Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 5 του 5

Θέμα: Config πρόβλημα μετά την Εγκατάσταση ...

Νέο μέλος

Angry Άλυτο - Config πρόβλημα μετά την Εγκατάσταση ...

I instaled vBet 4.0.0 στο φόρουμ μου και στην γλώσσα EN, δουλειά μια χαρά, αλλά σε όλες τις γλώσσες λένε οι άλλοι για μένα:

Μοιραίο λάθος: Κλήση στο απροσδιόριστο curl_init λειτουργία () σε .... \\ forum \\ περιλαμβάνει \\ vbenterprisetranslator_functions.php on line 647
    Νομίζω ότι πρέπει να ρυθμίσετε αυτό το somewere προϊόν, αλλά δεν κατάλαβα τι να κάνει, διαβάζοντας αυτό το readme.html από do_not_upload:

Μερικά βήματα χαρακτηρίζονται ως (ΜΟΝΟ για utf-8 charactersets) ή ως (Απαιτείται για ΔΕΝ utf-8 charactersets) - αυτό σημαίνει ότι θα γίνει αυτό βήματα σύμφωνα με τη δική σας φόρουμ characterset (πώς να ελέγξετε characterset φόρουμ μου).

(Απαιτείται) Ρυθμίστε το "Περιγραφή Meta» - ακόμα κι αν χρησιμοποιήσετε κάποιο mod που αλλάζει περιγραφή meta για τα θέματα, παρακαλούμε να ορίσετε κάποια τιμή εδώ - διαφορετικά RSS μπορεί να σπάσει.
    (Απαιτείται) Set "Ενίσχυση της Canonical URL" σε "αυστηρή" - με άλλο τρόπο vBuletinTM μπορεί να σπάσει μερικά χαρακτήρες, λαμβάνοντας περισσότερο από 1 byte (δηλαδή από την ιαπωνική).
    (Απαιτείται για ΔΕΝ utf-8 charactersets) Ρυθμίστε το "Αριθμός χαρακτήρων Πριν Αναδίπλωση κειμένου" στο '0 '- αλλιώς vBuletinTM μπορεί να σπάσει μερικά χαρακτήρες, λαμβάνοντας περισσότερο από 1 byte (δηλαδή από την ιαπωνική).
    (Απαιτείται για ΔΕΝ utf-8 charactersets) Clear "Λευκά Stripper Χαρακτήρα" αξία - αλλιώς vBuletinTM μπορεί να σπάσει μερικά ιαπωνικά σημεία (τα σημεία αυτά αποτελούν μέρος των ιαπωνικών σημάτων)
    Πού μπορείτε να ορίσετε αυτό το ... πιο εύκολο είναι να βοηθήσει γι 'αυτό coz σε LanguageManager μου dont εμφανίζονται:

Περιγραφή Meta

μόνο Αγγλικά και EDIT / Μετάφραση ....

Πρέπει να προσθέσετε όλες τις γλώσσες εκεί, χειροκίνητα;

Τι να κάνετε, να εργαστούν και για τη γλώσσα τους άλλους, όπως τα ελληνικά, ρουμανικά, ... περισσότερα;

Σε 647 γραμμή είναι αυτή στην vbenterprisetranslator_functions.php:

PHP Code:
    $connection curl_init(); 
    PS: Όχι vBSEO instaled, μόνο το φόρουμ και λίγα προϊόντα ... με τον οικοδεσπότη μου (αφιερώνω)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη legendofmir? 16-11-10 στο 09:38.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Παρακαλείστε να δώσετε URL φόρουμ μας - Θέλω να δω αυτή τη συμπεριφορά.

Νέο μέλος

Coz την άμεση σύνδεση i επίκλιση γράψει εδώ, coz i dont έχουν enought τα θέματα, θα γράψω όπως αυτό

φόρουμ. (myname). ro

Όταν προσπαθείτε να αλλάξετε σε όλες τις γλώσσες άλλα ... θα δείτε το σφάλμα. Για να επιστρέψετε στην προεπιλεγμένη γλώσσα (en) οικιακή χρήση και αλλαγή της γλώσσας.

Χάρη.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη legendofmir? 14-11-10 στο 18:59.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Γεια σας,
    Δεν μπορώ να αναπαράγουν αυτό το θέμα στο forum δοκιμή μου. Εάν κάνετε επικόλληση εδώ url φόρουμ σας και να κάνετε αυτό το θέμα (γράψτε πώς να το αναπαράγει) θα σας το διορθώσει.

Νέο μέλος

Ι dont καταλάβετε τι λέτε, έτσι κι αλλιώς ... πώς να πω σύνδεσμο φόρουμ μου είναι

http:// φόρουμ. legendofmir.ro
    Δεν μπορώ να γράψω εδώ για άμεση σύνδεση coz i dont enought τα θέματα εδώ, αλλά νομίζω ότι καταλαβαίνετε αυτό ... η σύνδεση είναι αυτό, αλλά χωρίς κενά

Κανονικά στα αγγλικά λειτουργήσει μια χαρά, αλλά αν θέλετε να αλλάξετε τους άλλους γλώσσα
    και θα εμφανιστεί αυτό το σφάλμα ...

Code:
    Fatal error: Call to undefined function curl_init() in ....\forum\includes\vbenterprisetranslator_functions.php on line 647

PS: Έχω απενεργοποιήσει από AdminCP / επιλογή όλων των προϊόντων (αμυχές), αλλά το λάθος είναι το ίδιο.
    Αυτό φαίνεται αν είστε στο φόρουμ μου, και αν αλλάξετε τους άλλους γλώσσα.

Η σύνδεση είναι πολύ απλή.

================================================== ========================

Επιμέλεια σήμερα 17/11/2010

Εντάξει, επειδή αυτό το mod δεν λειτουργούν για μένα, έχω αποφασίσει να απενεργοποιήσετε αυτό το hack, γιατί δεν είναι μια καλή επιλογή, για μένα ... έτσι το σύνδεσμο
    για το φόρουμ μου είναι διαθέσιμα χωρίς μεταφραστής γλώσσα ... έτσι κι αλλιώς μπορείτε να προσπαθήσετε να κάνετε κάτι με το προϊόν σας.

Απολαύστε για ur ζωή,
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη legendofmir? 17-11-10 στο 10:28.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί
  • Ο κώδικας HTML είναι Off