Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 12

Θέμα: Αναβαθμιστεί στην πλέον πρόσφατη έκδοση τώρα σελίδες πάρετε λάθη

Νέο μέλος

Default Αναβαθμιστεί στην πλέον πρόσφατη έκδοση τώρα σελίδες πάρετε λάθη

Ακολούθησα τις οδηγίες τώρα σχεδόν σε κάθε νήμα παίρνει ένα λάθος - έχω vBSEO επίσης - αλλά και τις κατευθύνσεις πω ανεβάσετε και των εισαγωγών, ώστε να είναι αυτό που έκανα

Firefox λέει

Η σελίδα δεν είναι ανακατεύθυνση σωστά

IE λέει

Ο Internet Explorer δεν μπορεί να εμφανίσει την ιστοσελίδα

Μόλις άτομα με ειδικές ανάγκες VBet τα λάθη που πήγε μακριά
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dgparent? 21-10-10 στο 00:46.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Γεια σας,
    Αν vBET είναι ενεργοποιημένη και είστε στο κεντρικό site (χωρίς μετάφραση) Ο τόπος εργασίας ή όχι; Εάν ναι, παρακαλούμε να ενεργοποιήσετε vBET και να μου δώσει μια διεύθυνση URL για αυτό το site.
    Αν όχι, παρακαλώ στείλτε μου με pm admin σας και FTP πρόσβαση. Ευχαριστίες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:
    παρακαλώ, προσπαθήστε να απενεργοποιήσετε cache για τους φιλοξενούμενους από admincp->vBet->μνήμη cache και να προσπαθήσουμε να βρούμε και πάλι το ζήτημα αυτό.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kamilkurczak? 21-10-10 στο 08:24.

Νέο μέλος

Αυτό ήταν ήδη απενεργοποιημένη I pm'ed σας πληροφορίες μου

Παρακαλώ κοιτάξτε να σας μμ

Νέο μέλος

Απάντησα σε σας

Quote Αρχικό μήνυμα από kamilkurczak View Post
    Παρακαλώ κοιτάξτε να σας μμ

ok.
    Απλά κοιτάξτε εδώ:
    vBET μεταφράσει url καλό (για παράδειγμα - μπορείτε να το δείτε στην πηγή της σελίδας σας μετά από μετάφραση στην pl)
    Code:
    http://.../forum/pl/introduce-yourself/390092-witam-y-all-post490968.html#post490968
    αλλά όταν κάνετε κλικ και να πάει σε αυτό το νήμα έχετε μια ανακατεύθυνση να:
    Code:
    http://.../forum/pl/a/390092-witam-y-all.html#post490968
    δεν είναι καλό ολοκλήρωση με vBSEO.
    Παρατήρησα ότι έχετε μια vBSEO 3.3.0. Αυτή είναι παλιά έκδοση αυτού του προϊόντος.
    Η παλαιά έκδοση του vBET (πριν από την ενημέρωση σας) εργάστηκε σύμφωνα με το vBSEO. είχε μια καλή ολοκλήρωση, αλλά μετά από ενημέρωση θα πρέπει να ενημερώσετε vBSEO σας στην τελευταία έκδοση.
    ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:
    μετά την ενημέρωση του vBSEO θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα αρχείο integranion για άλλη μια φορά (για δύο αρχεία: φόρουμ root/vbseo/includes/functions_vbseo_url.php αρχείο και φόρουμ root/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php αρχείο). Τα πάντα είναι περιγράφεται στο readme.html αρχείο - ενσωμάτωση με vBSEO σε do-δεν-ανεβάσετε φάκελο.
    Μετά από αυτό το uptade θα πρέπει να είναι εντάξει. Αν όχι - παρακαλώ γράψτε εδώ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kamilkurczak? 22-10-10 στο 14:40.

Νέο μέλος

Πάω να απενεργοποιήσετε μόνο VBET - σύμφωνα με τις οδηγίες σας για το πώς να αναβαθμίσετε:

"ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ vBET 3.3.6: Κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης, παρακαλούμε να εισάγετε το αρχείο προϊόν πρώτα, και στη συνέχεια να φορτώσετε τα αρχεία Αυτό είναι όλο - μόνο διακόπτη σειρά αυτών των 2 βήματα."

Δεν λέει τίποτα σχετικά με την επεξεργασία τα αρχεία - Θα πρέπει να ενημερώσετε ΑΝΘΡΩΠΟΙ νωρίτερα, αν επεξεργασία αρχείων είναι αναγκαίο -

Δεδομένου ότι αυτό είναι το λάθος σας θα πρέπει να είναι εκείνη επεξεργασία αρχείων μου - τόσο τώρα εγώ είμαι πρόκειται να χάσουν όλα όσα έχουν τεθεί σε αυτό το προϊόν επειδή οι οδηγίες σας δεν είναι σαφείς - χάρη
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dgparent? 22-10-10 στο 15:16.

Ξέρω ότι μετά το upgrate σε οδηγίες δεν έχω κρατήσει σημειώσεις, πώς να ενσωματώσει με vBSEO αλλά έγραψα για ενσωμάτωση με vBSEO αρχεία μετά την αναβάθμιση vBSEO.

τώρα έχετε τα αρχεία σας vBSEO επιμέλεια μετά την πρώτη Εγκατάσταση του vBET και τώρα μετά vBET αναβάθμιση δεν χρειάζεται να το κάνουμε αυτό.

Αλλά μετά την αναβάθμιση της vBET να 336 έχεις πολύ παλιά έκδοση του vBSEO (μόνο 330), έτσι θα πρέπει να upgrate το vBSEO στην τελευταία έκδοση. Μετά την αναβάθμιση vBSEO θα πρέπει να έχετε ένα νέο αρχείο (χωρίς το παλιό επεξεργασίας), έτσι ώστε να θα πρέπει να επεξεργαστείτε τα δύο vBSEO αρχεία.

Νέο μέλος

μοιάζει πρέπει να πληρώσω κάποιον για να διορθώσετε φόρουμ μου και πάλι - τώρα καμία από τις σελίδες εμφανίζονται σωστά μετά την αναβάθμιση vBSEO σύμφωνα με τις οδηγίες σας.

Τέλος.
    ξεχάσατε περίπου vBSEO ένταξη (αρχείο edit) έγραψα γι 'αυτό στην προηγούμενη θέση.
    Δεύτερον - είχατε μια κακή κανόνες htaccess σας -. τώρα έχετε μια καλή
    όλα λειτουργούν σήμερα - μπορείτε να το επιβεβαιώσετε;

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί