View Full Version: Teade koostamist mitmes keeles
Hello. See sõnum on kirjutatud mitmes keeles. Näiteks see test on inglise keeles.
Ja see on poola keeles:) Aga lihtsalt tükk jaapani keeles.
Vanaisa elas külas. Oli vaene vana mees.
Ja inglise keeles jälle:)
Sa võid olla uudishimulik, kuidas see näeb välja kui sa seda näed poola või jaapani keele. Lihtsalt klõpsake korral lipp ja näha erinevust:) Ka pöörata tähelepanu mis juhtub thread URL pärast tõlkimist: D
Tere Venemaalt!
Kas ma quote postituse oma blogi link sulle?
Tere Venemaalt!
Kas ma quote postituse oma blogi link sulle?
Jah saab:)
Merhaba, Test için yazıyorum. Tebrikler.
Õiguslik alus: kelimeler
Raamat kitap
uks Kapi
teşekkür tänu
yüzmek ujumine
Neden Kendi mesajımın çevirisini göremiyorum. Mesajım tum dillerde aynı görünüyor.
Mida ma ei näe, minu sõnum oli, ei tõlgita.
Sanki tercüme edilemeyen kelimeler aynı şekilde kalıyor Degil mi?
Bu sistemin google auaste Yada indeks sayısına etkisi var mi acaba?
Te ei kasutanud BBKoode tõlkida. Need saab lisada automaatselt või käsitsi - palun vaata siia käsitsi:)
hai să vedem dacă detectarea AUTOMATICA funcţionează con mas de un idioma
Ära tööta, kui tekst on samal real ainult korja emakeel
Vaatame, kas automaatne tuvastamine töötab con mas idioma
hai să vedem dacă detectarea AUTOMATICA funcţionează con mas de un idioma
Ära tööta, kui tekst on samal real ainult korja emakeel
Tuvastamine ei kontrolli iga sõna - see ei ole võimalik tuvastada sel viisil, või kulukas (täitmise), et kontrollida, millises keeles on osad sõnum. vBET võtab suurim võimalik osa algusest sõnum (Google piirid, kui suur tis teksti saab) ja küsida Google avastamiseks. Nii avastamine on nii hea, kui Google pakub seda. See ei tööta hästi teateid mitmes keeles. Kui keegi kirjutab osad erinevates erinevaid keeli, siis ta tuleb seada see käsitsi lisada lang bbcode sobivates kohtades.
Kui keegi kirjutab osad erinevates erinevaid keeli, siis ta tuleb seada see käsitsi lisada lang bbcode sobivates kohtades.
saate lisada kõrval fonts / suurused rippmenüüst whit Vali keel BBKoode?
saate lisada kõrval fonts / suurused rippmenüüst whit Vali keel BBKoode?
Palun avage uus teema selle kohta Feature taotlused:)
Tere Noh proovida, siis ma ei saa töötama Saksa ajal, vaatame, kuidas google ta. :) Tisiman
Google on oma seatud ei ole päris selge:) Sa kirjutad hea saksa peab olema täiuslik, kahjuks. Edit: tõlge ei ole mõtet täita: D
Kust ma valdab proovige kirjutada kiri või dokument? katsetada, kuidas see toimib. sobib see rakendus ise ja ma kirjutan oma sõpradele, kes elavad Rumeenias ja Ungaris.
Kust ma valdab proovige kirjutada kiri või dokument? katsetada, kuidas see toimib. sobib see rakendus ise ja ma kirjutan oma sõpradele, kes elavad Rumeenias ja Ungaris.
Aastal näiteks siin;) Julgelt luua uusi test niidid käesolevas paragrahvis.
botmasterlabs
07-07-10, 00:10
Hello! SVYAZI vaadata!
كيفية اضافة الكود الرجاء المساعدة
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):