όπως λέει ο τίτλος. «Επεξεργασία» εμφανίζεται επάνω από μια μετάφραση, αλλά εγώ δεν κάνετε κλικ σε αυτό.
όπως λέει ο τίτλος. «Επεξεργασία» εμφανίζεται επάνω από μια μετάφραση, αλλά εγώ δεν κάνετε κλικ σε αυτό.
Δοκιμάστε την αναβάθμιση ή χρησιμοποιούν διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης, προηγουμένως είμαι χρησιμοποιώντας παλαιότερο πρόγραμμα περιήγησης ff και που δεν περιλαμβάνεται απολύτως, μετά την αναβάθμιση του εμφανίζεται απόλυτα
Χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση του vBET και έχουν παρατηρηθεί η ίδια συμπεριφορά σε διαφορετικά προγράμματα περιήγησης, συμπεριλαμβανομένου του chrome, msie και firefox.
Δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησης.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Marcin Kalak? 04-10-12 στο 23:57.
Έχω δοκιμάσει, αλλά καμία αλλαγή.
Παρακαλώ στείλτε μου ένα PM λεπτομέρειες πρόσβασης στην ΠΣ Admin και FTP. Θα το ελέγξω τι συμβαίνει εκεί![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Marcin Kalak? 12-10-12 στο 15:51.
Καμία απάντηση - μελέτησε το θέμα έχει φύγει.
Αυτό βιώνω ακόμα ακόμη και με την τελευταία έκδοση
Παρακαλώ στείλτε μου ένα PM λεπτομέρειες πρόσβασης στην ΠΣ Admin και FTP. Θα το ελέγξω τι συμβαίνει εκεί![]()
Κατά την ενημέρωση, δεν έχετε ανεβάσει όλα τα αρχεία στο διακομιστή. Για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα:
- Αντικατάσταση ενός αρχείου images / vBET / σημαίες / vbet.css τελευταία έκδοση (από την τελευταία απελευθέρωση).
- Φορτώστε ένα αρχείο images / vBET / σημαίες / vbet_button_edit.png
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Marcin Kalak? 05-03-13 στο 18:50.