Logi sisse

View Full Version: Juba tehtud Valik keelte tõlkeid, sõltumata keelest ekraani vahemälu

dong
24-05-17, 20:25
API Google ja Microsoft on väärtuslik. Seega, kui minu konto nendes platfmormach on mõned fondid, lülitage enamik keeli, et mitte raisata väärtuslikku raha tõlkimise väiksemaid keeli. Kui ma seda teha teisene keeles ei ole olemas - võib kukkuda indeks otsingumootorid takistada uusi külastajaid minu foorum. Oleks olnud tore, kui saaks valida keeled, hetkel me tahame selgitada, välistamata samas sekundaarse vahemälu keeles.

vBET
03-06-17, 16:47
Tere ja kõigepealt vabandan reageerimisaeg. Võivad olla juba kättesaadav, kuid me oleme katsetanud järgmisi lahendusi: 1. Igal juhul teha koopia failide kataloog vbet_translation_options
2. redigeerida iga antud kataloogist fail-keelekombinatsiooni, mille te soovite asemel API nimed (kuid veel võimaldas), toetavad Sisestage tühi string, näiteks: asenda 'ar'=>'Google', kohta 'ar'=>'',

Kui oma foorum kõik originaalkeeles on ainult Poola, piisab, kui faili väärtuste muutmine vbenterprisetranslator_from_pl.php. Ma soovitan teil katsetada seda esimest paari konkreetse ühes keeles ja vaata kas see töötab. Peab, sest tänu masinaga saate valida nn "fiktiivne" tõlkija, kui on olemas (sest ammendatud piirid). Pea meeles, et selle konfiguratsiooni jaoks valitud keeles paari vBET tõlked vahemälust alla, kuid see ei tee uusi tõlkeid. See toob kaasa asjaolu tõlkimata tekst kuvatakse originaal. Ja see tähendab, et nn "sisu dubleerimist"-mida Google ei meeldi. Nii et palun kaaluda seda võimalust... Seega, kui te ei soovi täielikult keelata keel, saate esmalt piirata tõlge mootorid (sama failid). Jäta tasuta-lase teda selgitada. Rohkem "dubleerimist sisu" Google indekseerimise hullem. Täiesti Keela keeletuge lahendab selle probleemi. Jäta toetust, kuid ilma tõlkimise mootorid, on probleemi põhjus. Nii saab midagi vahele-nende keelte, mis on toetust muud mootorid, jäävad tasuta tõlked (meelde, et Microsoft on ka vaba valik), kasutada ainult tamm kui puudub tugi ja kui ta oleks jõudnud sisu kordamine igal taotlejal puudub, peavad siiski võimalik välja lülitada keel. Kui teil on küsimusi, palun julgelt küsida.

Marcin Kalak
12-06-17, 15:37
Mam nadzieję, że, et zaspokoiło twoje potrzeby - jeśli nie proszę pisać w tym wątku.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET Translator 4.10.1