Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 13

Θέμα: Δεν μετάφραση

Default Δεν μετάφραση

Γεια σου, όταν ελέγξετε και δείτε εάν η μετάφραση δικαίωμα εργασίας, δεν λειτουργεί (αν αυτό κρίνεται λογικό)

Για παράδειγμα, κλικ στο κουμπί για το ιαπωνικό μετάφραση, είναι δεν εμφανίζει μέχρι ιαπωνικούς χαρακτήρες, αντίθετα στον δικτυακό μου τόπο αναφέρει "<website> (Ιαπωνικά)".

Εάν εξακολουθεί να μην κάνω πολύ λογικό, εδώ είναι μου ιστοσελίδα με τις ιαπωνικούς χαρακτήρες: Video Game ενότητας (Ιαπωνικά)

EDIT: τώρα δεν εμφανίζονται οποιουσδήποτε χαρακτήρες σε όλα και όταν βλέπω ένα μου νήματος, αυτό ακόμη δεν μετάφραση.

Είμαι useing στην Microsoft περίπτωση αυτό σημαίνει κάτι.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jncocontrol? 28-05-12 στο 09:11.

BTW πήρα αυτό όταν εγκαθιστώ το VBET
    Code:
     parameter 1 to be resource, object given in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 10

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, object given in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 10

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, object given in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 10

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jncocontrol? 29-05-12 στο 06:49.

Πήρα για να εργαστείτε, βρήκα αυτή τη θέση, και βοήθησε: http://www.vbenterprisetranslator.Co...html#post12100

Αντιμετωπίζω τώρα ένα νέο πρόβλημα. (ζητώ συγνώμη μου να έρχονται μετά σας λύσει κάτι)

Τώρα σε άλλη γλώσσα, όταν προσπαθήσει και δημοσίευση κάτι, είμαι σε θέση να πληκτρολογήσετε τίποτα. Είναι όπως το πλαίσιο έχει φύγει. Αν αυτό κρίνεται λογικό.

EDIT: θα έχετε δοκιμαστεί αυτό μερικές γλώσσες, μέτρο που μπορώ να πω το μόνο αποτέλεσμα φαίνεται να Ιαπωνικά και τα κορεατικά. Θα έχετε επίσης δοκιμαστεί έξω στην κινεζική, ελληνική, αραβικό, φινλανδικά, ισπανικά της Ταϊβάν, Ταϊλάνδης και Βιετνάμ γλώσσα, και πάλι, όσο μπορώ να επηρεάζει μόνο ιαπωνικής και Κορεατικής γλώσσας.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jncocontrol? 29-05-12 στο 07:26.

Συνταξιούχος?)

Θα μπορούσε να σας παρακαλώ Δείξτε μου ακριβή διεύθυνση url όπου δεν λειτούργησε;

(日本語) 3 または 4 ですか?

Και πάλι εάν έχει πολύ νόημα, στο langauges της Ιαπωνίας και της Κορέας, είμαι σε θέση να πληκτρολογήσετε τίποτα στο πλαίσιο θέση, είναι όπως ότι δεν είναι ακόμη εκεί.

EDIT: ακόμα καλύτερα, εδώ είναι μια εικόνα,..., με το google chrome μεταφράζονται.:

EDIT2: Γεια σου, R.dziadusz, επίσης, έννοια που δεν έχει VBET σε περίπου μια βδομάδα, πιστεύω ότι μπορεί να σας στείλει ένα PM όσον αφορά την ενσωμάτωση της VBSEO σε VBET;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jncocontrol? 31-05-12 στο 02:57.

Συνταξιούχος?)

Παρακαλώ PM πρόσβαση λεπτομέρειες σας θα εντάξει.
    Όπως διαπιστώνω, η μετάφραση γίνεται σωστά. Θα μπορούσε παρακαλώ δημιουργείτε και PM πρόσβαση λεπτομέρειες για μένα να chceck αυτό;

Επίσης, απλά για να βεβαιωθείτε ότι το 100%. Στις σελίδες μάγισσα Ιαπωνικά adn κορεατικά-γλώσσες δεν μπορείτε να καταχωρήσετε;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη r.dziadusz? 31-05-12 στο 14:08.

Quote Αρχικό μήνυμα από r.dziadusz View Post
    Παρακαλώ PM πρόσβαση λεπτομέρειες σας θα εντάξει.
    Όπως διαπιστώνω, η μετάφραση γίνεται σωστά. Θα μπορούσε παρακαλώ δημιουργείτε και PM πρόσβαση λεπτομέρειες για μένα να chceck αυτό;

Επίσης, απλά για να βεβαιωθείτε ότι το 100%. Στις σελίδες μάγισσα Ιαπωνικά adn κορεατικά-γλώσσες δεν μπορείτε να καταχωρήσετε;
    Τι κάπως Access dziadusz χρειάζεστε;
    η εικόνα, I δημοσιεύτηκε μεταφράστηκε με το Google chrome, έτσι δεν θα excatly να ότι η χορήγηση.

Όλες τις σελίδες, και τόσο Ιαπωνικά και κορεατικά, είμαι σε θέση να κάνει οποιαδήποτε καταχώρηση γίνει κάπως, η καταχώρηση δεν εμφανίζεται όταν δοκιμάσετε και δημοσίευση σε αυτές τις γλώσσες.

Συνταξιούχος?)

Όλοι πρόσβαση, ftp, admincp και εάν θέλετε Intagration σας παρακαλώ PM επίσης vbseo pass.
    Σας το ζήτημα δεν είναι κοινές, πρέπει να ελέγξετε και να ορίσετε κάποια αρχεία καταγραφής

Σας διαβίβασα ότι PM

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί