Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 3 του 4 FirstΠρώτα 1234 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 21 να 30 του 32

Θέμα: Πρόσθετο ζήτημα parsing langtitle

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από moman View Post
    Nevermind, βρήκε μια άλλη: μεταφραστεί τίτλους μμ δεν αναλύεται ως προς τους τίτλους σελίδα private.php

Σταθερά με την προσθήκη ενός plugin στο private_complete:

PHP Code:
    if (strpos($pagetitle'[/langtitle]')) {
    require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
    $pagetitle vbet_parseTitle($pagetitle);

Πραγματικά δεν μπορώ να αναπαραγάγετε αυτό το ζήτημα στον server μας. Υποψιάζομαι ότι δεν έχετε εγκαταστήσει κατάλληλα vBET 3.3.3 - παρακαλώ ελέγξτε. Είχαμε πολλές φορές το ζήτημα ότι οι πελάτες μας θα προσθέσει νέα αρχεία και ξέχασα να εισάγει νέο προϊόν αρχείο ή το αντίθετο. Μήπως μπορείτε να ελέγχονται κάνει την εκτέλεση της λειτουργίας vbet_global_complete υπάρχουν στο χώρο που περιγράφεται; (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3137)

Επίσης, είμαστε τρέχει φόρουμ μας τώρα και στο εξής vBET 3.3.4 beta έκδοση, έτσι ώστε να μπορεί να είναι ότι το σφάλμα υπάρχει στο σημείο 3.3.3 και έχει καθορισθεί ήδη (δεν θυμάμαι που). Ακόμα, παρακαλείστε να επιβεβαιώσετε ότι η πραγματική σας εγκατάσταση είναι ΟΚ - καλύτερα γίνεται ενημέρωση για την 3.3.3 και πάλι.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 15-06-10 στο 00:00.

Quote Αρχικό μήνυμα από moman View Post
    Και ένα άλλο:

Δεν θα μπορούσα να βρεθεί ένας τρόπος για να διορθώσετε αυτό μέσω plugins. Αντ 'αυτού, πρόσθεσε αυτόν τον κωδικό για να usercp.php:

PHP Code:
    if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {

require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');

$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);

} 
    Ακριβώς από κάτω
    PHP Code:

$reputation
    ['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']); 
    Εάν αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί global_complete γάντζος τότε θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με vBET 3.3.3 - παρακαλώ δείτε την προηγούμενη απάντηση γι ' αυτό. Αν global_complete δεν χρησιμοποιείται - τότε η αλλαγή αρχείο θα είναι αναγκαίο ή μπορείτε να το προσθέσετε σε κάποιο γάντζο αν υπάρχουν κάποια σε αυτή τη σελίδα.

Senior Member

Αρχείο των προϊόντων μου και όλα τα PHP αρχεία παρουσιάζουν ως v3.3.3, όπως θα έπρεπε να είναι. Ωστόσο, έχω τροποποιήσει πολλά αρχεία και να έχουν αρκετά plugins εγκατεστημένα στο φόρουμ μου, οπότε είναι κάπως πιθανό ότι μπορεί να υπάρξει σύγκρουση.

Έχω παρατηρήσει ότι ο χρόνος εκτέλεσης για την global_complete άγκιστρο είναι 1000. Δεν θα έπρεπε αυτό να είναι υψηλότερο για να αποφευχθεί η σύγκρουση με άλλα plugins;

Senior Member

Έχω επιβεβαίωσε την παρουσία του στην παγκόσμια λειτουργία ανάλυσης. I πολύ προσεκτικά αναβαθμιστεί σε 3.3.3, έτσι αμφιβάλλω ότι περιεχόμενα του αρχείου μπορεί να είναι ένα ζήτημα εδώ. Ωστόσο, δεν βλέπω κανένα περαιτέρω σφάλματα, οπότε νομίζω ότι είμαι καλός για την εποχή της ευημερίας.

Είμαι επίσης ευτυχής να πω ότι η απόδοση vBET του χτύπησε στον server μου είναι αμελητέα, οπότε δεν μπορεί να είναι αναβάθμιση παρελθόν 3.3.3, λόγω του μεγάλου αριθμού των προσαρμογών / εργασίας διορθώνει έχω υλοποιούνται από μόνος μου. Με 800 σε απευθείας σύνδεση, είχα φορτία διακομιστή κάτω από 1.00, και με 1200 σε απευθείας σύνδεση, ήταν γύρω στο 3.00. Καθόλου άσχημα για μια διπλή διακομιστή hex-core Xeon, νομίζω!

Νομίζω ότι και εγώ!

Βρήκα ότι είχαμε πραγματικά ένα bug εκεί. Παγκόσμια parsing langtitle ήταν μέσα του περιττού προϋπόθεση γι 'αυτό δεν είναι πάντα αξιολογήθηκε. Αυτό είναι ήδη διορθωθεί και θα συμπεριληφθούν στην επόμενη έκδοση.

Senior Member

Θα μπορούσατε σας παρακαλώ μετά μια γρήγορη λύση για αυτό; Δεν μπορώ να αναβαθμίσετε σε 3.3.4 τώρα

Υποθέτω ότι η περιττή προϋπόθεση είναι το παρακάτω:
    PHP Code:
    function vbet_parseTitleGlobally(&$title$removeNotTranslateSection false) {

if (
    $_GET['do'] != 'postthread' && $_GET['do'] != 'comment' && 0!==strpos($_GET['do'], 'edit') && 0!==strpos($_GET['do'], 'update')

&& 
    strpos($title'[langtitle=')) {

return 
    vbet_parseTitleMultiple($title$removeNotTranslateSection);

Αυτό που κατέχουν με την ενημέρωση;

Θα δούμε στην έξω SVN για να ελέγξετε τις αλλαγές που έγινε για την επίλυση του ζητήματος, αλλά και πάλι - θα χρειαστεί τελευταία κυκλοφορήσει το πρώτο να είναι σε θέση να γίνει γρήγορη λύση εάν θέλουμε να τη δημοσιεύσει.

Senior Member

Έχω κάνει αρκετές τροποποιήσεις στον κώδικα την πάροδο του χρόνου, και έχω ξεχάσει πού και γιατί. Δεν θέλω να σπάσει τα πράγματα που έχουν ήδη δουλειά!

Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι για τον κωδικό αλλάξει από τους πελάτες μας - δεν είμαστε απλά σε θέση να το κάνουμε αυτό. Αν οι αλλαγές σας ήταν, σύμφωνα με γρήγορες λύσεις μας, τότε μπορείτε να είστε ήρεμοι - αυτές θα συμπεριληφθούν στην επόμενη έκδοση έτσι όλα θα είναι ΟΚ. Αν έχετε κάνει κάποια άλλη αλλαγή κωδικού, τότε συμβουλές για να γράψετε κάποιο έγγραφο το οποίο θα σας καθοδηγήσει σχετικά με την προσωπική πρόσθετα μέτρα σας κατά τη διάρκεια ενημερώσεις - αλλιώς θα μείνετε με παλιά έκδοση vBET, επειδή o δεν ξέρει τι και τι για σας αλλάξει.

Παρακαλώ σημειώστε ότι βρήκα ποιες αλλαγές είναι απαραίτητες για την επίλυση αυτού του ζητήματος, αλλά δεν μπορώ να δημοσιεύουν Quik καθορίσει στο φόρουμ (διότι περιλαμβάνει σπάσει μέσα BBCode). Έτσι pelase ρωτήσω σχετικά με αυτό μέσω e-mail (contact@vbenterprisetranslator.com) και θα το στείλει για να σας εκεί.

Σελίδα 3 του 4 FirstΠρώτα 1234 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί