Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 3 του 3 FirstΠρώτα 123
Αποτελέσματα 21 να 30 του 30

Θέμα: Google Προειδοποίηση Email: Googlebot βρήκε έναν εξαιρετικά υψηλό αριθμό διευθύνσεων URL στον ιστότοπό σας

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από mario06 View Post
    Code:
    TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
    Είμαι χρησιμοποιώντας έκδοση 3.6.12, θα πρέπει να το γνωρίζουν αυτό από τότε που καταβάλλεται πρόσθετη αμοιβή για να το πάρει εργασίας (να είναι συμβατή), λόγω του προβλήματος αρχείο, ώστε αν είναι το αρχείο thats που προκαλεί αυτό, τότε είναι (χωρίς παρεξήγηση) FAULT ΣΑΣ από το κάνατε. : http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html
    Έχουμε πολλούς χρήστες. Ξέρουμε τι έχουμε συμπεριλάβει σε πραγματικό νήμα. Ευχαριστώ για την δίνοντας την έκδοση vBulletin σας

Σχετικά με το θέμα. Θα είχε πληροφορηθεί ότι η ένταξη δεν μπορεί να είναι δυνατόν από την έκδοση σας δεν υποστηρίζεται και αποφασίσατε να πάτε για το ούτως ή άλλως. Bug στο αρχείο που έχετε είναι με το μέρος vBulletin. Μπορείτε ενημερώθηκε επίσης στο PM γι 'αυτό.
    Έτσι ήταν ενήμερη για το αρχείο δεν λειτουργεί υπο-φόρουμ για να μην υποστηρίζεται παλιά έκδοση vBulletin σας, από την αρχή. Θα ήταν, επίσης, είπε ότι επειδή πρόκειται για vBulletin bug θα πρέπει να επικοινωνήσετε vBulletin ομάδα για την επίλυσή του.
    Επίσης, όπως βλέπω στο πολύ νήμα που οδηγούν σε αρνηθήκατε μέλλον τη στήριξή μας. Αλλά φυσικά έχετε κάθε δικαίωμα να κατηγορήσει κανέναν για τίποτα

Τι να κάνουμε τώρα με αρχείο; Έχετε τώρα αρκετές επιλογές:
    1. Επικοινωνία vBulletin ομάδα να λύσει το σφάλμα τους. Όπως γνωρίζετε (από παλιές ιστορίες) vBulletin 3.6 έχουν bug και όταν προσθέτετε επιπλέον παράμετρο URL για αρχείο υπο-σελίδα του φόρουμ τότε κολλάει. Είναι έξω από vBET πεδίο εφαρμογής από το παλιό vBulletin συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο, ακόμη και όταν vBET δεν έχει εγκατασταθεί - τόσο σε σύντομο λόγια: είναι vBulletin bug. Είναι, επίσης, έξω από το πεδίο εφαρμογής μας, διότι δεν είναι υποστηριζόμενη έκδοση. Έτσι, μπορείτε να ζητήσετε vBuletin είναι αυτοί εξακολουθούν να είναι υπεύθυνοι για τους κώδικα και θα την διορθώσει. Μπορούν να αρνηθούν, εάν κρίνουν επίσης vB3.6 ως αστήρικτη.
    2. Μπορείτε να αποκλείσετε ολόκληρο το αρχείο robots.txt στο - όχι καλή ιδέα δεν το συμβουλεύουν.
    3. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη μετάφραση των σελίδων του αρχείου. Θα υπάρχουν λιγότερες σελίδες στο ευρετήριο της Google, αλλά δεν θα υπάρχουν περισσότερες κατεστραμμένες συνδέσεις.
    4. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τη διάταξη της σελίδας αρχείο σας, έτσι ώστε το νήμα συνδέσμους σε αρχείο υπο-φόρουμ δεν θα συμπεριληφθούν. Μπορείτε να κάνετε αυτό περιλαμβάνεται για να μην μεταφραστεί σελίδα και άτομα με ειδικές ανάγκες για μετάφραση ένα. Στην κεντρική σελίδα του αρχείου σας φόρουμ υπάρχουν κατεστραμμένες συνδέσεις για να υπο-φόρουμ θα είναι ακόμα, αλλά αυτό είναι μόνο πολλά δεν συνδέσμους χιλιάδες σε χιλιάδες σελίδες νήμα αρχείο. Θα μπορούσατε να γίνει ακόμη και 301 ανακατεύθυνση για την κύρια σελίδα αρχείο φόρουμ και επομένως θα είναι μόνο στη γλώσσα του πρωτοτύπου.

Παρακαλώ πείτε μας ποια έκδοση προτιμάτε και εμείς θα σας καθοδηγήσει περισσότερο σε εκλεκτός.

Συγγραφέας είπε ότι δεν βλάπτει το Google.
    Χάνομαι εδώ. Πρώτα θα έγραψε ότι είναι ασφαλές. Στη συνέχεια, μπορείτε έγραψε ότι δεν είναι ασφαλές. Τώρα είναι ασφαλές και πάλι. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αυτό που έγραψα σε σας για Εργαλεία για Webmasters. Δεν μας ενδιαφέρει τι συγγραφέας mod σας λέει - αυτό είναι ανάμεσα σε εσάς και τον ίδιο. Μας ενδιαφέρει πώς το Google δείτε φόρουμ σας. Αν το Google δείτε το δικό σας φόρουμ ως μπλοκάρει Κατόπιν ανακοινώνει την mod βλάπτει το Google, επειδή το Google δείτε παντού το ίδιο περιεχόμενο (έτσι κάθε θέση θεωρείται ως διπλές περιεχόμενο). Σε αυτή την περίπτωση συμβουλή να μην χρησιμοποιούν το mod πια μέχρι να είναι ασφαλές για το Google - έτσι έως ότου θα μπορείτε να δείτε στο Εργαλεία για Webmasters ότι η Google δείτε όλες τις σελίδες κανονικά και δεν έχει αποκλειστεί. Αυτό είναι το πώς είναι και δεν έχουμε τίποτα άλλο να πω σε αυτόν τον τομέα. Είναι η επιλογή σας θα σας συμβουλές σε αγρανάπαυση ή όχι. Έτσι ελέγξτε πρώτα και αν δεν είναι ασφαλής από τότε την απόφασή σας που θέλετε να ακούσετε.

2. Δεν υπάρχει απολύτως καμία ανάγκη να είναι αγενής, καταλαβαίνω τον τρόπο χρήσης του robots.txt, αλλά και σε οδηγούς βελτιστοποίηση σας (γνώμη μου) κλίνουν περισσότερο προς vBSEO ρυθμίσεις, απλά να έχετε υπόψη σας ότι τουλάχιστον το 80% των χρηστών vBulletin don ' t χρήση vBSEO έτσι θα πρέπει να έχετε 2 ξεχωριστά θέματα, όταν μιλάτε για τσιμπήματα συμβουλές, και βελτιστοποίηση, παράδειγμα? "vBSEO Βελτιστοποίηση» και «μη Βελτιστοποίηση vBSEO" για να γίνει πιο φιλική προς το χρήστη.
    Ζητώ συγγνώμη αν σκεφτεί κανείς την απάντησή μας ως αγενής. Απλά πρόσθεσε στην λίστα εργασιών για να προβαίνει σε χωριστές robot.txt αρχείο για μη συνδέσεις SEO. Ευχαριστώ για τη σημείωσή σας.

3. Όλες οι συνδέσεις αρχείο που δημοσιεύτηκε ως σπασμένα φαίνεται να λειτουργεί καλά για μένα, εδώ είναι ένα στιγμιότυπο από σπασμένα παράδειγμα σύνδεσμο αρχείο σας:

Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά και για άλλη μια φορά αυτό που έγραψα για να σας στην τελευταία απάντηση. Ποτέ δεν έγραψα ότι ο σύνδεσμος:
    Code:
    έχει σπάσει. Έγραψα ότι λειτουργεί - σπασμένα οι συνδέσεις που περιλαμβάνονται στην παρούσα σελίδα. Παρακαλώ διαβάστε και πάλι αυτό που περιγράφηκε προηγουμένως. Ξέρω ότι αυτή η σελίδα εργασίας. Γι 'αυτό σας έγραψε:
    Quote Αρχικό μήνυμα από vBET View Post
    Για παράδειγμα:
    Code:
    Αυτή είναι η σύνδεση με πέλμα αρχείο και εργάζεται αλλά σε αυτό το περιεχόμενο υπάρχουν συνδέσεις στην κορυφή της σελίδας σε επιμέρους πλαίσια, όπου το νήμα συμπεριλαμβάνεται. Παράδειγμα:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    Και όλοι αυτοί οι σύνδεσμοι δεν λειτουργούν - Μόνο σε κύριο φόρουμ. Όλα αρχείο υπο-φόρουμ συνδέσεις δεν λειτουργούν.
    Σας έγραψα ότι η σύνδεση αυτή λειτουργεί - δεν έχετε να μου δώσετε στιγμιότυπα οθόνης και να μου αποδείξει ότι λειτουργεί Απλά παρακαλώ να διαβάσετε προσεκτικά αυτό που γράφω για να σας. Και τώρα φαίνονται στην εικόνα σας και να δώσουν προσοχή στην κορυφή links (συνδέσμους σε αρχείο sub-forums) - αυτά είναι σπασμένα (Εκτός σύνδεση με αρχείο κύριο φόρουμ)

Ακούστε Michael Δεν θέλω να υποστηρίζουν κάθε γράμμα που είναι γραμμένο με σας, θέλω απλώς ένα εύκολο 1. 2. 3. καθορίσει και τίποτα περισσότερο.
    Μεγάλος Ελπίζω να καταλάβει το χώρο του θέματος τώρα και ξέρουμε ποιες είναι οι επιλογές. Παρακαλώ πείτε μας ποια προτιμάτε και εμείς θα σας καθοδηγήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Από ό, τι ο εκπρόσωπος της Google μου είπε, η δομή του url που ακολουθεί την ευρετηρίαση 4 φορές, αλλά στο ακίνητο για να είναι θεωρείται ότι είναι 1 και θα πρέπει να αναπροσαρμόζονται ως τέτοιο και ότι είναι πιθανώς γιατί πήρα το e-mail. Η θέση κάτω είναι μόνο ένα παράδειγμα?

http://www.mysite.com/showthread.php;t = 64661 Πρωτότυπο
    http://www.mysite.com/showthread.php;t = 64661 & language = pl Μεταφρασμένα
    http://www.mysite.com/showthread.php;t = 64661 & language = en Μεταφρασμένα
    http://www.mysite.com/showthread.php;t = 64661 & γλώσσα = es Μεταφρασμένα
    Όλες αυτές οι σελίδες έχουν εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο και οποιαδήποτε εκκίνησης δεν μπορεί να πει ότι είναι ίδιο όταν το κείμενο είναι εντελώς διαφορετική. Αυτές είναι διαφορετικές σελίδες που εξυπηρετεί διαφορετικό περιεχόμενο για τους οποίους προορίζεται διαφορετικό παραλήπτη, και η απάντηση έχει κανένα νόημα για εμάς σε όλα. Παρακαλώ PM μου ολόκληρο το μήνυμα που λάβατε, με την επαφή με την πηγή αυτού του μηνύματος. Θα θέλαμε να το εξηγήσω. Πιθανότατα πρόσωπο που ελέγχει δεν είδε πραγματικό περιεχόμενο, αλλά μόνο το κλείδωμα μήνυμα (όπως εγώ τώρα) - έτσι ins περίπτωση αυτή, η ανατροφοδότηση δεν έχουν καμία αξία σε όλα. Για άλλη μια φορά - παρακαλώ λεπτομέρειες PM εμείς θα το ελέγξει.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 22-01-11 στο 19:21.

Εδώ μπορείτε να δηλώνει σαφώς ότι αυτή η σύνδεση δεν λειτουργεί (λάθος σημαίνει το ίδιο), σημειώνονται με κόκκινο χρώμα και τώρα λέτε ότι ποτέ δεν το είπε;!;

Χάνομαι εδώ. Πρώτα θα έγραψε ότι είναι ασφαλές. Στη συνέχεια, μπορείτε έγραψε ότι δεν είναι ασφαλές. Τώρα είναι ασφαλές και πάλι. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αυτό που έγραψα σε σας για Εργαλεία για Webmasters. Δεν μας ενδιαφέρει τι συγγραφέας mod σας λέει - αυτό είναι ανάμεσα σε εσάς και τον ίδιο. Μας ενδιαφέρει πώς το Google δείτε φόρουμ σας. Αν το Google δείτε το δικό σας φόρουμ ως μπλοκάρει Κατόπιν ανακοινώνει την mod βλάπτει το Google, επειδή το Google δείτε παντού το ίδιο περιεχόμενο (έτσι κάθε θέση θεωρείται ως διπλές περιεχόμενο). Σε αυτή την περίπτωση συμβουλή να μην χρησιμοποιούν το mod πια μέχρι να είναι ασφαλές για το Google - έτσι έως ότου θα μπορείτε να δείτε στο Εργαλεία για Webmasters ότι η Google δείτε όλες τις σελίδες κανονικά και δεν έχει αποκλειστεί. Αυτό είναι το πώς είναι και δεν έχουμε τίποτα άλλο να πω σε αυτόν τον τομέα. Είναι η επιλογή σας θα σας συμβουλές σε αγρανάπαυση ή όχι. Έτσι ελέγξτε πρώτα και αν δεν είναι ασφαλής από τότε την απόφασή σας που θέλετε να ακούσετε.
    Επειδή είμαι αγγλικά και γνωρίζει τη γλώσσα πολύ καλά, Πάντα έλεγα ότι αυτή η περιορισμένη mod επισκέπτης δεν κάνει κακό, κακό, τον κόπο, υπέρτατη, καταστέλλουν το google bots.

Σχετικά με το θέμα. Θα είχε πληροφορηθεί ότι η ένταξη δεν μπορεί να είναι δυνατόν από την έκδοση σας δεν υποστηρίζεται και αποφασίσατε να πάτε για το ούτως ή άλλως. Bug στο αρχείο που έχετε είναι με το μέρος vBulletin. Μπορείτε ενημερώθηκε επίσης στο PM γι 'αυτό.
    Έτσι ήταν ενήμερη για το αρχείο δεν λειτουργεί υπο-φόρουμ για να μην υποστηρίζεται παλιά έκδοση vBulletin σας, από την αρχή. Θα ήταν, επίσης, είπε ότι επειδή πρόκειται για vBulletin bug θα πρέπει να επικοινωνήσετε vBulletin ομάδα για την επίλυσή του.
    Επίσης, όπως βλέπω στο πολύ νήμα που οδηγούν σε αρνηθήκατε μέλλον τη στήριξή μας. Αλλά φυσικά έχετε κάθε δικαίωμα να κατηγορήσει κανέναν για τίποτα
    Μου είπατε ότι με επιπλέον χρέωση που θα έχουν κάνει δική μου έκδοση συμβατή στη συνέχεια, μετά την εργασία σας είπε ότι δεν τους ένα πρόβλημα με το αρχείο που δεν βρήκα, διότι όλες οι συνδέσεις εργάστηκε για μένα. Ήρθα σε επαφή με vBulletin (όταν μου είπε ότι) και είπαν ότι όλα ήταν εντάξει.

Ήρθα σε επαφή με το Υποστήριξης vBulletin πάλι σήμερα και πήρα μια παρόμοια απάντηση, όπως κάθε χρόνο, έτσι πριν? Με απλά λόγια αρχείο μου λειτουργεί όπως θα έπρεπε! Διαβάστε vBulletins παρατηρήσεις που ακολουθούν, έκρυψα το όνομα για λόγους pivacy αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι το παλαιότερο μέλος της εκεί έτσι τώρα τι;

PS. Αν σας εξακολουθεί να είναι δυσαρεστημένοι με την απάντησή τους και θέλουν εμένα να κάνω μια πιο τεχνική ερώτηση μετά το εδώ και θα copy / paste να την Ομάδα Υποστήριξης vBulletin άμεσα ok;

Από το vBulletin είπε ότι δεν υπάρχει bug και όλα λειτουργούν καλά το πρόβλημα είναι στο τέλος σας έτσι είμαι σε αναμονή για την ενημέρωση κώδικα.

Best Regards
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mario06? 24-01-11 στο 09:36.

Εδώ μπορείτε να δηλώνει σαφώς ότι αυτή η σύνδεση δεν λειτουργεί (λάθος σημαίνει το ίδιο), σημειώνονται με κόκκινο χρώμα και τώρα λέτε ότι ποτέ δεν το είπε;!;
    Είστε πραγματικά σπατάλη του χρόνου. Και πάλι δεν έχετε διαβάσει προσεκτικά. Παρακαλούμε - Διαβάστε ολόκληρο το σημείο. Αν σας γράφω: «Είμαι λίγο σύγχυση" - θα μου αποδείξει ότι το gonna σας έγραψε ότι είμαι λίγο? Τι πρόκειται για ούτως ή άλλως; ...

Αυτό είναι ό, τι έγραψα:
    3. Όπως έγραψα στην αρχή σας συνδέσμους σε υπο-φόρουμ στο αρχείο δεν λειτουργούν καθόλου. Μόνο με κύριο φόρουμ και σε θέματα. Αυτό κάνει λάθος χιλιάδες συνδέσεις στις σελίδες αρχείο σας. Για παράδειγμα:
    Code:
    Αυτή είναι η σύνδεση με πέλμα αρχείο και εργάζεται αλλά σε αυτό το περιεχόμενο υπάρχουν σύνδεσμοι στην κορυφή της σελίδας με sub forums όπου το νήμα συμπεριλαμβάνεται. Παράδειγμα:
    Code:
    Και όλοι αυτοί οι σύνδεσμοι δεν λειτουργούν - Μόνο σε κύριο φόρουμ. Όλα αρχείο υπο-φόρουμ συνδέσεις δεν λειτουργούν. Αυτό σας κάνει χιλιάδες δεν λειτουργεί συνδέσμους για χιλιάδες θέματα αρχείου σελίδων.
    Σας έδωσα παράδειγμα της τοποθεσίας όπου θα βρείτε σπασμένες συνδέσεις και το επόμενο παράδειγμα του link που η ίδια (σπασμένα μετά από μετάφραση). Συγνώμη - αλλά αυτό είναι το πρόβλημα εδώ; Έχετε ακόμα δεν γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται ή αν προσπαθείτε να αποδείξετε κάτι εδώ;
    Επίσης, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εισαγωγικά - συμπεριλαμβανομένων εικόνων δεν είναι απαραίτητο

Μου είπατε ότι με επιπλέον χρέωση που θα έχουν κάνει δική μου έκδοση συμβατή στη συνέχεια, μετά την εργασία σας είπε ότι δεν τους ένα πρόβλημα με το αρχείο που δεν βρήκα, διότι όλες οι συνδέσεις εργάστηκε για μένα. Ήρθα σε επαφή με vBulletin (όταν μου είπε ότι) και είπαν ότι όλα ήταν εντάξει.
    Δεν είναι αλήθεια - αυτό που γράψατε έχετε στα άτομα αυτά σας και εγώ επίσης. ΕΟΤ. Διαβάστε και πάλι αν χρειαστεί να υπενθυμίσω σε αυτό. Έχουμε ήδη αρχίσει αναφέροντας PMs μας σε άλλο νήμα (που συνδέονται με το εδώ), έτσι δεν χρειάζεται να το ξεκινήσετε ξανά. Κάθε άλλο περιεχόμενο των PM που περιλαμβάνονται στο κοινό εδώ θα θεωρηθεί ως SPAM, δεδομένου ότι είναι ήδη σε άλλο θέμα. Οποιαδήποτε αντιγραφή γίνεται από τον ίδιο χρήστη θεωρείται ως SPAM σε αυτό το φόρουμ και σε οποιοδήποτε άλλο φόρουμ που ξέρω. Επομένως, σας παρακαλώ - να μην αρχίζουν το SPAM.

Ήρθα σε επαφή με το Υποστήριξης vBulletin πάλι σήμερα και πήρα μια παρόμοια απάντηση, όπως κάθε χρόνο, έτσι πριν? Με απλά λόγια αρχείο μου λειτουργεί όπως θα έπρεπε! Διαβάστε vBulletins παρατηρήσεις που ακολουθούν, έκρυψα το όνομα για λόγους pivacy αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι το παλαιότερο μέλος της εκεί έτσι τώρα τι;

Αρχείο υπο-φόρουμ σελίδες σε συγκρούσεις vBulletin 3.6 αν τώρα κάθε πρόσθετη παράμετρο URL. Μπορείτε να το ελέγξετε ακόμη και σε καθαρό παράδειγμα - χωρίς vBET ούτε κανένα άλλο mod. Έλεγξα στο φόρουμ σας με vBET άτομα με ειδικές ανάγκες. Γι 'αυτό είναι bug vBulletin, αφού vBulletin έχουν αρχιτεκτονική plugin και υποστηρίζει την plugin πρόσθετες λειτουργίες. Αρχεία έχουν τη δική σημεία επέκταση του τι σημαίνει ότι το αρχείο, επίσης, είχε προβλεφθεί να επεκταθεί. Εάν θέλετε να προσθέσετε οποιαδήποτε παράμετρο URL διαλείμματα ολόκληρη τη σελίδα σημαίνει ότι υπάρχει ένα σφάλμα στον κώδικα vBulletin και είναι vBulletin ομαδική εργασία για την επίλυσή του.

PS. Αν σας εξακολουθεί να είναι δυσαρεστημένοι με την απάντησή τους και θέλουν εμένα να κάνω μια πιο τεχνική ερώτηση μετά το εδώ και θα copy / paste να την Ομάδα Υποστήριξης vBulletin άμεσα ok;
    Δεν καταλαβαίνω τι εννοούν με τον όρο εγγράφως ότι δεν έχει σκοπό να Subforums να εμφανίζεται στο αρχείο - είναι και αυτό παράγεται από vBulletin ... Ίσως δεν καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον. Απλά να τους δώσουμε τη διεύθυνση URL:
    Code:
    Και λένε ότι θα έσπασε αν προσθέσετε οποιαδήποτε παράμετρο URL - αυτό είναι το σφάλμα. Μπορείτε επίσης να τους δώσουμε προηγούμενη παράγραφο.

Από το vBulletin είπε ότι δεν υπάρχει bug και όλα λειτουργούν καλά το πρόβλημα είναι στο τέλος σας έτσι είμαι σε αναμονή για την ενημέρωση κώδικα.
    Δεν σημαίνει ότι δεν ξέρουν τι σημαίνει ή ότι έχετε ξεπλύνετε πολύ κοντά. Δεν θα κάνει το σφάλμα τους να εξαφανιστούν από τον κώδικά τους και να πηδούν στον κώδικα μας, μόνο και μόνο επειδή έγραψαν ότι δεν υπάρχει κανένα bug. Δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Και σας έγραψα πώς μπορείτε να ελέγξετε ότι είναι vBulletin bug. Το έγραψα σε σας τότε, το έγραψα τώρα. Έτσι ελέγξτε ακριβώς και παρακαλούμε να σταματήσετε να γράφετε ότι είναι με το μέρος μας, διότι δεν θα φαίνεται από την πλευρά μας μετά από την επαναλαμβάνουμε ξανά και ξανά. Μήπως ελέγχεται ακόμα; Μήπως vBET άτομα με ειδικές ανάγκες και να ελέγχεται στον εαυτό σας ότι ο σύνδεσμος θα συντριβή με οποιαδήποτε παράμετρο προστεθεί στο URL; Μήπως;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 24-01-11 στο 19:08.

Τα μέλη vBulletin είναι ανώτερο στέλεχος και δεν πιστεύω καθόλου ότι έκανε λάθος τον έλεγχο των αρχείων (ο ίδιος είχε πρόσβαση στο φόρουμ ως διαχειριστής), ούτε που μου brushed off. "Ίσως" εμείς παρεξηγηθεί ο ένας τον άλλον έτσι έχω ζητήσει περαιτέρω βοήθεια από τους έτσι σας επιτρέπει να δούμε τι λένε και πάλι.

Ζητώντας τη στήριξη θεωρείται ότι είναι SPAM για σας; Αν αυτή είναι η περίπτωση ζητώ συγγνώμη για την οποία ζητεί την υποστήριξη! Θα πρέπει να εξετάσουμε σοβαρά αυτό το θέμα από τη δική μου άποψη, vBulletin λέει ότι δεν υπάρχει bug, λέτε ότι είναι μια vBulletin bug έτσι θέσει τον εαυτό σας στα παπούτσια μου και να ζητήσει από τους οποίους πρέπει να πιστέψω;

PS. Ποτέ δεν ανέφερε τίποτα από ένα PM αποστέλλονται προς ή από εσάς, ανέφερα μόνο αποσπάσματά σας.

PS2. Επειδή δεν είμαι προγραμματιστής να μου λέει για να ελέγξετε τα πράγματα δεν έχει κανένα νόημα γι 'αυτό πρέπει να εμπιστεύονται είτε εσείς είτε vBulletin σε αυτό το σημείο.

PS3. Επειδή ζούμε σε έναν πολιτισμένο κόσμο που συζητήσαμε δημοκρατικά ορισμένα θέματα, τα πράγματα έχουν ειπωθεί και διαφορετικές απόψεις και τίποτα περισσότερο. Δεν υπάρχει καμία πικρία από την πλευρά μου. Θέλω μόνο να επιλυθεί ειρηνικά το πρόβλημα

Best Regards
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mario06? 25-01-11 στο 09:41.

Τα μέλη vBulletin είναι ανώτερο στέλεχος και δεν πιστεύω καθόλου ότι έκανε λάθος τον έλεγχο των αρχείων (ο ίδιος είχε πρόσβαση στο φόρουμ ως διαχειριστής), ούτε που μου brushed off ή ότι θα παρεξηγηθεί ο ένας τον άλλον από τα αγγλικά είναι μητρική γλώσσα μας. Τα στιγμιότυπα μιλήσει καθαρά. Δεν θέλετε ή δεν είναι σε θέση να καθορίσει το θέμα και εγώ θα το δεχτώ.

Ζητώντας τη στήριξη θεωρείται ότι είναι SPAM;!; Αν αυτή είναι η περίπτωση ζητώ συγγνώμη για την οποία ζητεί την υποστήριξη! Είπατε ότι υπάρχει ένα bug, vBulletin, δήλωσε ότι δεν υπάρχει! Με ποιον θα πρέπει να πιστέψουμε;

PS. Ποτέ δεν ανέφερε τίποτα από ένα PM αποστέλλονται προς ή από εσάς, ανέφερα μόνο αποσπάσματά σας.

PS2. Αν το νήμα πήγε από το θέμα δεν είναι δικό μου λάθος, σας ζήτησα πολλές φορές για να μου δώσει μια απλή αποτύπωση σε 1. 2. 3. τρόπο, αλλά έλαβα μόνο αυτό
    1. Είναι λάθος του
    2. Είναι δικό σου λάθος
    3. Είναι δικό τους σφάλμα.

Επειδή ζούμε σε έναν πολιτισμένο κόσμο μας δημοκρατικά συζητηθεί σε ορισμένα θέματα, τα πράγματα έχουν ειπωθεί και διαφορετικές απόψεις και τίποτα περισσότερο. Για μένα το θέμα είναι κλειστό ώστε να μπορείτε να κλείσετε αυτό το νήμα. Δεν κρατάς κακία εκ μέρους μου.

Best Regards
    Δεν είναι αυτό που πιστεύετε για το - είναι για το τι πραγματικά συμβαίνει και μπορείτε απλά να ελέγξετε οι ίδιοι - που σας έδωσε οδηγίες πώς να το κάνουμε. Επομένως, σας παρακαλώ φρονώ πιστεύει σας μακριά, γιατί αυτά που οδηγεί σε λάθος κατεύθυνση και απλά να το ελέγξετε. Μήπως μπορείτε να το ελέγξετε;

Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν συμβουλές για να αφήσει το θέμα ακριβώς όπως είναι. Σας συνιστούμε να το λύσει. Εμείς σας έδωσε άλλες δυνατότητες, αν vBulletin ομάδα δεν θέλουν να διορθώσουν το σφάλμα τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από αυτές ως προσωρινή λύση και εξακολουθεί να επικοινωνήσετε με vBulletin ομάδα να λύσει το σφάλμα τους. Εάν επιθυμείτε να το λύσουμε παρακαλώ πείτε μας τη δυνατότητα που προτιμάτε και εμείς θα σας καθοδηγήσει περισσότερο προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την επιθυμία σας - το θέμα θεωρείται λυθεί.

Τους έδωσα τα στοιχεία έτσι είμαι σε αναμονή για μια απάντηση, δεν είχα κλείσει αυτό το θέμα ακόμα.

Regards

Τους έδωσα τα στοιχεία έτσι είμαι σε αναμονή για μια απάντηση, δεν είχα κλείσει αυτό το θέμα ακόμα.

Regards
    Γι 'αυτό, επίσης, που εδώ δεν έχει ακόμη επιλυθεί. Εμείς πραγματικά θα ήθελα να σας βοηθήσουμε να κάνετε αυτό που εργάζονται

Senior Member

Γιατί χρησιμοποιείτε το αρχείο και πάλι; Αυτό είναι ένα τεράστιο ποσό των περιττών διπλό περιεχόμενο.

Quote Αρχικό μήνυμα από tavenger5 View Post
    Γιατί χρησιμοποιείτε το αρχείο και πάλι; Αυτό είναι ένα τεράστιο ποσό των περιττών διπλό περιεχόμενο.
    Το αρχείο συνιστάται να dissabled αν χρησιμοποιείτε vBSEO από την ομάδα vBSEO, δεν είμαι χρησιμοποιώντας vBSEO ή Zoints έτσι δεν υπάρχει κανένα όφελος στην απενεργοποίησή του για μένα.
    PS. Google χωρίζει και να πάρει το καλύτερο από τα 2 από τα κανονικά Θέματα και Θέματα αρχείο, ώστε να μην σας τιμωρήσει γι 'αυτό, έτσι ώστε να μην είναι ο λόγος. Εδώ είναι ένας οδηγός Google Αντιγραφή Οδηγός Περιεχόμενο από το YouTube, να δώσει ιδιαίτερη προσοχή:

http://www.youtube.com/watch?v=6hSoXutuj0g
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mario06? 29-01-11 στο 09:31.

Γι 'αυτό, επίσης, που εδώ δεν έχει ακόμη επιλυθεί. Εμείς πραγματικά θα ήθελα να σας βοηθήσουμε να κάνετε αυτό που εργάζονται

Εδώ είναι οι απαντήσεις από την Ομάδα Υποστήριξης vBulletin, έχω στείλει τους ολόκληρη τη λίστα των διευθύνσεων URL από το e-mail της Google (όπως σας έστειλα) και σπασμένα παραδείγματα σύνδεσμο σας.

xxxxxxxxxxx
    25, Ιανουαρίου '11 11:14 π.μ.
    Code:
    http://mysite.com/archive/index.php/t-61966.html?language=zh-TW
    Όπως μπορείτε να δείτε, πρόκειται για οποιαδήποτε από αυτές τις διευθύνσεις URL που δεν υπάρχει "σύγκρουση" Έτσι, δεν είμαι σίγουρος τι μιλάμε.

Αν υπάρχει κάποιο σφάλμα, παρακαλώ να μου με την αναφορά σφάλματος. Αλλά δεν υπάρχει συντρίβεται σε εξέλιξη.

Με τις καλύτερες ευχές,
    xxxxxxxxxxx
    Ομάδα Υποστήριξης, vBulletin

Αγορά vBulletin, το πιο ισχυρό λογισμικό φόρουμ.
    mailto: support@vbulletin.com

xxxxxxxxxxxx
    26η Ιανουαρίου '11 01:12 π.μ.

Το πρόσωπο που μιλούσατε με το εν λόγω υπήρχε ένα bug, και ότι εργαζόταν μαζί μας για αυτό. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα με urls αρχείο σας, είναι να μην διακόπτεται η λειτουργία του φόρουμ. Θα ήθελα να ακούσω για αυτή την έκθεση σφάλμα, δεδομένου ότι ο κώδικας αρχείο δεν έχει αλλάξει στις ηλικίες.

Με τις καλύτερες ευχές,
    xxxxxxxxxxxxx
    Ομάδα Υποστήριξης, vBulletin

Αγορά vBulletin, το πιο ισχυρό λογισμικό φόρουμ.
    mailto: support@vbulletin.com
    Τόσο εδώ πηγαίνετε Μιχαήλ, έχουν δηλώσει σε πολλές απαντήσεις ότι το αρχείο δεν έχει κανένα πρόβλημα, τώρα τι γίνεται στη συνέχεια;

Regards
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mario06? 29-01-11 στο 09:27.

Σελίδα 3 του 3 FirstΠρώτα 123

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί