Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 4 του 4

Θέμα: vBET απουσία του προσωπικού για 2 εργάσιμες ημέρες

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό)

Default vBET απουσία του προσωπικού για 2 εργάσιμες ημέρες

Γεια

Έχοντας στο ming το συμφέρον των πελατών μας, θα ήθελα ανακοινώσω oficially ότι vBET suport ομάδα θα απουσιάζει από 8 - 11 Ιουλ. Είναι 2 εργάσιμων ημερών + 2 μέρες του Σαββατοκύριακου. Παρακαλώ μην το σχέδιο τυχόν ενημερώσεις σε αυτή τη φορά - θα είμαστε σε θέση να σας βοηθήσει σε περίπτωση που ορισμένα θέματα.

Θα ήθελα να λυπούμαστε για τέτοια κατάσταση, η οποία συμβαίνει την πρώτη φορά στην ιστορία του vBET. Γνωρίζω ότι αυτό δεν θα έπρεπε ποτέ να συμβεί, αλλά Καμίλ ήδη είχε προγραμματιστεί και καταβάλλονται διακοπές, πριν αυτός να ενωθούν μαζί μας και να ήμουν σχεδιασμό μου διακοπές, έχοντας κατά νου ότι θα έχω Αναπληρωτής. Σε σύντομες λέξεις: εγώ scrued και λυπούμαι πραγματικά για αυτό. Όπως απολογίες θα δώσουμε επιπλέον 1 μήνα δωρεάν αναβαθμίσεις σε όλους τους πελάτες μας.

Σήμερα θα κλείσει, όπως πολλά θέματα, όπως θα είμαι σε θέση πριν από την άδεια. Τα υπόλοιπα θα χειριστεί Kamil - θα είναι σε φόρουμ από Δευτέρα. Θα είμαι στη θάλασσα γι 'αυτό δεν θα έχει καμία δυνατότητα σε όλους να χειριστεί οποιοδήποτε θέμα - σας παρακαλώ να μην μου PM. Γράψτε στο forum, έτσι Kamil θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει.

Για όλους τους πελάτες μας: Για άλλη μια φορά συγνώμη και ελπίζουμε ότι το 1 μήνα δωρεάν επίδομα ενημερώσεις θα σας κάνει να νιώσετε ότι νοιαζόμαστε για σας.
    Για όλους τους φίλους μου: Επιθυμία μου μεγάλη στιγμή!

Εβίβα
    Michal

PS.
    Θα δώσω Πρόσθετη 1 μήνα ενημερώσεις μετά την επιστροφή. Θα πίσω από τη θάλασσα 19 Ιουλίου. Μη διστάσετε να μου θυμίζουν, αν δεν θα δείτε επιπλέον μήνα μετά 20ου αιώνα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 07-07-10 στο 11:30.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Γεια σου,

Φόρουμ μας λειτουργεί και πάλι.
    Είμαι μόνο τώρα, αλλά θα προσπαθήσω να βοηθήσει όλους!

Καλό ταξίδι

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό)

Γεια

Θέλω απλά να σας ενημερώσω ότι είμαι πάλι πίσω Άκουσα, ότι υπήρξε κάποια έκδοση server, αλλά αυτό λύθηκε με Kamil. Θα απάντηση σε όλα τα PM και τις θέσεις που απαιτούν την υποστήριξή μου, αμέσως μετά το χειρισμό μερικά πράγματα επιχείρηση περιμένει μετά τις διακοπές - τόσο σύντομα.

Ταξίδι ήταν υπέροχο και ακόμα - καλό για να είναι πίσω
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 22-07-10 στο 07:41.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off