Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 15

Θέμα: ΕΠΕΙΓΟΝ, δεν μπορώ να μεταφράσει σε όλα

Default ΕΠΕΙΓΟΝ, δεν μπορώ να μεταφράσει σε όλα

Γεια σας.

Αγόρασα σας λύση επιτέλους και εγκαταστάθηκε με επιτυχία ως προηγούμενη έκδοση δωρεάν. Έχω εμπειρία εγκατάστασης και με την παλιά έκδοση.

Μου αναρωτιούνται είναι αυτό?

1. Τι είναι το πιο σημαντικό βασικό να ρυθμίσετε; Παραμένω σχεδόν την προεπιλεγμένη τιμή κατά την πρώτη φορά, που θα ήταν εργασίας πρόστιμο χωρίς οποιαδήποτε επαφή.

2. Έχω έτοιμο το google API κλειδί και το πήρα σωστά.

3. Αφού μπορώ να ορίσω το προεπιλεγμένο κλειδί API στο google, η ζωντανή σελίδα πάρετε ένα αρκετά δευτερόλεπτα και λεπτά αλλά να δείξει τα κενά χωρίς να μεταφράσει σε όλα.

Πρώτα απ ' όλα, θέλω να το περιβάλλον και τη ρυθμίσετε με ακρίβεια. Θα μπορούσε να σας μπορείτε να μου πείτε πώς να ορίσετε ή να παρατηρήσετε ένα σωστό τρόπο.

Απόχρωση ~ ~ είναι καυτό σήμερα πάρα πολύ. Κρατήστε καλά την υγεία σας.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Marcin Kalak? 10-08-13 στο 09:33. Λόγος: σωστή bbcode

Απαγορευμένες

Τουλάχιστον πρέπει να ρυθμίσετε επιλογές σε , ρυθμίστε τις παραμέτρους των λογαριασμών Παροχέων μετάφραση σας σε και να ρυθμίσετε το .htaccess)http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1539). Όλα τα βήματα ρύθμισης παραμέτρων που περιγράφονται στο vBET/do-not-upload/readme.html.
    Βεβαιωθείτε ότι έχετε το σωστό κλειδί για να το Google μεταφραστή API v2.
    Εάν μετά τη μετάφραση κειμένου όλα εξαφανίζονται να δούμε http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1537.
    Ακόμη χρειάζεστε κάποια βοήθεια;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Marcin Kalak? 10-08-13 στο 09:59.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας

Σύμφωνα με τις συχνές Ερωτήσεις,

1. Μου σύνολο διακομιστή φαίνεται εντάξει για ΜΠΟΎΚΛΑ, ICONV
    2. Ελέγχω πάλι CP -> vBET ρυθμίσετε, .htaccess, google μεταφραστή API v2.

Αλλά, μετά τη μετάφραση όλο το κείμενο δεν εμφανίζεται.

Θα μπορούσε να επισκέπτεστε μας pannel ελέγχου admin, αν σας είναι δυνατόν;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Marcin Kalak? 13-08-13 στο 09:20. Λόγος: σωστή bbcode

Απαγορευμένες

Δεν βλέπω ότι το κείμενο εξαφανίστηκε από τα μεταφρασμένα σελίδα. Βλέπω μόνο μη μεταφρασμένου κειμένου)http://www.vbenterprisetranslator.Co...html#post10869).
    Σε ποια σελίδα σας κείμενο εξαφανίζεται;

Παρακαλούμε, δείτε
    Text automatically translated from: Korean to: Greek
    Translated text
    Original text

και είναι σημαίες κάτω για να το ελέγξουμε.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Marcin Kalak? 14-08-13 στο 09:20. Λόγος: σωστή bbcode

Απαγορευμένες

Εκεί κοιτάζω και βλέπω μη μεταφρασμένου κειμένου, αλλά το κείμενο εμφανίζεται.

Δείτε το κείμενο του dispeared μετά μεταφράζω Κορεάτικα-Γιαπωνέζικα, για παράδειγμα,

Text automatically translated from: Korean to: Greek
    Translated text
    Original text
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Marcin Kalak? 14-08-13 στο 09:20. Λόγος: σωστή bbcode

Απαγορευμένες

Δεν βλέπω το θέμα, αλλά παρακαλώ στείλτε μου ένα PM λεπτομέρειες πρόσβασης στο Admin CP και FTP. Εγώ θα το δείτε αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Απαγορευμένες

Καμία απάντηση - θεώρησε ότι το ζήτημα έχει φύγει. Εάν δεν μπορείτε να γράψετε εδώ.

Quote Αρχικό μήνυμα από Marcin Kalak View Post
    Δεν βλέπω το θέμα, αλλά παρακαλώ στείλτε μου ένα PM λεπτομέρειες πρόσβασης στο Admin CP και FTP. Εγώ θα το δείτε αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.
    Quote Αρχικό μήνυμα από Marcin Kalak View Post
    Καμία απάντηση - θεώρησε ότι το ζήτημα έχει φύγει. Εάν δεν μπορείτε να γράψετε εδώ.
    Opps. Εγώ ποτέ δεν γνωρίζουν το κλείσατε τα θέματα αυτό. Λυπάμαι καθυστερημένη απάντησή μου. Στην πραγματικότητα, θυμάμαι ότι παρατήρησα το admin λογαριασμός για σύνδεση server μου μέσω PM. Αλλά μπορούσε να το λύσει από οδηγός σας εκείνη τη στιγμή. Εν τω μεταξύ, ήμουν πολύ απασχολημένος.

Είπα ότι δεν θα μπορούσε να συνδεθείτε server μου με αυτή την πληροφορία που παρατήρησα σας. Έτσι θα παραμείνει και πάλι ο λογαριασμός διακομιστή είναι σε θέση να έχετε πρόσβαση, παρακαλούμε να ελέγξετε PM σας.

Κοντά σε νέο έτος.
    Σας ευχαριστώ.

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί