Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 5 του 5

Θέμα: Δημιουργήθηκε ένα προσαρμοσμένο πρότυπο για έξω από Vbulletin Κατάλογος να αντικαταστήσει VBCMPS αλλά τώρα διακόπτης γλώσσα πηγαίνει στο φόρουμ μόνο

Exclamation Δημιουργήθηκε ένα προσαρμοσμένο πρότυπο για έξω από Vbulletin Κατάλογος να αντικαταστήσει VBCMPS αλλά τώρα διακόπτης γλώσσα πηγαίνει στο φόρουμ μόνο

Έχω τρέξει προσαρμοσμένες σελίδες χρησιμοποιώντας VBCMPS για μεγάλο χρονικό διάστημα, μόνο χρησιμοποίησα για να δείτε μία σελίδα λίγο πολύ ώστε να μπορώ να δημιουργήσω ένα απλό πρότυπο για να το αντικαταστήσει, και όλα λειτουργεί τέλεια, εκτός από όταν κάνω κλικ για να αλλάξετε τη γλώσσα προσθέτει κατάλογο μου φόρουμ και είτε ανοίξετε το φόρουμ ή του 404 με μια κακή πορεία!

Παράδειγμα Online καζίνο οδηγός, σχόλια και φόρουμ με 19,038 + μέλη When εναλλαγή to Ιταλικά χρονολογείται Allfreechips καζίνο μπόνους φόρουμ (Κορεάτικα)

Εντάξει, τον λογαρίασα έξω. Εγώ είχα μέσα μου παλιά index.php μια ρύθμιση για να πω ότι είμαι έξω από το φόρουμ, προσθήκη

Code:
    $_REQUEST['vbet_outside']=true;
    Διορθωθεί αυτό. Τώρα είμαι παρατηρήσει πολλά μέρη δεν μεταφράζονται τώρα που είμαι κοιτάζοντας αυτό στενά. Είμαι λείπει κάτι για να όπου τα πράγματα δεν μεταφράζονται πια;

Ευχαριστώ!

Δεν μερικά είναι μερικά είναι δεν, δεν του ένα θέμα programnming δεν νομίζω, maybee υπέρβαση δωρεάν μεταφράσεις;

Απαγορευμένες

Φυσικά, αν υπερβήκατε το όριο μεταφράσεις στη συνέχεια το περιεχόμενο δεν θα μεταφραστούν. Μπορείτε να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα των μεταφραστών στο AdminCP-> vBET->Μετάφραση Παρόχους Διαθεσιμότητα. Επίσης μπορείτε να ελέγξετε αν φτάσετε τα όριά σας από τρέξει τις δοκιμές αυτές ΔΟΚΙΜΈΣ. Περισσότερες πληροφορίες: http://www.vbenterprisetranslator.Co...html#post10869.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off