Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 9 του 9

Θέμα: Οι σημαίες είναι άνω-κάτω.

Default Οι σημαίες είναι άνω-κάτω.

Παιδιά, δεν ξέρω τι συμβαίνει σήμερα! Είχα CPU άνοδο μου χρήση φορτίο σε περισσότερες από 160, και νομίζω ότι ήταν vBET προσωρινή αποθήκευση ή έτσι. Και τώρα όλοι οι σημαίες μου εντελώς μπερδεμένο. Λάθος σημαίες για λάθος γλώσσες. Παρακαλώ κοιτάξτε σε αυτό. Χάρη.

Windows 7 Θέματα - CreativX

24 ώρες, και τίποτα!

Μερικοί από εμάς έχουν μεγάλα φόρουμ ξέρετε! Μπορώ παρακαλώ να πάρετε κάποιο για να εξετάσει αυτό το θέμα?

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Γεια σου. Όπως γνωρίζετε, υποστηρίζουμε για δωρεάν, ακόμα υποστήριξή μας δεν είναι 24 / 7 και για τα Σαββατοκύριακα είναι δυνατό για τις θέσεις να περιμένουν λίγο περισσότερο, αλλά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας το προσωπικό μας είναι εδώ κάθε μέρα

Έλεγξα το φόρουμ σας και δεν ξέρω τι γράφετε περίπου. Φαίνεται να είναι ΟΚ. Παρακαλώ γράψτε το οποίο σημαία ακριβώς δεν είναι εντάξει και είναι στο drop down μενού ή στο υποσέλιδο σημαίες;

Επίσης - βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε πραγματικά αρχεία και δεν είναι μόνο θέμα με το cache του browser σας. Νέα έκδοση έχει επιπλέον γλώσσες, έτσι σημαίες εικόνα άλλαξε και είναι πιθανό ότι είχατε ακριβώς το θέμα δεν με cache του browser σας με vBET. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το F5 για να φορτώσετε ξανά τη σελίδα χωρίς τη χρήση cache στον IE.

Παρακαλείσθε να ενημερώσετε το θέμα δεν υπάρχει ή ότι είναι ψευδή συναγερμό. Αν υπάρχει - να δοθούν συγκεκριμένα στοιχεία, γιατί δεν το βλέπω \\.

Michal παρακαλώ φίλε μου. Δεν είμαι ηλίθιος. I εκκαθάριση cache πολλές φορές του προγράμματος περιήγησης. Οι σημαίες είναι εντελώς λάθος. Λάθος σημαίες με λάθος γλώσσα. Αυτή τη στιγμή η ισπανική σημαία έχει οριστεί ως αγγλική. Ίσως cache σας δεν εκκαθαρίζονται!;

Αυτό είναι ένα πραγματικό μυστήριο για μένα. Έχω περάσει σχεδόν όλη την ημέρα προσπαθώντας να καταλάβω αυτό έξω. Φαίνεται ότι μόνο τα μέλη της Κίνας έχει αυτό το θέμα. Μπορεί να είναι μια google πράγμα ίσως;

Σημαίας, κάθε άλλο μέλος του είναι σωστές. Όμως, τα μέλη μου στην Κίνα έχουν αυτό το παράξενο θέμα. Ζω και εργάζομαι στην Κίνα επίσης.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Γεια σας Ταύρος,

Μπορώ να βρω αυτό που προκαλεί αυτό το ζήτημα, έλεγξα στην πηγή χώρο του ξενοδοχείου και χρησιμοποιώντας τα εργαλεία του Google Chrome.

Έχετε μια ιδέα για το τι μπορώ να κάνω για να έχουν τα ίδια αποτελέσματα όπως εσείς;
    Επίσης, αντιγράψτε και στείλτε μου με πμ ιστοσελίδα σας κωδικό πηγής με αυτό το θέμα.
    Ίσως θα βρείτε κάτι στην πηγή το site σας.
    Τι γίνεται με διαφορετικά προγράμματα περιήγησης στο internet; μπορείτε να ελέγξετε το χρησιμοποιείτε IE, Chrome και Opera; Ίσως αυτό προκαλείται από το πρόγραμμα περιήγησης (λάθος στυλ CSS ή κάτι τέτοιο).
    ποια έκδοση του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε; αν IE - παρακαλώ γράψτε ποια έκδοση του IE

Γεια Kamil. Θα σας στείλω ένα PM τώρα. Έχω το ίδιο θέμα σε όλους τους browsers.

Λοιπόν, ως εκ θαύματος οι σημαίες τώρα έχει καθοριστεί για μένα και πάλι. Ο μόνος λόγος για αυτό το περίεργο περιστατικό που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι είχε κάτι να κάνει με το δίκτυο διανομής περιεχομένου μου. Ότι οι εικόνες σημαία με κάποιο τρόπο πήρε αναμειγνύονται στο διακομιστή Κίνα, όταν vBET έκανε τη μνήμη cache. Και τώρα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, πήραν και πάλι σταθερό.

Έτσι, στο στάδιο αυτό είναι σταθερό. Χάρη Kamil και Michal!

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

ευχαριστώ για την επιβεβαίωση - λυθεί

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί