Αυτό ακούγεται πολύ καλόΝομίζω ότι κάθε φόρουμ που έχει ένα διακομιστή που είναι αρκετά ισχυρή για να χειριστεί το αμετάφραστο φόρουμ θα πρέπει πράγματι να είναι σε θέση να χειριστεί κανονική ενημέρωση του cache του τουλάχιστον μία γλώσσα που δεν είχε προβλήματα. Έτσι δίνεται λίγα λεπτά μεταξύ κάθε πίνακα γλώσσα ενημέρωση για να αδειάσετε το que ερωτημάτων από τους χρήστες και indexbots, νομίζω ότι αυτή η λύση θα μπορούσε να λειτουργήσει για όλα τα φόρα μια για πάντα, ακόμα και με ένα μεγάλο περιθώριο. Ελπίζω να καταφέρουμε να το αποσπάσουν με σε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση
Για να είμαι ειλικρινής Ι dont μυαλό να περιμένει μερικές μέρες επιπλέον για αυτό που πρέπει να εφαρμοστούν, και δεν σκέφτομαι τα υπόλοιπα μέλη θα το μυαλό ... μπορεί να μην είναι ένα πρόβλημα ... αλλά του καλύτερα να περιμένετε μερικές επιπλέον μέρες για να είναι στην ασφαλή πλευρά![]()

Νομίζω ότι κάθε φόρουμ που έχει ένα διακομιστή που είναι αρκετά ισχυρή για να χειριστεί το αμετάφραστο φόρουμ θα πρέπει πράγματι να είναι σε θέση να χειριστεί κανονική ενημέρωση του cache του τουλάχιστον μία γλώσσα που δεν είχε προβλήματα. Έτσι δίνεται λίγα λεπτά μεταξύ κάθε πίνακα γλώσσα ενημέρωση για να αδειάσετε το que ερωτημάτων από τους χρήστες και indexbots, νομίζω ότι αυτή η λύση θα μπορούσε να λειτουργήσει για όλα τα φόρα μια για πάντα, ακόμα και με ένα μεγάλο περιθώριο. Ελπίζω να καταφέρουμε να το αποσπάσουν με σε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση 
Απάντηση με παράθεση