Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 12

Θέμα: Κάθε τρόπος για να δείτε πόσο περισσότερο πρέπει μεταφραστεί;

Default Κάθε τρόπος για να δείτε πόσο περισσότερο πρέπει μεταφραστεί;

2 ερωτήσεις όπως είμαι πληρώνουν πολύ μεγάλα ποσά των χρημάτων που κάθε μήνα για το google μεταφραστή τώρα.

Δεν vbet μεταφράσει ολόκληρη τη σελίδα; όπως έχω μενού και τέτοια που προφανώς δεν χρειάζεται να μεταφραστεί 35000 φορές.

Μπορώ να ελέγξω για να ασφαλίσουν cache λειτουργεί correclty και esimate πόσες σελίδες είναι αποθηκευμένο ήδη vs πόσες exsist;

Ευχαριστίες
    Chris

Επίσης, ακόμη και η αρχική σελίδα δεν είναι πλήρως μεταφραστεί σε κάθε γλώσσα; Πριν spenf 50K φέτος στις μεταφράσεις θέλω να είμαι σίγουρος ότι λειτουργεί όπως θα έπρεπε.

Απαγορευμένες

Για να μειώσετε τα έξοδα μετάφρασης παρακαλώ ρίξτε μια ματιά εδώ: Http://www.vbenterprisetranslator.co...e-cheaper.html και εδώ: http://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html. Βεβαιωθείτε ότι η μνήμη cache είναι γραμμένο σε μια βάση δεδομένων και οι επισκέπτες cache αρχείων που δημιουργούνται. Το κύριο πράγμα είναι να χρησιμοποιήσετε μια βάση δεδομένων cache, οι επισκέπτες cache, δωρεάν μεταφραστές και να το κάνουμε, δεν είναι σαφές cache της βάσης δεδομένων.
    Σελίδα μπορεί να μην είναι πλήρως μεταφραστεί από την εξάντληση των ορίων μεταφράσεις.

Αλλά δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ελέγξει αυτά τα πράγματα, ή να δείτε τι είναι αριστερά για να το μεταφράσει;

Απαγορευμένες

Όχι. Αν δεν υπάρχουν διαθέσιμοι μεταφραστές vBET, στη συνέχεια, εμφανίζει αυτόματα το αρχικό κείμενο. Μπορείτε με το χέρι να μεταφράσει ένα κείμενο που δεν έχει μεταφραστεί στην μεταφρασμένη σελίδα χρησιμοποιώντας http://www.vbenterprisetranslator.Co...nslations.html.

OMG .. πόσες μέρες προσωρινά μεταφράσεις θα υπάρχουν στην cache πριν θα καταργηθούν αυτόματα (από την προγραμματισμένη εργασία). Ορίσετε την τιμή 0 για να απενεργοποιήσετε.

Αυτό είναι 5, οπότε όλες μου τις μεταφράσεις ανήκει αφαιρεθεί μετά από 5 ημέρες******

Αν έτσι είναι όλα τα cache παρακάτω επιλογές απενεργοποιεί καθώς και αν αυτό είναι 0 ;

Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω το συντομότερο δυνατόν, καθώς έχω ένα μικρό fortuine επενδύσει σε μεταφράσεις που έχουν ήδη ότι νομίζω ότι είναι για πέταμα

Απαγορευμένες

Για να απενεργοποιήσετε τον καθαρισμό cache της βάσης δεδομένων σετ:
    • AdminCP->vBET Cache->Cache της βάσης Δεδομένων->Cache Time to Live (TTL) να 0
    • AdminCP->vBET Cache->Cache της βάσης Δεδομένων->εκκαθάριση Cache στρατηγική να Άτομα με ειδικές ανάγκες

Πληροφορίες σχετικά με τη χρήση μνήμης cache της βάσης δεδομένων που περιγράφονται εδώ: Χρήση μνήμης cache της βάσης δεδομένων και εδώ: Μην διαγράψετε βάσης δεδομένων cache.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Marcin Kalak? 10-10-15 στο 10:27.

Κυριολεκτικά χιλιάδες δολάρια που έχει διαγραφεί.. δεν είχα ποτέ την τύχη να πάρει οποιαδήποτε δωρεάν μεταφράσεις

Απαγορευμένες

vBET πάντα στην πρώτη χρησιμοποιεί δωρεάν μεταφραστές, εάν έχει οριστεί, είναι διαθέσιμες και υποστήριξη αυτό το ζεύγος γλωσσών. Περισσότερες πληροφορίες: Χρησιμοποιήστε πολλές μηχανές μετάφρασης παρόχων (APIs).

Ive προσπάθησε πολλές φορές apertium αλλά πάντα να πάρετε ένα σφάλμα, προσπαθήστε ξανά αργότερα ή δοκιμάστε ένα άλλο όνομα;

Απαγορευμένες

Apertium servers, δυστυχώς, μερικές φορές δεν είναι διαθέσιμη.

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί