Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Αποτελέσματα 1 να 10 του 10

Θέμα: Vbet με μεγάλα συστήματα φόρουμ; Τι λέτε;

Μέλος

Default Vbet με μεγάλα συστήματα φόρουμ; Τι λέτε;

Θα ήθελα να διαβουλεύεται μαζί σας σχετικά με μεγάλους πίνακες με συνδυασμό Vbet
    Το σύστημά μου τρέχει για μεγάλο χρονικό διάστημα και λειτουργεί αρκετά καλά .... Επομένως έχω να καταστρέψουν τους φόβους

Έχω περίπου 350 000 θέματα και περίπου 2 εκατομμύρια σχόλια
    Βάση δεδομένων μου είναι αρκετά μεγάλο και με Vbet Μάλλον θα αυξηθεί περισσότερο
    Δεδομένα χρήσης 3,66 GB
    Δείκτης Χρήση 1,45 GB

Πιστεύετε ότι το σύστημα αυτού του μεγέθους θα μπορούσε να σχετίζεται και με Vbet;
    Τι συμβαίνει με το σύστημα ως δική της βάση δεδομένων θα αυξηθεί σημαντικά με Vbet;
    Είναι το σύστημά μου θα είναι βαρύ και αργό;

Μιχαήλ, σε χώρους λίστα σας .... (Ότι εργάζονται με Vbet) -
    Πρώτη επικαιροποίηση του καταλόγου, τα περισσότερα από αυτά Vbet δεν υπάρχουν
    Δεύτερον δεν έχω δει σε μια μεγάλη λίστα φόρουμ (κλίμακα μου ή περισσότερο) να γίνει σύγκριση

Συγνώμη για τους φόβους μου
    Απλά δεν θέλουν να κάνουν ένα λάθος

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Γεια σας

Πρώτα απ 'όλα - δεν χρειάζεται να απολογηθώ για τίποτα. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσει

Σχετικά με τους πελάτες λίστα μας - εμείς θα τον επανέλεγχο και την ενημέρωση. Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η βάση από τον κατάλογο με πληροφορίες που δόθηκαν από τους πελάτες - μερικές φορές πρέπει να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο φόρουμ είναι στη διαδικτυακή πύλη του πελάτη. Θα ελέγξουμε όλες τις συνδέσεις και πάλι - αυτό θα γίνει μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Φυσικά βάση δεδομένων σας θα αυξηθεί όταν χρησιμοποιείτε vBET. Ακόμα παρακαλούμε να σημειώσετε ότι δεν θα επηρεάσει κανονική γενιά σας σελίδες (δεν μεταφράζεται), επειδή vBET χρησιμοποιεί τους δικούς τους πίνακες του για cache - δεν προσθέτουν δεδομένα σε vBulletin πίνακες (μόνο εξ 'ορισμού γλώσσα χρήστη στον πίνακα των χρηστών, αλλά αυτή είναι πολύ μικρή ποσότητα δεδομένων ). Δεν ξεχωριστό φόρουμ στη λίστα από το μέγεθός του - μπορείτε να το ελέγξετε και να κάνετε τη δική σας σύγκριση μεγέθους.

Παρακαλώ σημειώστε ότι vBET είναι πολύ παραμετροποιήσιμο. Αν έχετε lagre φόρουμ και φοβάστε για την απόδοση παρακαλώ ξεκινήσει με μόνο 2 γλώσσες - το πρωτότυπο και κάποια άλλα. Στη συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοση τέσσερα φόρουμ και να προσθέσετε νέες γλώσσες από καιρό σε καιρό. vBET υποστηρίζει 52 γλώσσες (σε επόμενη έκδοση θα προσθέσει περισσότερο) και μπορείτε να επιλέξετε που θέλετε να έχετε στο φόρουμ σας. Μερικοί από τους πελάτες μας δεν ενδιαφέρονται να έχουν όλες τις δυνατές, μερικούς από τους πελάτες μας, τα όρια για την απόδοση, μερικούς από τους πελάτες μας χρησιμοποιούν όλες τις γλώσσες.

Επίσης έχουμε cache επισκέπτη που θα λάβει μεγάλη ποσότητα χώρο στο σκληρό δίσκο σας, αλλά θα επιτρέψει να δώσει άμεσες απαντήσεις χωρίς ερωτήματα βάσης δεδομένων για την παραγωγή - αυτό συμβαίνει επειδή για τους επισκέπτες vBET μπορεί cache πλήρη απαντήσεις ως στατικά αρχεία.

Έτσι έχουμε πολλές βελτιώσεις στην απόδοση. Προτείνω να δείτε συμβουλές απόδοσή μας για περισσότερες λεπτομέρειες:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Παρακαλώ σημειώστε ότι η απλή σύγκριση του αριθμού των θέσεων και των χρηστών σε άλλα φόρα, δεν θα σας δώσει αρκετές πληροφορίες - δεν θα δείτε πιο σημαντικές πληροφορίες - πόσο μεγάλη είναι οι πόροι για αυτό το φόρουμ. Εννοώ τον αριθμό και τη δύναμη της CPU, μέγεθος της μνήμης, επίσης, σημαντική μπορεί να είναι συγκεκριμένη διαμόρφωση του Apache, MySQL, vBulletin. Ένα πράγμα είναι το υλικό, 2η είναι η ρύθμιση του λογισμικού για την καλύτερη απόδοση.

Συνεπώς, ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξετε πώς θα συμπεριφέρεται με το δικό σας forum είναι για να το εγκαταστήσετε εκεί. Όπως έγραψα για την ασφάλεια μπορείτε να ξεκινήσετε με μόνο 2 γλώσσες, και από καιρού εις καιρόν (όταν cache θα εκπληρώσει), μπορείτε να προσθέσετε νέες γλώσσες.

Νομίζω ότι το σύστημά σας μπορεί να σχετίζεται και με vBET - Δεν μπορώ να σας πω δεν θα χειριστείτε καλά όλες τις γλώσσες - δεν εξαρτάται μόνο από το μέγεθος φόρουμ, αλλά και για τους πόρους. Αλλά οριστικά μπορώ να σας πω ότι είμαι βέβαιος ότι vBET θα λειτουργήσει καλά στο φόρουμ σας και το ποσό των γλωσσών που πραγματικά το υλικό σας θα είναι σε θέση να χειριστεί είναι κάτι για να ελέγξετε.

Θα σας ενημερώσουμε για την απάντηση σε αυτό σε λίγες εβδομάδες.

Θέλω μόνο να καταβληθεί την έχετε εγκαταστήσει στο χώρο μου που είναι το μεγαλύτερο δορυφορική τεχνολογία της Αμερικής φόρουμ συζήτησης με πάνω από 160.000 μέλη και περίπου 3 εκατομμύρια θέσεις εργασίας.

Έχω τα δάχτυλά μου σταυρωμένα ότι θα λειτουργήσει και θα λειτουργήσει καλά.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

έτσι περιμένουμε από εσάς πληροφορίες

Μέλος

Text automatically translated from: Hebrew to: Greek
    Translated text
    Αυτή τη στιγμή μου δίνει πολλά προβλήματα διακομιστή, θα αναφερθώ σιγά σιγά όλο και περισσότερες μεταφράσεις
    Σύστημα μετάφρασης τελειώνει όλους τους πόρους του διακομιστή και είμαι συνεχώς σε πόλεμο εναντίον του άλλου
    Original text

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Ο μικρός αριθμός των ενεργών γλωσσών που για την ώρα είναι καλή. (Καλή υπόδειξη)
    Όταν η μνήμη cache για την ενεργό γλώσσα θα είναι πλήρης - προσπαθήστε να απενεργοποιήσετε την επόμενη γλώσσες (ένα προς ένα).

Ψάχνουμε για περισσότερες βελτιστοποιήσεις όλη την ώρα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kamilkurczak? 17-01-11 στο 14:30.

Quote Αρχικό μήνυμα από scottct1 View Post
    Θα σας ενημερώσουμε για την απάντηση σε αυτό σε λίγες εβδομάδες.

Θέλω μόνο να καταβληθεί την έχετε εγκαταστήσει στο χώρο μου που είναι το μεγαλύτερο δορυφορική τεχνολογία της Αμερικής φόρουμ συζήτησης με πάνω από 160.000 μέλη και περίπου 3 εκατομμύρια θέσεις εργασίας.

Έχω τα δάχτυλά μου σταυρωμένα ότι θα λειτουργήσει και θα λειτουργήσει καλά.
    I "μόνο" έχουν περίπου 50 χιλ. μέλη, αλλά είναι πολύ δραστήρια σε ορισμένες περιπτώσεις, έτσι έχω μερικές φορές για 600ppl την ίδια στιγμή με. Στις google έχω περίπου ευρετήριο 1mio σελίδες και μπορώ να πω vbet είναι σε καλή κατάσταση

Μέλος

Translated text
    Ελπίζω μόνο κάτω από το δρόμο, θα πρέπει να βελτιωθεί για μεγάλα συστήματα, έκλεισα το σύστημα μετάφρασης εντελώς, dedicated server μου δεν μπορεί να το χειριστεί
    Original text

Quote Αρχικό μήνυμα από dacho View Post
    Translated text
    Ελπίζω μόνο κάτω από το δρόμο, θα πρέπει να βελτιωθεί για μεγάλα συστήματα, έκλεισα το σύστημα μετάφρασης εντελώς, dedicated server μου δεν μπορεί να το χειριστεί
    Original text
    Αν έχετε προβλήματα απόδοσης παρακαλούμε να ανοίξει νέο νήμα στην ενότητα αντιμετώπισης προβλημάτων και το προσωπικό μας θα σας δώσει συμβουλές. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε συμβουλές απόδοση εδώ: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html
    Το πιο σημαντικό - εάν ο διακομιστής σας δεν είναι σε θέση να χειριστεί όλες τις μεταφράσεις με τη μία, στη συνέχεια, απλά να απενεργοποιήσουν κάποιες από τις μεταφράσεις. Ξεκινήστε με λίγα και αν θέλετε περισσότερο στη συνέχεια προσθέστε το ένα μετά το άλλο από καιρό σε καιρό. Παρακαλώ σημειώστε ότι οι περισσότερες χρόνος ξοδεύετε την αναμονή για την απάντηση μετάφρασης της Google, μετά από αυτό τα αποτελέσματα vBET κρύπτες και την επόμενη μετάφραση είναι πολύ, πολύ πιο γρήγορα.
    Επίσης vBET έχει φιλοξενούμενος cache που κάνει για cached γενιάς σελίδα για τους επισκέπτες ακόμα πιο γρήγορα ότι το καθαρό vBulletin το κάνει! Φυσικά για Αποθηκευμένη σελίδα.

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί