Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 15

Θέμα: Μετά την εγκατάσταση πήρα κενή σελίδα

Default Μετά την εγκατάσταση πήρα κενή σελίδα

Διάβασα προσεκτικά και να ακολουθούν όλες τις οδηγίες, αλλά μετά την εγκατάσταση έχω κενή σελίδα. Κάτι δεν πάει καλά, αλλά δεν ξέρω.

Έκανα vBSEO ενσωμάτωση πρώτα. Καταχωρήθηκε όλα τα αρχεία και τα εγκατεστημένα plugin. Τώρα δεν μπορώ να την πρόσβαση σε όλες τις σελίδες ακόμα και admincp μου.

I αναδιαρθρώνεται vBSEO τα αρχεία μου και να διαγραφούν όλα τα αρχεία που γίνονται upload vbet. Δεν θα μπορούσα να καταργήσετε την εγκατάσταση του plugin vbet από admincp μου. Μπορώ να δω vbet αρχεία της βάσης δεδομένων από Plesk ομάδα μου.

Τι μπορώ να κάνω τώρα; Χρειάζομαι επειγόντως τη βοήθειά σας.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beaconsfield? 02-10-10 στο 19:32.

I άτομα με ειδικές ανάγκες όλων των plugin άγκιστρα πρώτα. Έχω διαγράψει τα αρχεία της βάσης δεδομένων vbet επειδή δεν μπορούσα να διαγράψετε συνήθη τρόπο (απεγκατάσταση από admincp) I απεγκατασταθεί vBSEO plugin και επανεγκατάσταση του. Φόρουμ μου φαίνεται εντάξει τώρα.

Έχω ακόμα vbet επιλογές διαχειριστή του πίνακα ελέγχου μου.

Είμαι βέβαιος ότι ακολουθεί όλες τις οδηγίες όπως θα έπρεπε να είναι. (Μπορεί να κάνω λάθος)

Νομίζω ότι έχω CPU ή κάποια αρχεία που λείπουν (curv, κάτι τέτοιο) στον server μου.

Νομίζω ότι δεν υπάρχει τεχνική υποστήριξη. Αργά υποστήριξη είναι ανοησίες.

Ρώτησα πράγματα server μου. Διακομιστής μου έχει ήδη CURL και iconv. Ποιο ήταν το πρόβλημα;

Εν τω μεταξύ χρησιμοποιώ προσαρμοσμένο στυλ vBulletin. Μήπως είναι πρόβλημα;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beaconsfield? 02-10-10 στο 22:02.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Είμαι σε αυτό τώρα. Θα δώσω πλήρη απάντηση σε ένα λεπτό.

Προσαρμοσμένο πρότυπο δεν θα πρέπει να είναι ένα πρόβλημα. Επίσης επανεγκατάσταση vBSEO ήταν περιττή. Αν κάτι τέτοιο συμβεί κατά τη διάρκεια της επόμενης vBET εγκαταστήσετε παρακαλώ μόλις παρακάμψετε τροποποιημένα αρχεία vBSEO με πρωτότυπο περιεχόμενο τους (από το πακέτο vBSEO).

Δεν μπορώ να πω τι ακριβώς πήγε στραβά. Θα μπορούσε να είναι λάθος ένταξη vBSEO ή κάτι άλλο.

Παρακαλούμε να κάνουν την εγκατάσταση ξανά. Αυτή τη φορά ελέγξει πώς συμπεριφέρεται το φόρουμ μετά από κάθε βήμα (οπότε θα ξέρουμε ποια είναι η vBET έκδοση ή vBSEO ένταξης). Αν αποτύχει σε ένα βήμα - δεν πηγαίνουν στο επόμενο. Έτσι:
    1. Κατασκευασμένη εγκατάσταση vBET και αναγκαίες ρυθμίσεις (δεν καθορίζουν SEO συνδέσεις ακόμη, δεν αλλάζουν άλλες επιλογές - κάνουμε μόνο τα απαραίτητα πράγματα). Δείτε το φόρουμ δεν λειτουργεί. Ελέγξτε μετάφραση δεν λειτουργεί. Αν το δικό σας φόρουμ δεν λειτουργεί - απενεργοποίηση vBET και να μας ενημερώσετε. Αν Διαχειριστής CP δεν λειτουργεί πάρα πολύ - απενεργοποίηση άγκιστρα σε παγκόσμιο επίπεδο, τότε απενεργοποιήστε vBET και θα επιτρέψει γάντζους σε παγκόσμιο επίπεδο. Επίσης, ενημερώστε μας.
    2. Ορισμός SEO συνδέσεις επιλογή και προσθέστε vBET. Htaccess κανόνες. Ελέγξτε κάνει το φόρουμ και μεταφράσεις εργάζονται.
    3. Made vBSEO ολοκλήρωσης. Ελέγξτε κάνει το φόρουμ και μεταφράσεις εργάζονται.
    4. Αλλάξτε τις επιλογές vBET όπως σας αρέσει (ίσως έχετε πρόβλημα με κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση παραμέτρων). Ελέγξτε κάνει το φόρουμ και μεταφράσεις εργάζονται.

Επίσης, παρακαλούμε να δείτε αυτό: http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 03-10-10 στο 01:04.

Πάω βήμα-βήμα, όπως είπατε για μένα.

Χρησιμοποιώ vBSEO 3.5.2. Κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης της vBSEO:

vBSEO / includes / functions_vbseo_createurl.php

Αναζήτηση:
    $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL)?

Αντικαταστήστε την με αυτό τον κωδικό:
    $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbet_vbseo_filter_replace_text ($ TTL)?

Αν μου αντικατέστησε αυτόν τον κώδικα έχω κενή σελίδα. Έκανα τρεις φορές όλα ήταν τα ίδια. Περιμένω την απάντησή σας.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beaconsfield? 03-10-10 στο 08:47.

Όπως καταλαβαίνω περνάτε 2ο βήμα, έτσι ώστε να έχουν τις κατάλληλες αλλαγές στο αρχείο. Htaccess. Παρακαλούμε να μας δώσει ολόκληρο το περιεχόμενο του αρχείου htaccess. - Ίσως χρησιμοποιούνται λάθος κανόνες (για τα φόρουμ χωρίς vBSEO), είτε αυτές είναι σε λάθος μέρος - εμείς θα το ελέγξουμε. Αν αυτά είναι εντάξει. Θα σας ρωτήσω για λεπτομέρειες για να ελέγξετε την πρόσβαση και το μοναδικό για εσάς στο χώρο.

Επίσης, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι δεν ελέγχει vBET με vBSEO 3.5.2 ακόμα. Θα το εγκαταστήσουμε για αύριο παράδειγμα δοκιμής μας και έλεγχος για ζητήματα. Έτσι, αν θα είναι κάτι το κοινό θα δώσουμε λύση, χωρίς τα στοιχεία πρόσβασης. Αν από την πλευρά μας θα λειτουργήσει - θα σας ζητήσουμε για τα στοιχεία πρόσβασης.

Πρώτα άρχισα ενσωμάτωση των vBSEO σύμφωνα με τις οδηγίες σας. Είμαι στο τρίτο στάδιο της ολοκλήρωσης.

». Σημείωση: Αν χρησιμοποιείτε vBSEO παρακαλούμε πηγαίνετε στο τμήμα Ένταξη vBSEO πρώτη Διαφορετικά μετά ανέβασμα αρχείων vBET, δεν θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσει το φόρουμ (ακόμη και Διαχειριστής CP) μέχρι να γίνει vBSEO Integraiton."

Δεν είχα αλλάξει. Αρχείο μου htaccess

# Σχόλιο την ακόλουθη γραμμή (προσθήκη «#» στην αρχή)
    # Για να απενεργοποιήσετε λειτουργίες mod_rewrite.
    # Σημείωση: θα πρέπει ακόμα να απενεργοποιήσετε το hack στο
    # Τον πίνακα ελέγχου vBSEO να σταματήσει url ξαναγράφει.
    Στις RewriteEngine

# Ορισμένοι διακομιστές απαιτεί η οδηγία RewriteBase να
    # Ενεργοποιημένη (αφαίρεση «#» στην αρχή για να ενεργοποιήσετε)
    # Σημείωση: όταν ενεργοποιηθεί, θα πρέπει να συμπεριλάβετε τη διαδρομή
    # Για να ρίζα φάκελο σας vB (δηλαδή RewriteBase / forums /)
    # RewriteBase /

#% RewriteCond {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Mydomain \\. Com
    # RewriteRule (.*) http://www.mydomain.com/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..; Txt) (\\ gz)); $ vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((αρχείο /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
    % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
    % RewriteCond {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | εικόνες) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beaconsfield? 03-10-10 στο 18:13.

Έτσι, αυτό είναι το πρόβλημα. Συγνώμη - υπάρχει μικρή αλλά στις οδηγίες εγκατάστασης. Αλλάξαμε την ολοκλήρωση, ώστε αυτό να μην τον κατάλληλο τρόπο πια. Εμείς θα τα διορθώσουμε στο readme αρχείο μας (εμείς αφαιρεθεί από vBET4.x readme, αλλά ξέχασε να το αφαιρέσετε από vBET3.x) - συγνώμη για τον κόπο.

Ακόμα - Σας έδωσα ακριβείς οδηγίες για το τι πρέπει να κάνετε και εσείς δεν αγρανάπαυση. Δεν θα είμαστε σε θέση να σας βοηθήσει εάν δεν χρησιμοποιείτε τη βοήθειά μας. Παρακαλώ μόνο αγρανάπαυση πιστά τις οδηγίες που σας έδωσα και στη συνέχεια αν θα υπάρξει ακόμα κανένα θέμα γράφουν γι 'αυτό. Έτσι αναίρεση βήμα 3 και να κάνουμε το βήμα 1 και 2 πρώτα. Έγραψα ξεκάθαρα ότι μπορείτε να πάτε στο επόμενο μόνο αφού ελεγχθεί λειτουργεί με πραγματικά ένα:
    Αυτή τη φορά ελέγξει πώς συμπεριφέρεται το φόρουμ μετά από κάθε βήμα (οπότε θα ξέρουμε ποια είναι η vBET έκδοση ή vBSEO ένταξης). Αν αποτύχει σε ένα βήμα - δεν πηγαίνουν στο επόμενο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 03-10-10 στο 17:57.

Έκανα το βήμα 1 και βήμα 2 της ολοκλήρωσης. Είμαι παρακάτω σας να διαβάσει μου διδασκαλίας.

Αλλάξτε εσείς αρχείο Read Me. Θα το περιμένω.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beaconsfield? 03-10-10 στο 18:02.

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί