Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 8 του 8

Θέμα: Αλλαγή κωδικού γλώσσας σε ένα ζήτημα του θέση.

Default Αλλαγή κωδικού γλώσσας σε ένα ζήτημα του θέση.

Αυτό το θέμα με έχει ενοχλήσει για πολύ καιρό. Γιατί όταν, ας πούμε ένα μέλος επέλεξε τη λάθος γλώσσα και δακτυλογραφημένο κάτι, και δημοσιεύτηκε αυτό, δεν μπορώ να επεξεργαστώ τον κωδικό γλώσσας το χέρι σε ένα δημοσίευμα; Όταν το επεξεργαστείτε από, ας πούμε «BG» σε «ου», δεν κάνει καμία διαφορά. Η γλώσσα παραμένει ακριβώς το ίδιο στο ταχυδρομείο.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Γεια σας,

Ταύρος, από όσο καταλαβαίνω - η θέση αυτή δεν μεταφράζεται. Φυσικά μπορείτε να επεξεργαστείτε μια θέση και να θέσει ένα άλλο κωδικό γλώσσας μέσα;
    Να θυμάστε ότι αν εξακολουθεί να προσπαθήσουμε να θέσουμε λάθος κωδικό lang - όχι ακόμα μεταφραστεί.
    Μπορείτε να ελέγξετε τη χρήση του Google τη γλώσσα μετά - απλά χρησιμοποιήστε μεταφραστή από το Google και να πάρει το "βρείτε γλώσσα" επιλογή. Μετά από αυτό - να θέσει το καλό κωδικό γλώσσας μέσα μετά.

Αν ακόμα δεν είναι καλό - παρακαλώ επικολλήστε εδώ ένα url με τη θέση αυτή.

Ευχαριστίες

Δεν μπορώ να αλλάξω τον κωδικό γλώσσας. Έκανα πολύ σίγουρος ότι είναι το σωστό κωδικό γλώσσα πάρα πολύ. Αλλά οποιαδήποτε θέση που για πρώτη φορά λάθος, και στη συνέχεια επεξεργασία για να εισάγετε το σωστό κωδικό γλώσσας, θα πρέπει επίσης να μην μεταφράσει.

Εδώ είναι το μήνυμα:

Windows 7 Θέματα: World of Warcraft από TheBull - Σελίδα 8

Είναι στην ταϊλανδέζικη γλώσσα, και ακόμη και την επεξεργασία του από την Ταϊλάνδη δεν κάνει καμία διαφορά. Απλώς παραμένει αμετάφραστο.

δικαίωμα - αυτό είναι Ταϊλάνδης.
    Ταύρος παρακαλούμε να κάνετε για μένα ένα λογαριασμό με πρόσβαση σε θέση έκδοση - εγώ θα ελέγξει ο ίδιος.
    Ευχαριστίες

Text automatically translated from: Malay to: Greek
    Translated text
    Σύνδεση λεπτομέρειες PM'd. Ευχαριστώ Kamil.
    Original text

ok, ευχαριστώ - θα το ελέγξουμε για εσάς και την επίλυση

Ευχαριστώ Kamil. Τώρα γιατί είναι η θέση μου πήρε πάνω από μερικές σημαίες και τι όχι. «Μαλαισία»;;;

Προεπιλεγμένη γλώσσα μου είναι η Αγγλική. Γιατί η θέση μου παραπάνω δείχνουν διαφορετικά;

Γεια σας,

Ήμουν στο δικτυακό σας τόπο - Αυτό μοιάζει με το ζήτημα με μνήμη cache της βάσης δεδομένων. αλλαγή γλώσσας δεν προκάλεσε αλλαγές στην cache της βάσης δεδομένων.
    Μάλλον ήταν μια ενιαία bug επειδή έκανα ένα δοκιμαστικό μήνυμα στο φόρουμ σας και everythings λειτουργεί καλά (μετά την επεξεργασία κλπ). - Αυτό το μήνυμα δεν διαγράφεται φυσικά.

Γι 'αυτό και μόνο μετά, όταν κάθε έκδοση αυτής της θέσης, της μνήμης cache της βάσης δεδομένων δεν έχει αντικατασταθεί
    Τώρα - μοιάζει λυθεί - με την προσθήκη ενός ενιαίου σφραγίδα (όπως το διάστημα), έχει αναγκάσει την επανείσοδο στην cache της βάσης δεδομένων (φυσικά το μήνυμα είναι ακόμη στην αρχική του μορφή - μπορείτε να ελέγξετε - επεξεργασία μόνο μια θέση). Και μετά από αυτή την επανείσοδο μετά σας είναι μεταφρασμένο καλό.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να εξηγήσω τι πήγε λάθος με αυτό το ενιαίο bug - ίσως προσωρινή έλλειψη σύνδεσης με το Google.
    Αν αυτό συμβεί και πάλι και αν μπορείτε να αναπαραγάγετε αυτό το σφάλμα και πάλι - ακριβώς περιγράφουν βήμα-βήμα και θα προσπαθήσω να το αναπαραγάγει του φόρουμ για το τεστ μου και να λύσει.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off