Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 17

Θέμα: bug στο 4.2.3;

Red face bug στο 4.2.3;

Έκανα αναβάθμιση vbet μου στην πιο πρόσφατη έκδοση 4.2.3 στην 4.0.6 vb με vBSEO 3.5.1pl1, το ζήτημα είναι με υποσέλιδο διαφημίσεων όπου δείχνοντας του header μου είναι instaed της διαφήμισης και κάποιες παράξενες λέξεις όπως αυτές: -

Code:
    //0){location.replace('http://www.pdaapps.org/showthread.php?p='+cpostno);};} } if(typeof window.orig_onload == "function") window.orig_onload(); } //]]>
    Αυτό το σφάλμα παρουσιάζεται μόνο σε μεταφρασμένες σελίδες, γι 'άτομα με ειδικές ανάγκες προσωρινά υποσέλιδο Αγγελία, παρακαλώ να με βοηθήσει

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό)

Μπορείτε παρακαλώ να δώσει μεγαλύτερη απόδοση ..

Θα ήταν πιο εύκολο αν απλά μου PM acces λεπτομέρειες προς Admin CP σας και FTP + περιγράφουν τον τρόπο για να αναπαράγουν το θέμα (με την ενεργοποίηση της υποσέλιδο διαφήμιση), αλλά ίσως θα είμαι σε θέση να βοηθήσει, χωρίς πρόσβαση όταν θα έχω περισσότερα στοιχεία.

Επίσης - αυτό που είναι υπεύθυνο για την προσθήκη υποσέλιδου κώδικα διαφήμισης; Διότι, αν είναι άλλο plugin, τότε έχουμε κάποια στοιχεία της ένταξης εδώ δεν είναι ένα bug.

ok επιτρέψτε μου να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις

i χρήση vb 4.0.6 τελευταία έκδοση, σε VB4 υπάρχει ένα ενσωματωμένο διαχειριστή διαφήμιση που είναι να ασκήσει αγωγή για να τοποθετήσουν τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μου, το θέμα είναι που προκύπτουν στο υποσέλιδο διαφήμιση η οποία αντικαθίσταται από την περιοχή της κεφαλίδας και συμβαίνει μόνο σε μεταφρασμένες σελίδες, αν θέλετε i μπορεί να σας δώσει το admin λεπτομέρειες

μόνο για πληροφορίες Είμαι προσθέτοντας εικόνες του υποσέλιδου μου: -

μη μεταφρασμένη σελίδα: -

Desi Pix | Κοινή χρήση εικόνας και Φιλοξενία-Share Hot Desi σας Pix-μη translated.GIF

μεταφρασμένη σελίδα: -

Desi Pix | Κοινή χρήση εικόνας και Φιλοξενία-Share Hot Desi σας Pix-μεταφραστεί page.GIF

παρακαλούμε να μην το σφάλμα αυτό δεν εμφανίστηκε στο σημείο 4.2.2 με το ίδιο mods

μεταφρασμένη σελίδα

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό)

Εντάξει - ευχαριστώ για τις λεπτομέρειες. Θα ελέγξουμε το τι άλλαξε σε περίπτωση υποσέλιδο σε κώδικα, και επίσης να προσπαθήσετε να αναπαραγάγετε το ζήτημα. Ευχαριστώ για φωτογραφίες - θα μπορούσε να σας αποσταλεί πρώτες HTML εξόδου - τουλάχιστον αυτό το μέρος το οποίο δεν είναι όπως θα έπρεπε. Επίσης - Νομίζω ότι για Kamil θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμο εάν αυτός ακριβώς μπορεί να έχει πρόσβαση διακομιστή, όπου το θέμα υπάρχει ήδη - αλλά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με αυτό τον εαυτό του

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Γεια σας,

Τώρα, θα προσπαθήσω να αναπαράγουν και να διορθώσετε αυτό το θέμα .. ευχαριστίες για την περιγραφή.

τυχόν ενημερωμένες εκδόσεις;

Πρόσθεσα μια εικόνα στο υποσέλιδο χώρος για διαφήμιση, αλλά αυτό εξακολουθεί να είναι μόνο εικόνα, χωρίς συγκεκριμένο κωδικό, όπως Adsence κλπ.
    Έχω μια ερώτηση: δεν μπορείτε να προσθέσετε σε αυτό το υποσέλιδο κάθε ειδικό κωδικό ή μόνο εικόνας με σύνδεση;
    Μπορείτε να επικολλήσετε ένα παράδειγμα αυτού του κώδικα αγγελία; Θα το δοκιμάσετε.

αν όχι, μπορείτε να μμ σε μένα ή vBET η πρόσβαση στο FTP σας και admincp, γιατί αναπαράγουν Λοξοτομώ το θέμα του φόρουμ για το τεστ μας. Θα βοηθήσει τα πάνω.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kamilkurczak? 23-08-10 στο 14:20.

οποιαδήποτε είδηση; παρακαλώ, να διαβάσετε προηγούμενη θέση μου. Χάρη.

Ναι, το ξέρω αυτό. Θα πρέπει να καθορισθεί.

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί