Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 13

Θέμα: Ισχύς διακομιστές

Μέλος

Default Ισχύς διακομιστές

Text automatically translated from: Italian to: Greek
    Translated text
    Προσπαθήσαμε να δοκιμάσει όλες τις παραμέτρους που μας έχετε δώσει κατά τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά ο διακομιστής δεν μπορεί να το κάνει.
    Στη συνέχεια, ο οικοδεσπότης μου μου ζήτησε να σας ρωτήσω τι χαρακτηριστικά έχει το server μου για τις μελλοντικές εργασίες με πρόστιμο plugin σας την εξέταση αυτών των μηνιαίων επισκέψεων:

Στατιστικά στοιχεία κίνησης
    Όλες οι στατιστικές κυκλοφορίας Οι εκτιμήσεις σε όλο τον κόσμο

Μοναδικοί επισκέπτες (cookies)
    65K

Μοναδικοί επισκέπτες (χρήστες)
    33K

Εμφανίσεις σελίδων
    120K

επισκέψεις
    71ια

https://www.google.com/adplanner/sit...ype=1&lp=false

Ποια server διαθέτει συμβουλές;
    Άλλους πελάτες σας με παρόμοια αιτήματα στον κεντρικό υπολογιστή μου τα χρησιμοποιούν;
    Ευχαριστίες
    Original text

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Παρακαλούμε να παρακολουθούν το διακομιστή σας στον επεξεργαστή και τη μνήμη περιοχής χρήση και τον προσδιορισμό των πόρων που απαιτούνται.

Παρακαλούμε να θυμάστε σχετικά με την απενεργοποίηση ορισμένες γλώσσες αν ο διακομιστής σας δεν μπορεί να το κάνει με όλους τους (εκκίνηση με λίγες, και να προσθέσετε περισσότερες από καιρό σε καιρό, αν ο server που κατέχει).

Επίσης - Βλέπω στη βάση δεδομένων μας ότι ποτέ δεν κάνατε λήψη οποιασδήποτε vBET κατόπιν αδείας σας. Πώς ξέρετε ότι ο διακομιστής σας δεν είναι αρκετό για vBET; ...

Μέλος

Translated text
    Συγνώμη δεν καταλαβαίνω: που μοιάζει με έκανα εγκατάσταση vbet να σας ....
    μπορείτε να το εξηγήσω καλύτερα;
    Original text

Μέλος

Translated text
    Κι 'όμως, hosting πάροχος μου μου είπε για να πάρει αυτό το ερώτημα: ο διακομιστής είμαι με τη χρήση τώρα, πληρώνω περίπου 600 € το χρόνο, δεν μπορεί να το κάνει για να υποστηρίξει το φόρουμ.
    Χαρακτηριστικά του είναι:
    XEN Virtual Server
    XVPS 10000
    10GB HD
    768 MB αποκλειστικής μνήμης RAM
    Flat 1Mbps
    Λειτουργικό σύστημα CentOS 5.x

Μήπως αυτό φαίνεται φυσιολογικό που αντιμετωπίζουμε ή δεν υπάρχει πρόβλημα λογισμικού;
    Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα και όχι άμμο ώστε να αποφεύγεται η συνεχής σταγόνες σύνδεση.
    ευχαριστίες
    Original text

Quote Αρχικό μήνυμα από Valdo View Post
    Translated text
    Συγνώμη δεν καταλαβαίνω: που μοιάζει με έκανα εγκατάσταση vbet να σας ....
    μπορείτε να το εξηγήσω καλύτερα;
    Original text
    Είμαι πολύ συγγνώμη - είναι λάθος μου. Έλεγξα βάση δεδομένων μας όπου θα δούμε ποια αρχεία έγινε λήψη από τους πελάτες μας. Αυτή τη στιγμή έλεγξα την παραγγελία σας και βλέπω ότι έχετε αγοράσει υπηρεσία εγκατάστασης - γι 'αυτό εγώ δεν είδα κανένα αρχείο.
    Για άλλη μια φορά - με μεγάλη λύπη. Ήμουν το έλεγχο για να δούμε τι είναι η διεύθυνση URL σας στο φόρουμ και την έκδοση του vBET τρέχετε.

Μπορείτε παρακαλώ να στείλετε URL φόρουμ σας και πείτε το οποίο vBET έκδοση τρέχετε.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 22-04-10 στο 20:35.

Quote Αρχικό μήνυμα από Valdo View Post
    Translated text
    Κι 'όμως, hosting πάροχος μου μου είπε για να πάρει αυτό το ερώτημα: ο διακομιστής είμαι με τη χρήση τώρα, πληρώνω περίπου 600 € το χρόνο, δεν μπορεί να το κάνει για να υποστηρίξει το φόρουμ.
    Χαρακτηριστικά του είναι:
    XEN Virtual Server
    XVPS 10000
    10GB HD
    768 MB αποκλειστικής μνήμης RAM
    Flat 1Mbps
    Λειτουργικό σύστημα CentOS 5.x

Μήπως αυτό φαίνεται φυσιολογικό που αντιμετωπίζουμε ή δεν υπάρχει πρόβλημα λογισμικού;
    Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα και όχι άμμο ώστε να αποφεύγεται η συνεχής σταγόνες σύνδεση.
    ευχαριστίες
    Original text
    Σταγόνες Σύνδεση οριστικά δεν είναι κάτι φυσιολογικό.

Σε ποιο επίπεδο έχετε συνδέσεις ζητήματα; Μεταξύ server σας ένα πρόγραμμα περιήγησης; Μεταξύ του διακομιστή σας και το Google; Μεταξύ VB και MySQL;
    Ποια είναι η ταχύτητα της μετάφρασης; Μπορείτε παρακαλώ να μας στείλετε το URL φόρουμ σας;

Μέλος

Translated text
    Το url του φόρουμ είναι Scuola - Forum di Cultura Generale και όταν είναι κάτω.
    Έχουμε αρκετές εβδομάδες των δοκιμών, αλλά δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας.
    Ό, τι βοήθεια σας, καθώς και οι αναγκαίες, είναι καλά άρεσε.
    Ευχαριστίες
    Original text

Εμείς θα σας βοηθήσει με ευχαρίστηση. Για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες. Παρακαλούμε απάντηση στο τελευταίο ερωτήσεις μου. Επίσης, ποια έκδοση του vBET χρησιμοποιείτε;

Βλέπω ότι οι μεταφράσεις είναι αρκετά γρήγορο. Ακόμα ...

Τώρα μπορώ να την οριστική σας πω ότι έχετε χάσει πολλά επιδόσεις, επειδή έχετε διπλές ανακατευθύνσεις, τα οποία είναι ήδη εξαλειφθεί σε νεώτερη vBET έκδοση. Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε με νεώτερη vBET έκδοση και να το κάνουμε vBSEO ολοκλήρωσης και πάλι (εδώ θα πρέπει λεπτομέρειες για τη νέα ένταξη βήματα: http://www.vbenterprisetranslator.co...provments.html

Εάν δεν αισθάνεστε καλά σε ενημερώσεις και ολοκληρώσεις, μπορούμε να το κάνουμε για σας - απλά πρέπει yo αγοράσετε μας αναβάθμιση των υπηρεσιών.

Και κάτι ακόμα - Βλέπω ότι έχετε σοβαρό πρόβλημα με μεταφραστεί URLs. Στον κεντρικό υπολογιστή σας δεν λειτουργούν συνδέσεις που έχουν ειδικές επιστολές.
    Δηλαδή: αυτό στην πολωνική εργάζεται, επειδή δεν έχουν καμία ιδιαίτερη γράμματα:
    Nowa definicja magnetyzm
    Και αυτό έχει ιδιαίτερη γράμματα (AZ) και δεν λειτουργεί:
    Szkoły - Ετικέτες Φόρουμ Zoints przez
    Αυτό είναι πολύ σημαντικό - αυτή τη στιγμή γλώσσες όπως τα αραβικά ή τα Ιαπωνικά (και κάποιοι άλλοι) δεν λειτουργούν καθόλου στον server σας, επειδή υπάρχουν μόνο ειδικούς χαρακτήρες για αυτούς.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 23-04-10 στο 03:11.

Μέλος

Translated text
    ok, Μόλις αγόρασα την υπηρεσία ενημέρωσης.
    προχωρήσει, αν θέλετε: πρόσβαση σε δεδομένα θα πρέπει να έχετε τους την άλλη φορά από τότε που έχω εγκαταστήσει το vbet, δεν έχουν αλλάξει.
    Original text

Δεν συλλέγουμε στοιχεία πρόσβασης από τους χρήστες μας για λόγους ασφαλείας. Επίσης, αυτές μπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή. Γι 'αυτό ζητάμε κάθε φορά για την πραγματική πρόσβαση σε δεδομένα.

Επείγουσα: Παρακαλώ δείτε mails πληροφορίες μας.

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί