Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 11

Θέμα: Αναβαθμισμένη σε PHP 5.2.14 - είναι σπασμένα Ορισμένες γλώσσες

Senior Member

Default Αναβαθμισμένη σε PHP 5.2.14 - είναι σπασμένα Ορισμένες γλώσσες

Είχα πρόσφατα διακομιστή μου αναβαθμίστηκε σε PHP 5.2.14. Επί του παρόντος, memcached εξακολουθεί να είναι προς τα κάτω, έτσι μερικές λειτουργίες δεν λειτουργεί σε άλλα πρόσθετα μου, αλλά φαίνεται πως vBET είναι.

Ωστόσο, λίγες μόνο γλώσσες εργάζονται σήμερα!

Δανική έργα: PentaxForums.com - Pentax Φωτογραφία Forum
    Πολωνικά δεν: http://www.pentaxforums.com/forums/pl/

Η παρούσα ανακοίνωση εμφανίζεται σε όλες τις σελίδες φόρουμ:
    Σημείωση: Η χρήση μη καθορισμένη σταθερά DIR - υποτίθεται "DIR" σε στη θέση 18

Αν αλλάξω αυτόν τον κωδικό στο αρχείο vbet functions_vbseo:
    if (! ορίζεται (DIR)) {
    define ("DIR", (($ getcwd = getcwd ()) $ getcwd:?'.'));
    }
    σε μόλις
    define ("DIR", (($ getcwd = getcwd ()) $ getcwd:?'.'));

την προειδοποίηση εξαφανίζεται, αλλά το πρόβλημά μου δεν είναι σταθερό. Οποιαδήποτε ιδέα γιατί αυτό θα ήταν; FYI, δεν υπάρχουν ανακοινώσεις ή τα λάθη που προβάλλεται τώρα στις σελίδες vBET.

Αντέγραψα και χρησιμοποιώ ακόμα το παλιό αρχείο php.ini μου, έτσι είναι οι ίδιες ρυθμίσεις που χρησιμοποιούνται όπως και πριν.

Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!

Αδάμ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη moman? 17-08-10 στο 22:41.

Senior Member

Ενημέρωση-τις γλώσσες που σκέφτηκα εργαστεί μόνο φαίνεται να λειτουργεί στην αρχική σελίδα! Προσπαθήστε να ανοίξετε ένα νήμα, όταν συνδεθεί ως μέλος (όνομα χρήστη testuser, δοκιμή password)? Θα σας δείξει μια κενή λευκή σελίδα.

Pentax DSLR Diskussion - PentaxForums.com

Senior Member

Θα μπορούσε το πρόβλημα να είναι με την μπούκλα ή iconv; Πρόκειται για το PHP, αλλά ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά, ως αποτέλεσμα της αναβάθμισης. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ελέγξετε αυτό;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη moman? 17-08-10 στο 20:11.

Senior Member

Έχω κάποιες περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το θέμα-

Μόνο οι σελίδες που μπορεί να είναι πλήρως τραβηγμένο από cache να εμφανίζονται. Προσπάθησα να απενεργοποιήσετε τη μνήμη cache για το δανικό, και τότε δεν ήταν σελίδες εμφανίζονται.

Senior Member

Μια ακόμη παρατήρηση:

Αυτός ο κώδικας από την αρχική σελίδα μου περιλαμβάνονταν προηγουμένως με επιτυχία ένα αρχείο (το οποίο εξακολουθεί να λειτουργεί, αν ανοίξετε το direcly url), ενώ μετά την αναβάθμιση δεν έκανε τίποτα για:

PHP Code:
    <?php include('http://www.pentaxforums.com/content/homepage/rss/rss2html.php?XMLFILE=http://www.pentaxforums.com/forums/external.php?forumids=24,37'); ?>
    Έπρεπε να προσθέσω allow_url_include = On να php.ini, και στη συνέχεια δούλεψε. Ίσως κάποια άλλη παράμετρος που απαιτούνται για vbet λείπει από το αρχείο ρυθμίσεων;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη moman? 17-08-10 στο 22:37.

Senior Member

Και μια τελευταία ενημέρωση πριν πάω για ύπνο για τη νύχτα:

Άλλαξα μια ρύθμιση στο Plesk, έτσι ώστε η PHP είναι τώρα τρέχει σαν CGI εφαρμογή. Αυτό κατέστησε το έργο μεταφράσεις πάλι? Ωστόσο, όταν επιστρέψετε τρέχει σαν Apache module, evertything διαλείμματα και πάλι, και μεταφρασμένες σελίδες δίνουν 500 λάθη. Οποιεσδήποτε ιδέες;

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Όπως έγραψε: τώρα μετάφραση λειτουργεί και πάλι; vBET λειτουργεί;
    Μήπως θα ενεργοποιήσετε CURL σας;
    500 Σφάλμα - αυτό είναι ένα λάθος μεταξύ apache και server - μπορεί να είναι ένα λάθος apache και τη διαμόρφωση του διακομιστή; να κάνετε επικόλληση εδώ. htaccess σας;

Senior Member

Είναι εργασίας, αλλά μόνο όταν η PHP τρέχει σαν CGI script, και όχι σαν Apache module.

Εδώ είναι htaccess μου.:
    # Σχόλιο την ακόλουθη γραμμή (προσθήκη «#» στην αρχή)
    # Για να απενεργοποιήσετε λειτουργίες mod_rewrite.
    # Σημείωση: θα πρέπει ακόμα να απενεργοποιήσετε το hack στο
    # Τον πίνακα ελέγχου vBSEO να σταματήσει url ξαναγράφει.
    Στις RewriteEngine

# Ορισμένοι διακομιστές απαιτεί η οδηγία RewriteBase να
    # Ενεργοποιημένη (αφαίρεση «#» στην αρχή για να ενεργοποιήσετε)
    # Σημείωση: όταν ενεργοποιηθεί, θα πρέπει να συμπεριλάβετε τη διαδρομή
    # Για να ρίζα φάκελο σας vB (δηλαδή RewriteBase / forums /)
    # RewriteBase /

#% RewriteCond {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Ο_τομέας_σας \\. Com
    # RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..; Txt) (\\ gz)); $ vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php; vbet_lang = $ 1 & ανακατεύθυνση = / forums / [L, QSA]

************---

Ακόμα και όταν έτρεξα PHP σαν Apache module, ατομική μεταφράσεις ήταν εργασίας-οπότε αν έκανα ένα μήνυμα χρησιμοποιώντας ετικέτες langtitle, θα πάρει μεταφραστεί. Ωστόσο, αμετάφραστα σελίδες, δηλαδή mysite / PL / thread.html, που δεν μπορούσε να βρεθεί στη μνήμη cache δημιουργούν απλώς κενές λευκές σελίδες.

Θα ήταν ωραίο αν μπορούσαμε να εντοπίσουμε την αιτία αυτή, όπως έχω την αίσθηση ότι κάτι πιο σοβαρό είναι αυτό που προκαλεί να αρχίσει με.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Αυτό είναι όλα σας. Htaccess κανόνες; ή μόνο ένα μέρος αυτού του αρχείου; χρησιμοποιείτε vBSEO;

Ήμουν στην περιοχή σας ως testuser, στείλτε ένα μήνυμα δοκιμής, μετάφραση με την πολωνική, την Ιαπωνία κλπ. και αυτό λειτουργεί.

Όπως έγραψα σε προηγούμενο post - αυτό είναι θέμα μεταξύ php και apache. Αυτό το ζήτημα προκαλείται από λανθασμένες ρυθμίσεις server. Μπορείτε να γράψετε με τον παροχέα που σας φιλοξενεί και να ρωτήσετε για καλή διαμόρφωση. Θα πρέπει να το ελέγξουμε.

Senior Member

Yup, αυτό είναι για το. Htaccess μέσα στο φόρουμ.

Έχω επαφή με host μου και επιμένουν ότι ο διακομιστής είναι σωστά ρυθμισμένος, αλλά έχω επίσης διαβάσει ότι CentOS υποστηρίζει μόνο εγγενώς PHP 5.1.6. Υποθέτω ότι είμαι hosed μέχρι να προσλάβει μια εταιρεία διαχείρισης διακομιστή και να μεταναστεύσουν σε ένα νέο λειτουργικό σύστημα.

Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί