Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 10 του 10

Θέμα: Ενσωμάτωση με reviewpost (ίδιο με photopost)

Senior Member

Default Ενσωμάτωση με reviewpost (ίδιο με photopost)

Γεια σου,

Είμαι προσπαθεί να εντάξει vbet με reviewpost. Πρώτον, προσπάθησα απλά να κάνει μια vBetTranslatePage κλήση στην έξοδο της σελίδας, αλλά αυτό δεν λειτούργησε λόγω της ανακατεύθυνσης.

Ακολούθησα τις οδηγίες τότε εδώ, βήμα προς βήμα:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1795

Ωστόσο, παίρνω ακόμα τα σφάλματα ανακατεύθυνσης. Έχω δοκιμάσει αυτό πριν για photoplog και επίσης δεν ήταν επιτυχής. Από το htaccess τροποποιήσεις μου απέτυχε, θα μπορούσε να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες;

Root htaccess:

Code:
    RewriteEngine on
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [L]
    reviewpost htaccess:

Code:
    RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/lensreviews/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../lensreviews/&%{QUERY_STRING} [L]
    Προσπάθησα βάζοντας το htaccess προσθήκες τόσο πριν όσο και μετά τον κανόνα vBSEO, αλλά δεν είχε καμία επίδραση. Οποιεσδήποτε ιδέες;

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

γειά σου

είστε βέβαιοι ότι αυτό το mod χρησιμοποιούν global_complete και global_start γάντζο;

Μπορείτε να μου δώσετε μια διεύθυνση URL για τη σελίδα με αυτό το mod και μπορώ να το εγκαταστήσετε στο φόρουμ δοκιμή μου και ελέγχου.

Senior Member

Όχι, δεν παραλείπει το vBulletin σύστημα γάντζου εντελώς και ουσιαστικά αναλύει μόνο επικεφαλίδα, headinclude, και υποσέλιδου, στη συνέχεια, κάνει το δικό του.

Όταν προσπάθησα να κάνει ένα εγχειρίδιο κλήση να μεταφράσει τη σελίδα ή να ακολουθήσει τις οδηγίες ένταξη front_controller, η σελίδα μόλις ξεκίνησε τον αναπροσανατολισμό των απείρως.

Το mod βρίσκεται στο reviewpost.com. Η πλειοψηφία του σχεδιασμού codebase / βασίζεται σε photopost pro.

παρακαλούμε να ελέγξετε αυτό βήματα για μια ακόμη φορά:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1795

Δεύτερον, παρακαλώ να μου δώσει μια διεύθυνση URL για τη σελίδα σας με αυτό το mod. Θα το ελέγξουμε.
    Είναι αυτό το mod δωρεάν ή όχι; αν δωρεάν - παρακαλώ δώστε μια διεύθυνση URL για το πακέτο του mod.

Ευχαριστίες

Senior Member

Όχι, δεν είναι δωρεάν, αλλά ο σχεδιασμός-σοφός που χρησιμοποιεί το ίδιο backend ως photopost.

Έλεγξα και πάλι και φαίνεται όπως εγώ θα πρέπει να αλλάξει το htaccess ρίζα, καθώς και. Λάβετε υπόψη ότι έχω δοκιμάσει όλα αυτά πριν χωρίς αποτέλεσμα-αλλά θα προσπαθήσω ξανά μόλις έχω λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

Οποιαδήποτε άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος με photopost ένταξη μπορείτε να γνωρίζετε;

Ψάχνω να βρω λύση για σας. Αν έχετε οποιαδήποτε ιδέα και πληροφορίες, παρακαλώ γράψτε εδώ - θα είναι πρόθυμα

Senior Member

Εντάξει, έχω καταλάβει επιτέλους αυτό από ένα. I παρεκκλίνει λίγο από τις αναγραφόμενες οδηγίες, αλλά λειτούργησε σαν μια γοητεία:

1. Προστέθηκε αυτό να htaccess:

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [L,QSA]
    2. Προστέθηκε την παρούσα πρόσκληση λειτουργία μέχρι το τέλος της reviewpost εκτέλεσης:

PHP Code:
    if(@include_once(DIR '/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php'))
    {
    vbet_global_complete($output);

3. επεξεργασία vbenterprisetranslator_functions_redirect.php και άτομα με ειδικές ανάγκες ανακατεύθυνση για προσαρμοσμένες κατάλογο:

PHP Code:
    foreach (explode("\n",$vbulletin->options['vbet_outside_dirs']) AS $folder)
    {

$folder trim($folder);
        if (
    stripos($url$folder) !== false)
        {
            return;
        }

4. για να αλλάξετε / da / lensreviews / προς / lensreviews / da /, και να καθορίσει τις διευθύνσεις URL σημαία

προστίθενται τα ακόλουθα λειτουργία σε γενιά URL:

PHP Code:
    function vbet_externalConsensus($address$language)
    {
        global 
    $vbulletin;
        foreach (
    explode("\n",$vbulletin->options['vbet_outside_dirs']) AS $folder)
        {

$folder trim($folder);
            if (
    stripos($address$folder) !== false)
            {

$address str_replace(array('/forums/',"/{$_REQUEST['language']}/"),array('/','/'), $address);
                return 
    str_replace("/$folder/","/$folder/$language/"$address);
            }
        }

return 
    false;

Υπάρχει πιθανώς μια πιο έξυπνο τρόπο να κάνει # 4, αλλά αυτό λειτούργησε! Είμαι πολύ χαρούμενος, όπως και τα τμήματα αναθεώρηση πάρει σχεδόν 1000000 προβολές σελίδων το μήνα, και οι μεταφράσεις θα οδηγήσει ακόμα περισσότερους επισκέπτες.

Επίδειξη: Pentax Anmeldelser - Pentax Φακός Anmeldelser og omfattende βάση δεδομένων

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Απαντήσατε μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα για το νήμα που χαρακτηρίστηκε ως λυθεί. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι το θέμα ήταν ανοικτή ακόμα. Μήπως χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια εδώ ή είναι τελικά λυθεί;

Senior Member

Έχω καταλάβει ότι τελικά έξω! Αλλά θα μπορούσε να αξίζει τον κόπο να κάνει αυτό το είδος της ενσωμάτωσης πιο εύκολο σε μελλοντικές εκδόσεις του vbet, όπως έχω δοκιμάσει όλα τα. Τροποποιήσεις htaccess στο FAQ και δεν λειτούργησε.

Επί του παρόντος, σε Θέματα URL σας / forums / {κωδικός γλώσσας} / περιεχόμενο. Για φακέλους έξω από το κύριο κατάλογο, το ίδιο πρέπει να ισχύει (δηλαδή / gallery / {γλώσσα κωδικός} / αντί του / {langauge κωδικός} / gallery /), διότι θα απλοποιήσει τις απαιτούμενες τροποποιήσεις htaccess σε μεγάλο βαθμό και να κάνουν την ένταξη πολύ πιο εύκολο, ειδικά όταν η mod κλήσεις ήδη global_complete (στην περίπτωση αυτή αναφέρομαι photoplog pro).

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Παρακαλούμε να ανοίξει νέα αίτηση για χαρακτηριστικό ότι Βλέπω πώς θα κάνει πιο εύκολη την ενσωμάτωση αυτή - δεν θα απαιτούσε αλλαγές στην κύρια αρχείο htaccess -. Μόνο στο ένα από κατάλογο mod.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off