Εντάξει, ευχαριστώ.
Τώρα θα προσπαθήσουμε να βρούμε αυτό το σφάλμα
και θ εξακολουθούν να χρειάζονται πρόσβαση σε admincp σας (PM παρακαλώ)
Εντάξει, ευχαριστώ.
Τώρα θα προσπαθήσουμε να βρούμε αυτό το σφάλμα
και θ εξακολουθούν να χρειάζονται πρόσβαση σε admincp σας (PM παρακαλώ)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kamilkurczak? 24-06-10 στο 13:52.
Αυτό θα πρέπει να σχετίζονται με τη μνήμη cache του αρχείου.
ναι, εμείς τώρα![]()
Λεπτομέρειες PM'd! Ευχαριστίες
Μπήκα για να το admincp και γύρισα αυτή την επιλογή.
Μετά από αυτό ήμουν στο κεντρικό site σας στο φόρουμ και μεταφράστηκε χώρο του ξενοδοχείου και εγώ και δεν είδα το θέμα.
Τώρα αυτή η επιλογή είναι απενεργοποιημένη και πάλι.
1.please ενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή,
2.find το site με το θέμα αυτό,
3.copy αυτό το url,
4.Turn από αυτή την επιλογή και επικολλήστε εδώ τη διεύθυνση url με θέμα
![]()
ehhhhhh ********** το ζήτημα αυτό τίθεται μόνο αν είστε φιλοξενούμενος στο φόρουμ. Αυτό δεν θα συμβεί εάν εισέλθει ώς επισκέπτης Έτσι το ενεργοποιήσετε. Συνδεθείτε ως διαχειριστής. Και πάει στο URL ως επισκέπτης.
EDIT: Και ως επισκέπτης, πηγαίνετε σε οποιοδήποτε θέμα ή μήνυμα, θα δείτε, το φόρουμ του είναι εντελώς κατεστραμμένο. Δεν είναι η αρχική σελίδα. Την ιστοσελίδα έχει μόνο δικαίωμα λάθους στην κορυφή.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Taurus? 24-06-10 στο 16:23.
Ήμουν σαν επισκέπτης φυσικά, αλλά όλα ήταν φυσιολογικά (σαν site με αυτή την επιλογή απενεργοποιημένη)
plese paste εδώ το url στο site με αυτό το θέμα
Άλλαξα ακριβώς επάνω. Και πήγε στην προσωπική μου ιστοσελίδα CreativX - Powered by vBulletin
Στην αρχή είναι μια χαρά. Πηγαίνετε σε οποιοδήποτε νήμα μια φορά, είναι μια χαρά. Επιστρέψτε στην αρχική σελίδα .... Έκρηξη ... λάθους στην κορυφή. Πηγαίνετε σε ένα νήμα τώρα **********.. σπασμένα. Είναι ακόμα σε λειτουργία σήμερα.
Λυπούμαστε, αλλά δεν μπορώ να διατηρήσω αυτό το ενεργοποιημένη. Έχω σχεδόν 400 επισκέπτες σε σύνδεση, τώρα βλέπουν ένα σπασμένο φόρουμ. Είμαι το σβήσιμο. Παρακαλώ δοκιμάστε το όταν μπορείτε.
ok ok, απλά απενεργοποιήστε αυτή την επιλογή![]()