Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Είμαι ελκυστικό για να το Google Translate, αλλά χρειάζονται βοήθεια από vBET πρώτα
Κάνω έκκληση προς Google Translate)API Πρόσβαση Ανακοίνωση - Google Code), αλλά δεν ξέρω πώς να απαντούν στις ερωτήσεις τους, καθώς και τα ακόλουθα. Μπορείς να βοηθήσεις με παροχή απαντήσεις, έτσι ώστε να προσπαθώ να κάνω απευθείας με το Google;
"Διεύθυνση IP του διακομιστή που καθιστά τα αιτήματα;" - πρόκειται για διακομιστή μου που κάνει την αίτηση;
"Χρησιμοποιείτε τα API διακομιστή ή θα;" - δεν γνωρίζω πώς να απαντήσετε σε αυτό
"Εάν χρησιμοποιείτε διακομιστή, τι είναι το HTTP referer που χρησιμοποιείται στην αίτηση;" - το vBET χρησιμοποιεί αυτό;
"πληκτρολογήστε μια διεύθυνση URL όπου έχετε το API εφαρμογή" - να παρέχω Google με διεύθυνση URL μου;
"Είστε βέβαιοι ότι το αίτημά σας περιλαμβάνει ένα κλειδί API, ένα έγκυρο HTTP referer και η παράμετρος userip (για διακομιστή αιτήσεις);" - το vBET κάνει;
1) Ναι είναι IP του διακομιστή σας
2) Που χρησιμοποιείτε api διακομιστή
3) Είναι url σας μεταφραστεί τμήμα
4) Ex(without *) URL
για το google api 1 - κλειδί wihout: ht*tp://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0 & μορφή = html & langpair = en|pl & q = Καλώς
και για το google api: ht*tps://www.googleapis.com/language/translate/v2?key='your_api_key «& μορφή = html & q = καλώς & προορισμού = pl
Εάν σας θα χρειάζονται περισσότερο βοήθεια εδώ μόνο να γράψετε Επίσης θα ήμουν ιδιαίτερα ευτυχής αν Google v1 εργασίας μέχρι το κλείσετε χωρίς τέτοια εκπλήξεις, αλλά εναπόκειται σε Google...
Δεν γνωρίζουμε did burbos πήρε απάντηση. Δική μας εμπειρία - Google αποστείλει πρώτα το μήνυμα σχετικά με το κλείδωμα, αλλά πιστεύουμε ότι τέλος που συνειδητοποίησαν ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επειδή όλος ο κόσμος πάγωσε, τώρα που έχουμε απεμπλοκή (ακόμα και δεν έγραψε εκεί) και τώρα όταν εξαντλούνται τα όρια απλώς έχουμε απάντηση με πληροφορίες σχετικά με το όριο έφθασε. Έτσι για εμάς Google είναι διαθέσιμη μετά την αποκλεισμός χωρίς καμία παρέμβαση από την πλευρά μας. Παρακαλώ ελέγξτε μόλις τώρα googletest στο φόρουμ σας.
Σύντομα σχετικά με την τελευταία καταχώρηση σας Vetall - ο κώδικας είναι ίδια στην περίπτωση της σύνδεσης. Οι διαφορές είναι μόνο σε μηνύματα στο πλευρό σας και 2η κώδικα δείχνει επίσης το χρόνο σύνδεσης. Έτσι η διαφορά στις απαντήσεις δεν είναι επειδή χρησιμοποιούν από 2 διάφορα σενάρια, αλλά επειδή εκείνα όπου εκτελούνται σε διαφορετικές χρονικές.
Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σχετικά με αυτό στη συνέχεια όπως ακριβώς Radek έγραψε - ανοίξτε νέο νήμα.