Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum: Solved Αν ο τίτλος νήμα υπέρβαση με την εισαγωγή του langtitle πράγματα διάλειμμα

tavenger5
12-09-11, 22:24
Παρατήρησα ότι αν κάποιος δημοσιεύσεις ένα νήμα σε μια άλλη γλώσσα που είναι ακριβώς κάτω από τους χαρακτήρες για τον τίτλο λεπτό νήμα, και το langtitle ετικέτες πάει πέρα από αυτό το όριο, αυτό βίδες μέχρι την εμφάνιση του νήματος σε forumdisplay, τα αποτελέσματα αναζήτησης, και στη σελίδα νήμα η ίδια. Το ίδιο ισχύει εάν ένας τίτλος έχει μεταφραστεί νήμα, απαντήσεις κάποιος στο νήμα, και το «Re:» στέλνει το μήνυμα τίτλος πάνω από το όριο της χαρακτήρα.

Δεν μπορώ να δείχνουν ένα παράδειγμα για αυτό, επειδή έπρεπε να το φτιάξω στο φόρουμ μου. Είμαι βέβαιος ότι, εάν μπορούν να αναπαραχθούν εδώ αν εισάγετε έναν τίτλο ακριβώς κάτω από τον τίτλο όριο χαρακτήρων νήμα που μεταφράζεται από την προεπιλεγμένη γλώσσα.

r.dziadusz
13-09-11, 11:04
Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να μας δείξει ένα πρόβλημα, γιατί δύσκολα μπορεί να καταλάβει, όταν το πρόβλημα εμφανίζεται

tavenger5
13-09-11, 16:44
Το πρόβλημα είναι όταν «langtitle» προστίθεται στον τίτλο το νήμα, δεν αναγνωρίζει τον τίτλο νήμα όριο χαρακτήρων. Αν η ετικέτα αποκόπτεται και δεν έχει κλείσει σωστά, σπάει τη σελίδα στην οποία εμφανίζεται ο τίτλος.

r.dziadusz
14-09-11, 10:05
Ok, αλλά δεν μπορώ να αναπαράγουν αυτό το πρόβλημα του φόρουμ για το τεστ μου, μου [langtitle] δεν είναι ποτέ κοπεί.
Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να μου στείλετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτό το πρόβλημα. Τι είναι langtitle όριο μήκος σας, και πόσο καιρό η κεραία υποτίθεται ότι είναι (σε ποια γλώσσα) για να σπάσει τη γραμμή;

tavenger5
17-09-11, 19:46
Τίτλος όριο μου το μήκος ήταν 85, αλλά αυξήθηκε σε 100. Έτσι, για παράδειγμα, αν ο χρήστης εισάγεται ένας τίτλος που ήταν 95 χαρακτήρες, τότε στη συνέχεια langtitle ετικέτες θα το στείλει πάνω από το όριο. Το σύστημα περικόπτονται ετικέτα langtitle κλεισίματος το οποίο να έχει ως αποτέλεσμα το σπάσιμο της διάταξης.

r.dziadusz
18-09-11, 20:01
Εντάξει είχαμε την ευκαιρία να αναπαράγουν αυτό το πρόβλημα, και τώρα εργαζόμαστε πάνω σε αυτό

vBET
20-09-11, 08:41
Γεια σου. Ήμουν σε θέση να το αναπαράγουν. Ήταν πολύ δύσκολο να αναπαραχθούν και να έκανα λάθος που εργάζονται για κάτι άλλο. Ήταν δύσκολο, επειδή είναι vBulletin bug. vBET χρησιμοποιεί vBulletin vbchop λειτουργία, η οποία ας υποθέσουμε ότι για τη μείωση χορδών, σύμφωνα με το επιθυμητό μήκος με ασφαλή τρόπο (έχοντας κατά νου κωδικοποιημένους χαρακτήρες). Δυστυχώς vBulletin έχει bug υπάρχει και για μηνύματα που είναι κωδικοποιημένα σε ασφαλή UTF-8 (χαρακτήρες όπως & # ΚΩΔΙΚΟΣ?) Δίνει λάθος αποτελέσματα.

Στέλνουμε αναφορά σφάλματος στο vBulletin (σφάλμα vBulletin (http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-13177)) και δημιούργησε γρήγορη λύση για vBET πλευρά. Έτσι, αυτή τη στιγμή vBET ανιχνεύει αν vbchop επέστρεψε πλέον αποτέλεσμα και περικοπές να θέλετε. Επίσης έχουμε απλή ανίχνευση για να ελέγξετε κάνει γράμμα κωδικοποιείται σε μορφή & # ΚΩΔΙΚΟΣ? Δεν κόπηκε στη μέση και αν ναι, τότε τελευταία λέξη είναι, επίσης, κομμένα (μόνο με την εύρεση τελευταίο διάστημα). Παρακαλώ δείτε γρήγορη λύση παρακάτω.

Quick Fix:

Άνοιγμα / includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php
Αναζήτηση:

$title = vbchop($title, $vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12).'[/langtitle]';
Αντικαθίσταται από:

$desiredLength = $vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12;
$title = vbchop($title, $desiredLength);
if (strlen($title) > $desiredLength) {
$title = substr($title, 0, $desiredLength);
$lastOpen = strrpos($title,'&');
$lastSpace = strrpos($title, ' ');
$lastClose = strrpos($title,';');
if ($lastOpen!==false && $lastSpace!==false && $lastClose!==false && ($lastSpace < $lastOpen) && ($lastOpen > $lastClose)) {
$title = substr($title, 0, $lastSpace);
}
}
$title .= '[/langtitle]';

Αυτό θα συμπεριληφθεί στην επόμενη έκδοση.

vBET
20-09-11, 23:02
Παρακαλώ σημειώστε ότι η προηγούμενη θέση που είχε διαγραφεί έτσι ώστε να παρέχει πιο εξελιγμένα γρήγορη λύση (την επίλυση του ζητήματος κομμένα στη μέση επιστολή σε μορφή & # ΚΩΔΙΚΟΣ?). Έτσι, αν ισχύει ήδη προηγούμενη λύση που μπορείτε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε πραγματικά ένα, ή απλά να περιμένετε νέα έκδοση:)

tavenger5
22-09-11, 01:49
Χάρη Michal - ήξερα ότι κάτι ήταν επάνω. Η γρήγορη λύση επίσης υπόψη για τις απαντήσεις, καθώς; Μερικές φορές η «εκ νέου:« να σταλεί πάνω από το όριο.

vBET
22-09-11, 09:34
Εμείς δεν το ελέγχει. Αν θα διαπιστώσετε ότι το ζήτημα εξακολουθεί να υπάρχει σε μια τέτοια περίπτωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εδώ και θα χειριστεί αυτό:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1