

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas norku View Post
    Aitäh.

Kamil,

Kas ma võin kinnitada, palun, et kui ma tahan hoida Vbet töötab minu foorum, kuid ei taha Google näha auto-tõlkelehekülge et mul on vaja ainult teha järgmist:

1. Enter 'Disallow: / forum / xx /"Muutmine robots.txt kus xx tähistab võõrkeel (t) kasutada minu foorum

2. Reverse sammud sellel ametikohal sitemap integratsioon: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

3. Genereerida ja uuesti esitama sitemap.
    Sa ei pea blokeerida ükskõik tõlgitud sisu! Palun vaadake seda filmi uuesti - kogu see film on, kuidas nimi URL-ndatel, kui teil on tõlgitud sisu, nii võttes tõlgitud sisu on täiesti trahvi Google!

Teade automaatselt tõlgitud sisu Ärge kandke vBET ka StarBuG kirjutada valeteavet, et seda peetakse sisu dubleerimist, mis pole tõsi (seda saab, mitte "see on", ja seda saab ei kohaldata vBET) - vt minu eelmisest töökohast.

Leht 1 kohta 3 123 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •