Logi sisse

View Full Version: Fatal error kui veebileht välja lülitatud

brubros
12-01-10, 01:39
Hi. Kui ma admincp / setup / muuta oma vBulletin sisse või välja ja muuda see "väljas" ja siis exit admincp ja logout ja siis uuesti sisestada URL-i kodulehekülg, ma saada:

Fatal error: Call to undefined funktsioon vbet_getSupportedTranslations () in ... / html / foorumid / includes / class_bootstrap.php (283): eval () 'd code on line 9

Võin uuesti sisse logima admincp ja muuta vBulletin / off back "on" ja siis logout ja uuesti sisestama URL-i kodulehe ja ... kodulehekülg taas õigesti kuvatud. Nii et probleem näib olevat seotud keerates vBulletin välja.

Mul jookseb vBulletin 4.0.0 Patch Level 1 (Gold) ja vBET 2.4.1 (aktiveeritud), kellel ei ole vbseo (veel).

Kas teil on vaja lisateavet või sa tead, mis võivad olla valesti? Tänu!

vBET
12-01-10, 02:38
Me uurime seda ja proovige probleemi uuesti. Me võtame teiega selles küsimuses hiljem.

Ka see küsimus on umbes tasuta versioon, nii et ma liikuda antud ametikohale tasuta versiooni alam-foorum:)

PS.
Pange tähele, et meil on kavas vabastada tasulise versiooni vBET 3.3.0, nii tasuta versioon on madalama prioriteediga. On võimalik, et me hakkama seda küsimust järgmisel nädalal. Loodan, et see on OK teile - sel ajal saab keelata tasuta versiooni, kui see kahjustab teie foorum.

brubros
12-01-10, 03:35
Michał - Tänud. Ma täiesti toeta teie keskenduda levitava vBET 3.3.0! Viga ma aruandlus 2.4.1 ei ole kriitiline mulle, kuid võiks aidata tõrkeotsingu kood 3.3.0. Ma ootan seda maksab klient niipea, kui see on 3.3.0 on avaldatud!

vBET
14-01-10, 00:13
Pange tähele, et vBET 3.3.0 ei toeta VB4 veel! vBulletin 4,0 toetatakse vBET 4.x seeria. Me planeeritud vBET 4.0.0 vabasse märts:)

vBET
23-01-10, 03:46
Parandatud - lisatakse 2.4.2

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1