Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 5 123 ... ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 48

Θέμα: Απάντηση με Qoute σταμάτησε εργασίας

Default Διακόπηκε η απάντηση με προσφορά εργασίας

Σφάλματα σας αρχεία καταγραφής Apache, σφάλμα πρόσβασης ή αλλιώς

Απάντηση με qoute, τυπικοί δείτε προσφορά και όταν αποθηκεύετε να καταχωρήσετε προσφορά έχει φύγει, κατά την απενεργοποίηση των VBet τα πάντα λειτούργησαν
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη techanalyst? 11-10-11 στο 21:17.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Παρακαλώ πες ακριβώς πώς να αναπαραγάγετε αυτό.
    -Πώς απόκρισης (γρήγορη ή για προχωρημένους ή το θέμα είναι για περίπτερο);
    -Δεν συμβεί για κάθε μήνυμα ή για ορισμένες συγκεκριμένες (Παρακαλώ δώσε URL σε ακριβή παράδειγμα μήνυμα όπου μπορούμε να το δούμε μετά να ανταποκρίνεται με προσφορά); (αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε κάποιο περιεχόμενο που γνωρίζουμε ότι σπάει στο φόρουμ σας)
    -Δεν συμβαίνει όταν δεν μεταφράζεται σας απάντηση στη μεταφρασμένη σελίδα ή σε περίπτερο ή σελίδα;

Θα προσπαθήσουμε πρώτα να αναπαραγάγετε μας δοκιμών φόρουμ (εδώ δεν ενημερώνουμε ακόμα να vBulletin 4.1.7 εξακολουθεί να ελέγχουμε το σε μας παρουσία δοκιμής).

Απλά κάντε κλικ σε μια θέση, απάντηση με προσφορά, δείτε τυπικοί και, στη συνέχεια, να μία φορά που καταχωρείτε του όχι εκεί, τίποτα δεν ειδική

1.) Κάντε κλικ στο κουμπί Απάντηση με Qoute
    Αποθήκευση 2).
    3.) μόνο απάντηση αποθηκεύεται, την προσφορά εξαφανιστεί

Το ήμισυ του plugins πιστεύοντας ότι ήταν ένα άλλο, καμία αλλαγή, απενεργοποιημένη VBet και boom εργάστηκε απενεργοποιημένη

Απαντήστε σε όλες τις ερωτήσεις έτσι θα μπορέσουμε να την ορίσετε ακριβώς ίδια στο φόρουμ μας δοκιμής. Αυτό θα εξοικονομήσετε αποστολή μας πρόσβαση λεπτομέρειες αν θα είμαστε σε θέση να αναπαραγάγετε στο φόρουμ μας δοκιμής. Αυτή τη στιγμή απαντήσατε μόνο σε 1 3 ερωτήσεις.

Quote Αρχικό μήνυμα από vBET View Post
    Παρακαλώ πες ακριβώς πώς να αναπαραγάγετε αυτό.
    -Πώς απόκρισης (γρήγορη ή για προχωρημένους ή το θέμα είναι για περίπτερο);
    -Δεν συμβεί για κάθε μήνυμα ή για ορισμένες συγκεκριμένες (Παρακαλώ δώσε URL σε ακριβή παράδειγμα μήνυμα όπου μπορούμε να το δούμε μετά να ανταποκρίνεται με προσφορά); (αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε κάποιο περιεχόμενο που γνωρίζουμε ότι σπάει στο φόρουμ σας)
    -Δεν συμβαίνει όταν δεν μεταφράζεται σας απάντηση στη μεταφρασμένη σελίδα ή σε περίπτερο ή σελίδα;

Θα προσπαθήσουμε πρώτα να αναπαραγάγετε μας δοκιμών φόρουμ (εδώ δεν ενημερώνουμε ακόμα να vBulletin 4.1.7 εξακολουθεί να ελέγχουμε το σε μας παρουσία δοκιμής).
    1.) Είτε ή
    2.) θα έπρεπε να απενεργοποιήσετε VBet μου φόρουμ, προκαλώντας σε πολλά θέματα: P απλά λόγια η προσφορά υπάρχει
    3.) Για ένα μεταφράσεις δεν λειτούργησε, αλλά με τη γλώσσα που το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο

Συνταξιούχος?)

Γεια σου προσπάθησα να αναπαραγάγετε το ζήτημα thiss στο φόρουμ μου δοκιμής, και έχω πάντα όλα τα μηνύματα (αναφέρεται και απάντηση)
    Μπορείτε να μας περισσότερες πληροφορίες - pm σας acces λεπτομερειών και θα το επαληθεύσουν αυτό που τόπο

Πεντε έχασε συνολικό συμφέρον να φέρουν αυτό λειτουργεί, το μόνο που έχει τρεις ημέρες, αλλά πρέπει να δεχθεί τις απώλειες σε 200 +, μου είπαν καμία επιστροφή, θα πρέπει να ενημερώσετε το FAQ "ΌΧΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΈΣ"

Μου δεν μπορεί να συνεχίσει να μειωθεί το φόρουμ, και όπου, σας plugin δεν εργάζονται για μένα, (ΤΕΛΕΊΑ), Im, δεν πρόκειται να σας επιτρέπουν να συνεχίσω μου φόρουμ, άχρηστα αυτό, λάβετε μόνο σας plugin εργασίας να ακούω να λέγεται "δική μας λειτουργεί επαφή τους άλλους", μπορώ να ζήσω υπηρεσιών Μεταφραστής withlut, μου ανεπάρκεια επίκλισης ζώντων χωρίς την άλλων plugins

Κακή έρχονται πίσω όταν λειτουργεί το τρόπο με τον οποίο πρέπει να μέχρι τότε διαγραφή ονόματος χρήστη, υπόψη και όλα τα άλλα παρακαλώ, Im τρόπος ερεθισμένο
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη techanalyst? 12-10-11 στο 13:28.

Γεια σου. Δεν έχουμε να ενημερώσετε FAQ δεν είναι συνήθεις Ερωτήσεις - ολόκληρη την πολιτική περιγράφεται στην άδεια χρήσης που έχετε αποδεχτεί. Δεν καταλαβαίνω σας απώλεια 200 + - δεν ξέρω ακριβώς τι εννοείτε, αλλά vBET δεν διακοπεί η λειτουργία σας φόρουμ, που είναι λειτουργικά και ήταν η απόφασή σας να αρχίσετε την εργασία σε πραγματικές φόρουμ. Πιο από υπολογιστές-πελάτες δεν διαθέτουν οποιαδήποτε ζητήματα με vBET τα ίδια που έχει μεγάλη ποιότητας (αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία οποιαδήποτε αναφορά σφάλματος που είναι ανοιχτό). Δεν είμαστε σε θέση για το τι είναι η αιτία του θέματος χωρίς πρόσβαση στο φόρουμ σας - δεν είναι δυνατό να αναπαραχθεί στις φόρουμ μας δοκιμής. Παρακαλώ Σημείωση ότι καθένας έχει διαφορετικό σύνολο plugins και ίσως είναι περίπου έρχονται σε διένεξη με άλλες mod ή κάτι ήταν did λάθος κατά τη εγκατάσταση/ρύθμιση παραμέτρων. Φυσικά ίσως να είναι vBET σφάλμα, αλλά δεν μπορεί να το επιβεβαιώσουμε μέχρι να είμαστε σε θέση να αναπαράγουν δοκιμών περιβάλλον μας.

Σήμερα/αύριο Radek θα ενημερώσει αυτό το φόρουμ σε vBulletin 4.1.7 - είστε ευπρόσδεκτοι να προσπαθήστε να αναπαραγάγετε το θέμα σας εδώ. Εάν σας θα e δεν είναι σε θέση να το πράξουν εδώ επίσης θα πρέπει να βρείτε λεπτομέρειες της access για να εργαστείτε με το θέμα, επειδή αυτό θα σήμαινε ότι το θέμα σας συνδέεται όχι vBET αλλά σε συγκεκριμένο περιβάλλον (ρύθμιση παραμέτρων, άλλων plugins, δυνατή εγκατάσταση λάθος). Επίσης δεν προσπαθήστε να προβλέψετε το μέλλον - δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό. Παρακαλώ απλώς stick για την έκδοση αντί της σύνταξης φαντασίας για το τι θα είναι - μας φέρνει πουθενά. Κανείς δεν είπε να απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε από σας plugins - είναι υστερική εδώ ή μόλις προσπαθούν να κάνουν ένα θόρυβο (τι για;). Κατά τη γνώμη μου, έπρεπε να ακούσετε κάτι τέτοιο πριν - ίσως από την vBulletin ομάδα, ίσως από την vbseo ομάδα, ίσως κάπου αλλού. Ωστόσο, δεν μπορείτε να τον ακούσετε εδώ. Έτσι παρακαλώ χωρίς να ιστορίες. Τηρήστε σας παρακαλώ να το ζήτημα - κανείς δεν ξέρει τι θα. Ίσως πράγματι μας θα μας πει κάτι τέτοιο, αλλά, όπως μπορείτε να δείτε στην ενότητα μας ολοκλήρωσης ξοδεύουμε πολύ χρόνο μας για να βοηθήσουμε τους χρήστες με άλλες mods και vBET.

Έτσι παρακαλώ έρχονται πίσω όταν vBulletin 4.1.7 θα είναι για μας μυρμήγκι φόρουμ προσπαθήστε να αναπαραγάγετε το θέμα σας. Δικαίωμα τώρα σύμφωνα με γνώσεις μας το vBET εργάζεται πρόστιμο για vBulletin 4.1.7 σε μας παρουσία δοκιμής. Θα είστε σε θέση να ελέγξει προσωπικά. Έτσι λειτουργεί το τρόπο με τον οποίο οι χρήστες μας έχουν ανάγκη - λειτουργεί σωστά. Θα είμαστε πραγματικά ευτυχής αν εντοπίσετε σφάλμα στο vBET και θα απαντήσω με χαμόγελο αυτό το νήμα για σφάλμα αναφοράς ενότητα - επειδή αυτό θα σημαίνει ότι μπορούμε να βελτιώσουμε vBET μία περισσότερο χρόνο για να δίνουν οι χρήστες μας μεγάλη ποιότητα. Έτσι, είστε ευπρόσδεκτοι να μεταβείτε πίσω εδώ και μας δείχνει το θέμα. Θα είμαστε δεν μπορεί να αποτελέσει λύση για τίποτα χωρίς δυνατότητα αναπαραγωγής. Εάν αυτό μπορούν να αναπαραχθούν μόνο σε σας φόρουμ (καμία μία διεκδίκηση που έχουν το ίδιο θέμα και ποτέ δεν συνέβη πριν από οτιδήποτε παρόμοια), τότε χρειαζόμαστε σας φόρουμ για να βρείτε μας τι συμβαίνει και να υπάρχει οποιοδήποτε ζήτημα σε όλα.

Να μου δώσετε τις πληροφορίες για να καταργήσετε και να απεγκαταστήσετε ΚΆΘΕ ΜΈΡΟΣ του αυτό το πράγμα, αρχεία κώδικα τα πάντα, χωρίς να ΠΡΟΚΑΛΕΊ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ θέματα ON MY ΤΡΈΧΟΥΣΑ ΦΌΡΟΥΜ ΠΑΡΑΚΑΛΏ

ΔΙΑΚΟΠΉ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΊ ΤΟΝ ΠΕΛΆΤΗ, ΤΙ ΘΈΛΟΥΝ, IM ΠΕΛΆΤΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΩ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΘΈΛΩ

Χρειάζεται να βάλει σε 52 γλώσσες;

Hi - παρακαλώ σημείο όπου σας είπα ό, τι θέλετε - δεν ξέρω σε τι αναφέρεστε και ήδη επιβεβαιώνεται ότι κάνατε ποινές χωρίς κάλυψη, θα ήθελα να σας ρωτήσω τι ακριβώς γράφετε σχετικά με. Σε αυτό ακριβώς το νήμα λέξεις "θέλετε" και "Πελάτης" είναι μόνο στην τελευταία καταχώρηση σας. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι γράφετε σχετικά με.

Για να απεγκαταστήσετε παρακαλώ:
    1. Η απεγκατάσταση από το Admin CP
    2. Αφαιρέστε vBET κανόνες από .htaccess εάν αυτές προστέθηκε
    3. Να αρθούν όλα τα αρχεία που αποστέλλονται σε FTP (αρκεί να καταργήσετε μόνο τα αρχεία που αποστέλλονται σε περιλαμβάνει/xml θα επηρεάσει ακόμη και σας Admin CP μενού αφού απεγκαταστήσετε, ολόκληρο το υπόλοιπο μπορεί να μείνει μόνο)

Σελίδα 1 του 5 123 ... ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί