Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 2 kohta 2 FirstEsimene 12
Tulemused 11 kuni 17 kohta 17

Thread: Facebook Like Button

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Ma näen midagi sellist ... Võib-olla tekitab see midagi muud vastavalt kasutaja riigist. Keskel (vahel Google'i otsingu ja nuppu vereannetuse) Ma näen mõned pildi koos tekstiga "Mulle meeldib see" poola keeles. Palun öelge kas see on see või midagi muud. Kui midagi muud - palun andke mulle Ekraanipilt täieliku foorum ja punkt, kus see on. Ma ei näe Thung up image ...

Senior liige

Jah, see on facebook nagu nupule.

Kui klõpsate seda see meeldib foorumi lehel oma Facebook'i profiilis.

Välja arvatud see alati meeldib ingliskeelne versioon ei tõlgita URL.

Nagu ma näen, facebook reageerib brauser Keele seaded - ma näen seda poola keeles. Ka pärast klõpsates näen login vorm poola keeles. Nii et kas sa tõesti vajad integratsioon siin? ...

Kui sa tahad panna sinna keeles väärtus siis esimene siis vaadata, mis on nime atribuut keele kood, mida kasutatakse Facebook. Leida ka kas nad kasutavad sama keelt koodid. Kui jah, siis lihtsalt malli, kuhu lisasite iframe muuta iframe src

Samuti palun, et sisu iframe ei käsitleta osa oma lehele Google robotid. Sest robotid iga iframe on eraldi leht - iga saab eraldi indekseeritud. Nii et indekseerimine oma lehele robotid ei võta arvesse sisu iframe - seda käsitatakse link.

Palun informeerige tegi seda aidata.
    Viimati muutis vBET; 02-11-10 juures 15:13.

Senior liige

Sa ei saa aru. Kas teil on Facebook konto? Ei tea, mis see on pistmist robots.txt ja Google. See on facebook nagu nupule, kui vajutamisel näitab teile meeldib veebilehel oma Facebook leht, et teie sõbrad klõpsake seda ja sa saad liiklus facebook.

Seletan parem;

Ma vajutan nagu nuppu Hispaania (ES)

Minu facebook link on ingliskeelne versioon (en)

Jah - ma ei mõista. Kõik, mida ma nägin, oli Facebook login leht, mis oli juba Poola ja ma arvasin, et sa mõtled seda tõlget. Nagu ma näen sa tahad Facebook näha linki tõlkelehekülge. Palun andke mulle hetkel mina vaatan jälle see sisaldas iframe.
    Viimati muutis vBET; 04-11-10 juures 19:50.

OK nii - siis peate selle koodi (vBSEO thread):
    Code:
    $facebook_liked_url = $_SERVER['VBSEO_URI'];
    selle ühe (ei ole katsetatud):
    Code:
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url_tracking.php');
    $facebook_liked_url = $_REQUEST['language'] ? vbet_createURLForAddressNoChecks($_REQUEST['language'], $_SERVER['VBSEO_URI']) : $_SERVER['VBSEO_URI'];
    Palun öelge seda tegi aidata

Senior liige

Ma tegin selle muutuse, aga kui ma nagu transted url see näidata minu Facebook lehel:

Dave meeldib http://www.facebook.com/forums/da/ kohta facebook.com.

See on täiesti vale.

Aitäh.

Leht 2 kohta 2 FirstEsimene 12

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •