Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 2 του 2

Θέμα: Υποστηρικτικοί μενού CP

Default Υποστηρικτικοί μενού CP

Έχω την AME Add-on και vBET στο σύστημά μου και παρατήρησα κάτι στο Διαχειριστή CP ότι σκέφτηκα θα πρέπει να εξετάσει.

Δηλαδή, προσθέτοντας τα εργαλεία vBET στοιχεία στο μενού CP vBET.

Εδώ είναι τι είμαι προτείνοντας:

1) Μετονομάστε το "vBET" μενού "vBET CP".
    2) Προστίθεται "Εργαλεία" στο υπομενού "vBET CP" μενού.
    3) Μετακινήστε το "Εργαλεία vBET" στοιχεία στο "vBET CP" "Εργαλεία" υπομενού.
    4) Αφαιρέστε το "vBET Εργαλεία" μενού.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό)

Πρέπει να ελέγξει τη δυνατότητα της εν λόγω αίτησης - δεν είμαστε βέβαιοι τώρα δεν vBulletin υποστηρίζει από προεπιλογή (χωρίς επιπλέον mods) 2 μενού επίπεδο στο Διαχειριστή CP. Εξ ορισμού όλα τα μενού vBulletin έχουν μόνο ένα επίπεδο και ποτέ δεν προσπάθησε να το χρησιμοποιήσει σε άλλο τρόπο.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι περισσότεροι χρήστες ήθελαν να έχουν διαθέσιμες επιλογές με λιγότερα βήματα γίνεται. Πρόσθετες επίπεδο μενού δυνάμεις επιπλέον κλικ για να φτάσει εκεί. Επίσης, - υπάρχουν ειδικές vBulletin plugins που σας επιτρέπει να αναδιοργανώσει διαχειριστή μενού CP - έτσι θα μπορούσε να είναι πολύ καλή λύση από εσάς - μπορείτε να αναδιοργανώσουν όχι μόνο vBET επιλογές, αλλά και άλλες.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off