Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 10 kohta 30

Thread: Google Email Hoiatus: Googlebot leitud ülisuur arv saidi URL-ide

Keermestatud vaade

Eelmine Postitus Previous Post   Next Post Järgmine Postitus
    Senior liige

Quote Algselt postitas vBET View Post
    Tere jälle uuesti

Seekord ma kontrollisin oma show teema lingid ja ma näen, 2 asja siit
    1. Keegi pole süüdi - nagu ma nägin mõned nendest linkidest (mitte kõik näha, number 2) kõik need niidid oli väga lühike ainult üks lause selles. Niisiis kõik need olid väga sarnased vaikimisi - 99% sisu oli paigutuse. See on midagi pistmist vBET - see on lihtsalt sisu oma niidid. vBET vaid tõlgib seda nii see tõesti on rohkem sarnaseid lehekülgi neile, aga kui jätad vBET ei tõlkelehekülge ikkagi omavahel sarnasemad kui teil on ainult üks lause ainult postituse teema. Nii et meil pole midagi teha siin.
    2. Äkki on tappa oma foorum ise, piirates ametikohtade arvu, et näha külaliste poolt. Nüüd kõik lehed minu jaoks on sama rahul suhelda, et ma peaks register. Pea meeles, et Google otsib oma lehele külalisena - nii et kui piirata mod on loll see tapab oma foorum, sest Google näed kõikjal sama sisuga ütlen talle registreeruma Palun veenduge, et piirata mod on piisavalt targad, või blokeerida.
    1. See on Itaalia Forum, sisu postitust on keskmine ja see on midagi pistmist sellega, mida sa ütlesid.

2. Ma ei tapa foorumis sest palume registreeruda mod pärast 3 külastust (üks populaarsemaid paigaldatud Modifikatsioonid) pole midagi pistmist robotid, sest need lähevad läbi, isegi lapsed teavad, et lisaks ma olen kasutanud vBET ajast tasuta versioon tuli välja (umbes aasta??!) ja midagi ei ole muutunud või on lisatud ajast.

Probleemiks on, et minu foorum peetakse keskmise foorumi 368000 niidid, kui Google saadab robotid sivustoni nad tegelikult näha 368,000 niidid kuid www.google.52languages nad olid näinud 1.540,000 indekseeritud niidid mis põhjustas google bot rünnak minu sait, mis püüab leida kus nad on. Minu vahemälu oli määratud viis päeva, kõik keeled on vahemällu, AGA nüüd (testimine) ma olen seada see, et 2 päeva 4 keeled on puhverdatud, siinkohal võin kinnitada, et probleem ON vBET, sest nüüd ma olen alla 766000 indekseeritud niidid ja Google robotid on peatunud rünnata sivustoni.

Näide: Sinu sait on 5578 tõhus niidid Aga Google näeb 334000 indekseeritud niidid, sa aru, kus probleem on?

Ilma et see kuritegu peate teada, mis toimub google ja leida lahendus jaoks probleem, sest Google on teada, 52x keeltesse on võltsitud | eksemplaris indekseeritud linkide tähendab, et tõlgitud lingid füüsiliselt ei eksisteeri ja ma ei saa väita, et kuna see on tõsi, see on puhverdatud meie serverites, see on nagu petmine.

Väikestes foorumeid nad ei maksa palju tähelepanu, kuid keskmine | suur foorumites ei mööda märkamatu.

Sa peaksid alustada investeerimist keeles parameeter URL (aadressi? Keel= En') see on see, mis käivitab Googles robotid, et kontrollida vBET powered saite. Teil on vBSEO (ma ei tea), mis tähendab, et teil on, kasutades erinevat keelt parameeter, mis hetkel on möödaminnes Googles tähelepanu.

Palju muid vBET kasutajad on sama probleem nii see ei ole kokkusattumus!

PS. Google Help Center avaldus: Üldiselt see teade kuvatakse siis, kui me avastame, suhteliselt suur arv URLid saidile.

Regards
    Viimati muutis mario06; 17-01-11 juures 16:27.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •