Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 14

Θέμα: Αδυνατεί να το απεγκαταστήσετε vbet χωρίς σπάζοντας το φόρουμ

Senior Member

Default Αδυνατεί να το απεγκαταστήσετε vbet χωρίς σπάζοντας το φόρουμ

Γεια σας παιδιά,
    Έχω ανάγκη να απεγκαταστήσετε vbet, έχω απεγκαταστήσει μέσω admincp και vbet έχει φύγει, ωστόσο αν προσπαθήσω να διαγράψει αρχεία vbet μακριά server μου (είμαι προσπαθεί να πάρει το server μου πίσω στο πρότυπο αρχεία μόνο, πριν από την επανεγκατάσταση ακριβώς αυτό που χρειάζομαι) σκοτώνει το φόρουμ μου!!; Εδώ είναι το σφάλμα που παίρνω, αν προσπαθήσετε να καταργήσετε τα αρχεία μετά την απεγκατάσταση μέσω admincp:

Προειδοποίηση: require(/home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: απέτυχα σε ανοίγω ρυάκι: δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο ή κατάλογος σε /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): eval () θα κώδικα επί γραμμής 135

Μοιραίο λάθος: require() [function.require]: αποτυχημένη έναρξη απαιτείται «/ home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php» (include_path = «.: /usr/lib/php: / usr/local/lib/php») σε /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): eval () θα κώδικα επί γραμμής 135

Έχω αφαιρεθεί όλοι οι κανόνες vbet από .htaccess.

Οποιεσδήποτε ιδέες πώς να θεραπεύσει αυτό;

Regards,
    Simon

Απαγορευμένες

Αυτό μοιάζει να μην αφαιρέσετε κάποιο plugin vBET ή όχι αφαίρεση ολοκλήρωση vBET με κάποιο plugin. Έχετε vBSEO; Δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε όλα τα άγκιστρα/plugins (περισσότερες πληροφορίες).

Senior Member

Δεν έχω καμία επιλογή αλλά για να απενεργοποιήσετε όλα τα plugins, είχα vbseo αλλά έχω προσπαθήσει να απαλλαγούμε από αυτήν!, όταν προσπαθώ να κάνω απεγκατάσταση vbet παίρνω όλα τα είδη των θεμάτων, οδήγηση εμένα ξηροί καρποί!

Απαγορευμένες

Πριν από την απεγκατάσταση vBET πρέπει να αφαιρέσετε την ενσωμάτωση με vBSEO. Πριν από την απεγκατάσταση vBET επίσης να δοκιμάσετε να απενεργοποιήσετε όλους τους γάντζους σε config.php (περισσότερες πληροφορίες).

Senior Member

Θα του δώσω άλλη μια προσπάθεια, έχει αποεγκατασταθεί VBSEO οπότε δεν ξέρω τι ολοκλήρωσης εννοείς; VBSEO κανόνες έχουν αφαιρεθεί από το .htaccess. πού αλλού θα πρέπει να εξετάζω;

Απαγορευμένες

Αν έχετε καταργήσει vBSEO στη συνέχεια καταργήσατε επίσης vBSEO ολοκλήρωσης με vBET.
    Παρακαλώ στείλτε μου ένα PM λεπτομέρειες πρόσβασης στην ΠΣ Admin και FTP. Θα το ελέγξω τι συμβαίνει εκεί

Senior Member

PM έστειλε

Απαγορευμένες

Πριν από την απεγκατάσταση vBET πρέπει να καταργήσετε όλα την ένταξή της. Βρήκα την ολοκλήρωση σας στο modules/recentthreads.php στις γραμμές 255-260. Αν έχετε κάνει κάποια άλλα ολοκλήρωση με vBET στη συνέχεια διαγράψτε τα.

Senior Member

Σας ευχαριστώ για αυτό, είχα ξεχάσει το vbacmp, τώρα θα προσπαθήσω και καθαρίσει και απεγκατάσταση - εγώ θα σας αφήσει να ξέρω πώς θα πάει!

Senior Member

Απεγκατασταθεί vbet στη συνέχεια άρχισαν να αφαιρούν vbet αρχεία και πήρε αυτό:
    Προειδοποίηση: require([path]/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: απέτυχα σε ανοίγω ρυάκι: δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο ή κατάλογος στο [path]/includes/init.php(304): eval () θα κώδικα επί γραμμής 135

Μοιραίο λάθος: require() [function.require]: αποτυχημένη έναρξη απαιτείται «/ home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php» (include_path = «.: /usr/lib/php: / usr/local/lib/php») σε /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): eval () θα κώδικα επί γραμμής 135

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί