Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 4 kohta 4

Thread: Küsi kasutajal valida keele sessiooni start

Senior liige

Default Küsi kasutajal valida keele sessiooni start

Hi all, ma olen pannud vBet küsida kasutajate mis keeles nad eelistavad oma istungil (oma emakeeles või foorumit vaikimisi), küsimus on oma emakeeles, kuid nupud on englsh, peal, et see on " jah / ei "tüüpi küsimus, aga nupud on" Ok "ja" Cancel ", nii im eeldades, et teil on lihtsalt kasutatav html hoiatus kasti, et maja oma küsimus ja ma mõistan, et tekst on neid nuppe muuta ei saa.

Kas niikuinii kas kood õige küsimus kasti õige nupud, teksti saab muuta või (ja ma arvan, et see oleks lihtsam) kood kasti ja on lingid vastata nupud, nii et teil oleks teie tõlgitud küsimus ja seejärel jaoks jah nupp on tekst link oma emakeeles nii:

[Lang = pl] [url = "http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/pl/"] Poola [/ url] [/ lang]

ja No nupule te oleksite

[Lang = pl] [url = "http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/en/"] Inglise [/ url] [/ lang]

On see võimalik?

Regards,
    Simon

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

Tere,
    Olin saidile ja ma pidin teatekast teksti minu emakeel (poola) keeles. Nupud liiga (esimene oli "OK", teine oli "Anuluj" - mis tähendab-"Cancel")

Senior liige

Tänu Kamil, see oli lihtsalt, et kasutaja ütles, et oli OK ja Cancel, ta ei öelnud need olid tema keeles, siis minna ja märgi see lahendatud

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

Täname kinnitus - lahendatud

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •