Ιστορία:
1. Θα έπρεπε η δωρεάν έκδοση, 2.2.4 για ένα μήνα. Εργάστηκε πολύ, γίνει πολλές πολλές περισσότερες επισκεπτών του site!
Εκτέλεση (δηλαδή «διεύθυνση; γλώσσα = el ') συνδέσεις σε αυτήν την έκδοση.
Τώρα (πρόβλημα):
2. Να αγοράσει και εγκαταστήσει την έκδοση άδειας χρήσης 4.4.2. Αλλάξει τις ρυθμίσεις στο φόρουμ του σύμφωνα με το αρχείο readme.
A. άλλαξε από (δηλαδή «διεύθυνση; γλώσσα = el ') (δηλαδή «/ en/διεύθυνση»)
B. τοποθετείται το αρχείο .htaccess στη ρίζα όπως είναι. Κανένα αλλαγές στο αρχείο καθόλου.
C. άλλαξαν κωνική webaddresses STRICT και επίσης αλλαγή τύπο για προχωρημένους του url: s
Επισκέψεις μειώθηκε ξαφνικά να amost το ήμισυ εντός μιας εβδομάδος. Έχεις μηνύματα λάθους, όπως "TO_MANY_REDIRECTS" κατά τη δημιουργία δημοσιεύσεων σχετικά μου φόρουμ και clinking στις συνδέσεις μου φόρουμ από facebook κ.λπ. Εργαλεία Google admin ανέφεραν επίσης πολλές κατεστραμμένες συνδέσεις κλπ., όλα αυτά συνδέονται με languagelinks. ένα, sv fr κ.λπ.
Αριθμός 2α εξακολουθεί να είναι η ίδια ρύθμιση (/ en /) και htaccess αρχείου εξακολουθεί να υπάρχει.
Σήμερα άλλαξαν πίσω για προχωρημένους σε τυπικό URL και καταργείται επίσης STRICT πρότυπη και l´now δεσμούς που αρχίζουν να λειτουργούν και πάλι.... κάτι γνωρίζετε πριν;
Έχω τώρα την απενεργοποιημένη μεταφράζουν το λογισμικό για το χρόνο beeing.
Όποιες προτάσεις τι πρέπει να κάνετε;! Θέλω το translatesystem ενεργό. Thats γιατί το αγόρασα![]()