Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 7 του 7

Θέμα: vbet_guestcache πολύ μεγάλο προσθέσετε μια κενή εντολή στο cPanel

Default vbet_guestcache πολύ μεγάλο προσθέσετε μια κενή εντολή στο cPanel

vbet_guestcache πολύ μεγάλο προσθέσετε μια κενή εντολή στο cPanel

Μου πήρε 4 ώρες σε ένα quad στημένα διακομιστή για να αδειάσει (χειροκίνητα) το περιεχόμενο, αυτό είναι υπερβολικός και αισθάνομαι ότι κάποιο είδος συμπίεσης είναι απαραίτητη εδώ και με την vbet cache πίνακες και ένα άλλο πράγμα πώς για την προσθήκη ενός flush κουμπί για αυτή την στην admincp;

αφορά

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

ok, αλλά Ι dont καταλάβετε exacly,

Γράφετε ότι δεν έχετε επιλογές admincp (θέμα) ή να προτείνει την προσθήκη ενός νέου χαρακτηριστικό; (Flush κουμπί)
    Εάν ναι, είμαι κινείται ένα θέμα για να χαρακτηριστικά αίτημα

Αντ 'αυτού το άδειασμα του πίνακες από το χέρι μου dmin μπορείτε να προσθέσετε μια επιλογή για να το ξεπλύνετε στο admincp;
    Regards

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Έχουμε ήδη ζητήσει για τη μείωση του μεγέθους της υπόθεσης επισκέπτη και επίσης να προσθέσετε τη δυνατότητα να καθαρίσει cache της βάσης δεδομένων από admin CP - όλα τα αποδεκτά

Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή τη στιγμή για τη μείωση των επισκεπτών cache μπορείτε απλώς να προσθέσετε περισσότερες σελίδες να αγνοήσει. Και για να μειώσει cache της βάσης δεδομένων αλλαγή μόλις χρόνο cache για να ζήσουν σε μικρότερες. Όμως, σε περίπτωση περίπτερο θα έχει αρνητική επίδραση στην απόδοση, γιατί τις περισσότερες φορές τα αποτελέσματα wil πρέπει να ληφθούν από το Google αυτό που χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο.

Επίσης - γράψατε ήδη ίδιο πράγμα στο νήμα, όταν αυτό είχε ήδη προταθεί (ακριβώς εδώ: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3867)

Παρακαλώ να σταματήσει το spam! Αυτό το νήμα θα αφαιρεθεί σύντομα - είναι enought όταν βάζετε τα στοιχεία σας μία φορά

Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να είναι αγενής, διότι δεν ζούμε στη δεκαετία του 1940 ξέρετε, και δεν είμαι spamming, αν κάποιος θα ανταποκρίνονται πιο γρήγορα δεν θα ήταν αναγκαίο να επαναληφθεί ξανά και ξανά και, επιπλέον, μιλάμε περίπου 2 διαφορετικά πράγματα.

Σε ένα άλλο νήμα είπατε ότι θα κάνετε ένα καζανάκι βάση δεδομένων ποτέ δεν μιλήσαμε για το ftp vbet_guestcache αρχείο deleter στο admincp;!;

Τι λέτε για άλλο πρόβλημα μου στο μεταφρασμένο τίτλους -> F.. ., Είμαι ακόμα περιμένουμε μια απάντηση.

Regards

Συγγνώμη αν σας πήρε σχόλιο μου ως αγένεια. Δεν ήταν πρόθεσή μου. Παρακαλούμε να ζητώ συγγνώμη γι 'αυτό. Ήθελα απλώς να σας κάνει ορατή όχι να γράψω για ίδιο θέμα σε πολλά σημεία, γιατί σας ζήτησα ήδη σχετικά με αυτό πριν και εξήγησε ότι το κάνει μόνο χάος στο φόρουμ και στην ομάδα μας, και αυτός είναι ο λόγος που έχουμε για να καθαρίσετε αυτά τα πράγματα. Ένα νήμα ανά ένα θέμα είναι αρκετό. Διαφορετικά έχουμε προβλήματα με τη διαχείρισή τους και με την αναθέτουν στο προσωπικό μας. Αυτός είναι ο λόγος που έκανα την τολμηρή και σε άνω περιπτώσεις - σας ζήτησα ήδη περίπου δεν εγγράφως ίδιες πληροφορίες αρκετές φορές (ό, τι σε αυτό το φόρουμ θεωρείται ως spam και τουλάχιστον σε αρκετές άλλες που ξέρω επίσης) και αγωνίστηκε να το χάσετε πριν . Απλώς δεν ήθελε να το χάσει τώρα.

Ακόμα και τώρα είμαι σας ξυπνώντας να επιβεβαιώσετε ότι ορισμένα άλλα 2 θέματα που έχουν γίνει από εσάς είναι πραγματικά για ένα θέμα ή όχι (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3705) ... Και είναι κρέμεται σαν ότι από εβδομάδες (εδώ γράφετε ότι είστε wayting για την ανταπόκρισή μας - Κοιτάξτε εκεί είμαστε wayting για την δική σας από 2 εβδομάδες ). Γράφοντας αρκετές φορές για ένα ζήτημα που κάνει απλά περισσότερο χρόνο για να αξιολογήσει όχι γρηγορότερα. Τόσο ακριβώς παρακαλώ να σταματήσει να κάνει αυτό και αν έχετε ένα ζήτημα - να το νήμα γι 'αυτό - μόλις 1 - εμείς θα το χειριστεί. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε καταστάσεις για τις νήμα - για να βεβαιωθείτε ότι κάνει κάτι που εξακολουθεί να απαιτεί την προσοχή μας ή όχι.

Για άλλη μια φορά συγνώμη αν σας πήρε το σχόλιό μου δεν είναι πολύ καλά Και πραγματικά ευχαριστώ για το σχόλιο σχετικά με αυτό - θα δώσει μεγαλύτερη προσοχή να κάνει τέτοιες ερωτήσεις πιο απαλά. Ελπίδα μπορούμε να οικοδομήσουμε το μέλλον των σχέσεών μας με την κατανόηση και καλά συναισθήματα

Σχετικά με τα θέματα τα οποία βρίσκονται ακόμη στο στάδιο - υπό σύνδεση επιβεβαιώστε δεν είναι ίδιο θέμα όπως και σε άλλες νήμα μας. Και στη 2η στείλτε απαιτούμενα στοιχεία τα οποία εγώ απλά ρώτησε για το χθες. Ήμουν σε διακοπές στη θάλασσα, ώστε δεν ήμουν σε θέση να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα και Kamil δούλευε πάνω σε πολλά θέματα στο ίδιο χρονικό διάστημα. Τώρα, όταν είμαι πίσω, θα πρέπει να γίνει γρήγορα

Και έχετε δίκιο - που δεν έγραψε για Υποστηρικτικοί cache CP εκκαθάρισης πριν. Ήταν ήδη ζητήσει το άλλο νήμα από κάποιον άλλο, γι 'αυτό που εδώ κατάσταση όπως έχει ήδη προταθεί.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off