Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 17

Θέμα: vBulletin 03/06/12 και vbet συμβατότητα;

Exclamation vBulletin 03/06/12 και vbet συμβατότητα;

Γεια σας, έχω την έκδοση 3.6.12 vBulletin και δεν σκοπεύω να αναβαθμίσετε το βρίσκω αυτή την εκδοχή η λιγότερο buggiest και ταχύτερα. Έχω επίσης την vbet δωρεάν έκδοση (με δωρεά) εγκατεστημένο.

Φόρουμ μου έχει 143κ μέλη 373k μηνυμάτων σε ένα ειδικό server, δυστυχώς δεν μπορώ να ρυθμίσετε όλες τις σημαίες ενεργό γιατί το φορτίο είναι έντονη (έχει tweaked την απόδοση σε αυτό είναι καλύτερο).

Θέλω την πλήρη έκδοση, διότι, αν δεν κάνω λάθος μπορείτε να απαντήσετε στην επιθυμητή επιλογή γλώσσας και ότι είναι καλύτερα διακομιστή βελτιστοποιηθεί.

Εν πάση περιπτώσει, θα ήταν η αναβάθμιση να είναι εύκολο να το κάνουμε όπως: unistall την δωρεάν έκδοση και να εγκαταστήσετε την πλήρη έκδοση ή θα έχω συναντήσει κάποιο είδος του προβλήματος με αυτό τον τρόπο;

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Γεια σας, vBET 3.x είναι οριστικά πιο βελτιστοποιημένο ότι η δωρεάν έκδοση. Ταχύτερη cache, πιο γρήγορα αλγόριθμοι, πρόσθετες παραμέτρους απόδοσης, να εξαλειφθούν διπλή ανακατεύθυνση. Έτσι, στον τομέα αυτό μπορώ να εγγυηθώ ότι θα είναι πιο γρήγορα και φόρτο εργασίας του server σας θα πάει κάτω.

Λυπούμαστε, αλλά δεν το σχέδιο κάθε πώληση καλοκαίρι για vBET.

Η εγκατάσταση είναι τόσο εύκολο όπως ήταν. Έτσι απεγκατάσταση μόνο δωρεάν έκδοση και να εγκαταστήσετε καταβάλλεται ένα.

Τι άγκιστρα και χαρακτηριστικά δεν θα είναι διαθέσιμο; Η δωρεάν έκδοση δεν μου δίνει κανένα πρόβλημα άλλο τότε τα χαρακτηριστικά βελτιστοποίησης που περιλαμβάνονται στην έκδοση 4 που καταβάλλονται.

Δεν θέλω να δαπανήσουν χρήματα μάταια για πιθανά προβλήματα συμβατότητας.

Quote Αρχικό μήνυμα από mario06 View Post
    Τι άγκιστρα και χαρακτηριστικά δεν θα είναι διαθέσιμο; Η δωρεάν έκδοση δεν μου δίνει κανένα πρόβλημα άλλο τότε τα χαρακτηριστικά βελτιστοποίησης που περιλαμβάνονται στην έκδοση 4 που καταβάλλονται.

Δεν θέλω να δαπανήσουν χρήματα μάταια για πιθανά προβλήματα συμβατότητας.
    Δεν γνωρίζω - Δεν γίνονται δοκιμές σε αυτήν την έκδοση. Μπορούμε να σας δώσουμε όλη τη λίστα των αγκιστριών που χρησιμοποιούνται από vBET και μπορείτε να ελέγξετε αυτά δεν υποστηρίζονται στην έκδοση vBulletin σας.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

κατάλογος γάντζο:

Code:
    misc_bbcode_complete
    useradmin_edit_column1
    member_execute_start
    userdata_start
    global_setup_complete
    bbcode_fetch_tags
    bbcode_create
    cache_templates
    postbit_display_start 
    editor_toolbar_end
    forumhome_complete
    postbit_display_complete
    showthread_similarthreadbit
    threadbit_process
    album_picture_complete
    group_picture
    showthread_complete
    group_discuss_end
    member_complete
    external_query
    external_start
    register_addmember_process
    profile_updateprofile
    editor_toolbar_end 
    group_message_post_start
    private_insertpm_process
    newpost_process
    visitor_message_post_start
    picture_comment_post_start
    profile_complete 
    register_form_complete
    archive_process_start
    archive_global
    header_redirect
    init_startup
    mail_send
    archive_thread_post
    forumbit_display
    archive_forum_thread
    archive_complete
    private_complete 
    private_messagelist_messagebit
    group_discuss_end 
    group_complete
    group_discussionbit_display_start
    group_complete 
    group_discussionbit_display_complete
    threadbit_process
    online_bit_complete
    postbit_display_complete
    parse_templates
    showthread_postbit_create
    showthread_similarthreadbit
    login_redirect
    profile_editprofile_start
    redirect_generic
    xml_print_output
    external_complete
    global_complete 
    archive_complete 
    global_start
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kamilkurczak? 04-06-10 στο 16:59.

Μου αρέσει πραγματικά αυτό το mod πολλά, κάντε εσείς νομίζω ότι θα ωφεληθούν πολύ από αυτό ή θα ήταν άχρηστο για μένα; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τη σημασία του καθενός από αυτό άγκιστρα.

Θέλω το διοικητικό συμβούλιο μεταφραστεί γρήγορα και διακομιστή βελτιστοποιηθεί ως προς τα υπόλοιπα δεν ξέρω τι θα ήθελα να χάνουν την ευκαιρία και εάν είναι απαραίτητο, αλλά σίγουρα δεν θέλω να προκαλέσει τον εαυτό μου κανένα πρόβλημα επί του πλοίου μου, αφού είχα πολύ λίγο χρόνο για να το λειτουργήσει, αν παίρνει πολύ χρόνο.

Regards

Όπως έχω ήδη γράψει θα έχετε οριστικά γρηγορότερα μεταφράσεις και λιγότερο φόρτο εργασίας του server. Η μετάφραση η ίδια είναι ίδια με αγκίστρια και σε δωρεάν έκδοση οπότε ας υποθέσουμε ότι στην εργασία. Επειδή vBET δεν έχει δοκιμαστεί σε vBulletin 3.6 δεν είμαι σε θέση να σας πω ποια από τα άλλα χαρακτηριστικά δεν μπορεί να λειτουργήσει με καλά. Παρακαλώ ελέγξτε τα οποία της δίνεται άγκιστρα υποστηρίζονται από vB 3.6 και αν κάποιες δεν θα σας πει τότε τι δεν θα λειτουργήσει σωστά. Επίσης μπορείτε απλά να σκεφτείτε για την ενημέρωση vB ίδια ...

Πώς θα ήταν η εγκατάσταση να γίνει;

Καταργήστε την εγκατάσταση του δωρεάν έκδοση και να διαγράψετε όλες τις αναφορές της βάσης δεδομένων και διαγράψτε όλα τα ftp φακέλους και στη συνέχεια, εγκαταστήστε το καταβάλλονται για την έκδοση;

Απεγκαταστήστε το παλιό. Εγκαταστήστε νέα.

Για την απεγκατάσταση, το παλιό είναι αρκετό για να γίνει αυτό από Admin CP. Φυσικά εάν δεν θέλετε να μην έχουν χρησιμοποιήσει αρχεία σε FTP σας, μπορείτε επίσης να καταργήσετε αυτές.

Αγόρασα το "Paid έκδοση 4», θα το εγκαταστήσετε αύριο αλλά θα ήθελα να είχα προσθέσει άλλη κατηγορία μέσα στο τμήμα έκδοσης αδειών: Κινητά και Τηλεπικοινωνίες...

Regards

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί