Text automatically translated from: German to: Greek
Translated text
Δυστυχώς δεν είναι τόσο απλό.
Έχω ένα γερμανικό φόρουμ το οποίο έχει 1,5 εκατομμύρια θέσεις εργασίας. Οι αναρτήσεις είναι φυσικά, επίσης, διαθέσιμα σε όλες τις γλώσσες.
Βάση ως βασικά όπως ήταν.
Ξέρω ότι μπορεί να είναι 50 νέα βήματα μόνο λόγο ότι έχει νόημα.
Γιατί θα πρέπει να είναι 50 νέα λόγους κενότητα φόρουμ, αλλά αν έχω 1.500.000 θέσεις ως περιεχόμενο;
Αλλά μόνο σε μία γλώσσα
Το περιεχόμενο αυτό αποτελεί οικονομικό παράγοντα μπορεί να πολλαπλασιαστεί με τη μετάφραση σε διαφορετικές γλώσσες.
Μόνο τα έργα 100x καλύτερα σε διαφορετικά domains κατά την οποία το Διοικητικό Συμβούλιο μπορεί στη συνέχεια μεταφράζοντας την ανάπτυξη ανεξάρτητων θέσεις.

Ο πρώτος παράγοντας κόστους είναι δευτερεύον. Το γερμανικό φόρουμ έχει λιγότερο κόστος διακομιστή 100-200 **** αξία.
Εάν ένα αγγλικό αντίγραφο της επίτευξης μόνο το 10% της αξιοπρέπειας που θα είναι ακόμη αποδοτικοί. Δεν υπάρχουν φόρουμ σχετικά με το νέο κόστος διακομιστή στο υπάρχον διακομιστές δεν είναι απασχολημένοι έχουν επαρκή αποθέματα. Δεν θα επιβαρύνονται μόνο το κόστος άδειας χρήσης.
Επίσης, δεν θέλω να κάνει 50 φόρουμ με τη μία, αλλά πάντα ένα μετά το άλλο

Αλλά νομίζω ότι έχω βρει μια λύση.
στο htaccess
HTML Code:
#RewriteRule ^([^/]*)$ http://www.englisch.com/en/$1 [R=301,L]
Θα πρέπει να λειτουργεί στην πράξη.

Αλλά πίσω στο θέμα
OK Θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάποιον τον εαυτό μου που μπορεί να ενσωματώσει URL του φόρουμ στο Χάρτη ιστοτόπου.
Τότε εγώ θα αγοράσει VBET.
Σας ευχαριστούμε για τη βοήθεια

και σας ευχαριστώ για αυτό το μεγάλο πρόγραμμα
Original text