Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 8 kohta 8

Thread: Postitusi ei tõlgita.

Senior liige

Default Postitusi ei tõlgita.

Isegi siis, kui liikmed on selleks seadnud oma vaikimisi keeles, see pole saada tõlgitud ametikohta. Midagi, lihtsalt originaali võõrkeeles.
    Kui ma wrap keeles sildid teksti ümber käsitsi see toimib.

Mis on valesti?

Tänan

Michał Podbielski (vBET Staff)

Millist strateegiat kasutad määrata sõnumi keeles? Palun minge vBET Google võimalusi ja seda kontrollida.

Senior liige

Ma lihtsalt mõistsin, et see on ühilduvus probleem. Tundub, et see [Uus versioon 2010/03/01] MARCO1 Peida kõik koos Kasutajagrupid luba - Sõnumid Manager - vBulletin.org Foorum mod on mõju vBET. Kui ma selle keelata, vBET toimib trahvi uuesti. Kas sa tead midagi, et seda parandada ehk?

Tänu!

EDIT: Mis sa sellega mõtled? Te silmas peate "Google Language Detection"?
    See on määratud "Alati usalda user"

Kui teil on alati usaldada kasutaja, siis tuleks opaqued vastavalt kasutaja vaikekeele seade.

Tore, et olete leidnud põhjust. See on mingi integratsiooni teema. Me ei tea nüüd, mida täpselt vastutab selle eest. vBET teeb läbipaistmatu, kasutades konks newpost_process - palun kontrollige ei MARCO1 plugin kasutab seda liiga. Kui jah, palun proovige muuta täitmiseks, nii et see täidab enne/pärast vBET - just oleks vastupidine tegelikuga. See võib olla piisav, kui mitte me otsima muid lahendusi.

Senior liige

MARCO1 ei kasuta seda plugin.

OK nii. Palun PM juurdepääsu üksikasjad Admin CP ja FTP. Ma kontrollida selle koha ja otsima lahendust. Võite võtta ühendust ka koos autori teiste mod jaoks näpunäiteid kui te ei soovi saata juurdepääsu üksikasjad. Autor mod alati teab kõige paremini, kuidas see toimib.

Ka - palun kontrollige uuesti, et olla kindel ei mod tõesti mõjutada vBET opaquing protsessi.

Senior liige

Tänu Michal. Lahkun MARCO1 toode keelatud nüüd. Samuti ei ole seda, mida ma tahan teha. Nii et kui ma saan seda tööd korralikult, mul on siis võimalik seda uuesti, ja me saame seda edasi. Aitäh!

Nagu ma aru saan sel hetkel sa ei vaja rohkem toetust selles küsimuses ja see võib olla suletud. Kui ei - palun anda rohkem infot

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •