Επιστροφή στο Forum: Solved Looping
Σύμφωνα με τον host μου, έχω ένα τεράστιο πρόβλημα με vbenterprisetranslator_seo.php τρέχει σε φόρουμ κατάλογο μου, που φαίνεται να είναι απλώς looping και τρώει μέχρι CPU κύκλους. Μπορείτε παρακαλώ να ελέγξετε αυτό. Σας ευχαριστώ.
kamilkurczak
21-10-10, 08:07
Όπως βλέπω να αλλάξετε ένα στυλ χώρο του ξενοδοχείου και μετάφραση λειτουργεί γρήγορα τώρα.
Ο άνθρωπος, μπορεί να σας παρακαλούμε να ελέγξετε τι ζητώ περίπου, vbenterprisetranslator_seo.php τρέξιμο στο φόρουμ κατάλογο μου, που φαίνεται να είναι απλώς looping και τρώει μέχρι CPU κύκλους.
Έχω να σκοτώσει συνεχώς αυτό!
kamilkurczak
22-10-10, 11:24
Γεια σας,
vbenterprisetranslator_seo.php είναι μόνο μπροστά ελεγκτή έτσι εάν έχετε έναν βρόχο - που μπορεί να προκληθούν από ένα άλλο mod. Έτσι, ρωτήστε τον πάροχο που σας φιλοξενεί - Γιατί είπε ότι αυτά είναι κύκλοι (βρόχου) και ποιος είναι ο λόγος - θα ξέρουμε από πού να αρχίσω.
Μπορείτε ενημερώθηκαν σχετικά με το τι μπορεί να το προκαλεί αυτό το πρόβλημα με Michał. (Από τον Οκτώβριο 9) Κάνατε κάτι από τη λίστα Michał; μπορείτε να επιβεβαιώσετε αυτό;
Εδώ έχετε πληροφορίες από Michał:
"If after restart it is all ok then I see those possibilities:
- Your Apache broke
- Your php broke
- Some background tasks was running (some sheduled tasks) which was killing your server
In first 2 cases it is possible that will never happen again or after long time.
If it is 3rd case then the issue will definitivelly come backe as soon as sheduled task will be triggered again."
Παρακαλούμε - ελέγχει εάν η πρώτη (γιατί σύμφωνα με τα στοιχεία σας με προηγουμένως μηνυμάτων-πιστεύουμε ότι δεν ισχύει για vBET θέμα, αλλά μια από τις επιλογές αυτής).
Παρακαλώ ελέγξτε ειδικά αυτό το σημείο: - Ορισμένα καθήκοντα φόντο έτρεχε (κάποιες εργασίες προγραμματισμένων), η οποία σκοτώνει server σας
έτσι παρακαλούμε να ελέγξετε: απλά πηγαίνετε στο admincp-> σας Προγραμματισμένες εργασίες-> Προγραμματισμένη Task Manager και απενεργοποιήστε ALL - αν βοήθησε - αυτός είναι ο λόγος (μία διαδικασία) - μόλις επιτρέψει ένα προς ένα και να βρούμε αυτή τη διαδικασία.
Αν όχι - να ελέγχουν το πρώτο και το δεύτερο σημείο από αυτή τη λίστα.
Παρακαλούμε, μπορεί να το ελέγξει επειδή είμαστε μια vBET υποστήριξη και ασχολούμαστε με τα θέματα vBET - να μην υποστηρίζει διακομιστή.
Παρακαλούμε να θυμάστε ότι:
vbenterprisetranslator_seo.php είναι μόνο μπροστά ελεγκτή. Όλες οι αιτήσεις που αποστέλλονται στο διακομιστή σας βόλτες μέσα από αυτό το αρχείο, οπότε θα είναι πάντα ορατό.
Ευχαριστίες
Ναι, vBET δεν έχει ποτέ κανένα πρόβλημα. Είναι πάντα κάτι άλλο. Έχω πλέον καθορίσει εργασία cron στο διακομιστή μου να ελέγχω και να σκοτώσει vbenterprisetranslator_seo.php κάθε 4 λεπτά. Και δεδομένου ότι το έκανα αυτό, φορτίο CPU μου ήταν κάτω από το 3 για περισσότερο από 24 ώρες. Ενώ με vbenterprisetranslator_seo.php θα τρέξει μέχρι και πάνω από 20 φορές. Έτσι, πώς μπορεί αυτό να είναι κάτι άλλο!!;;
Έτσι, αυτό που lame δικαιολογία είναι το επόμενο βήμα;
EDIT: Ποιος είναι ο σκοπός της vbenterprisetranslator_seo.php?
kamilkurczak
22-10-10, 15:03
έχετε οδηγίες τι πρέπει να κάνετε και τι να ελέγξει από vBET.
Επομένως, σας παρακαλώ προσπαθήστε να το κάνετε και να επιβεβαιώσετε εδώ. Μας ρώτησε γι 'αυτό - Michał σας έδωσε μια λίστα με συμβουλές.
vbenterprisetranslator_seo.php είναι ένα μέτωπο ελεγκτή. Όλες οι αιτήσεις server σας (όλα τα mods et.) Βόλτες μέσα από αυτό το αρχείο. Αυτό είναι ένα πολύ μικρό αρχείο. Απλά κοιτάξτε το στο αρχείο.
αυτό το αρχείο καλείται σε κάθε αίτηση της συνόδου του Web, ώστε το αρχείο αυτό είναι πάντα ορατό.
Περισσότερες πληροφορίες για το μπροστινό ελεγκτή: http://en.wikipedia.org/wiki/Front_Controller_pattern
Έτσι, αυτό που lame δικαιολογία είναι το επόμενο βήμα;
Αν δεν αγρανάπαυση συμβουλές μας και δεν χρησιμοποιούν τη βοήθειά μας - γιατί ρωτάς για αυτό; Έχεις ήδη απάντηση και το αγνόησε. Αυτό πραγματικά δεν έχει σημασία για τον server σας θα σας αντιμετωπίσει υποδείξεις μας ως προφάσεις εν αμαρτίαις ή γνώμη εμπειρογνώμονα. Αυτό που έχει σημασία για το αποχετευτικό δίκτυο σας θα έχετε κάνει οποιεσδήποτε ενέργειες ή όχι.
Επομένως, σας παρακαλώ αγρανάπαυση οδηγίες που έχεις και να ελέγξει είναι ότι προκαλείται από κάποια προγραμματισμένη εργασία.
Είναι οριστικά δεν vbenterprisetranslator_seo.php λάθος - γιατί δεν υπάρχει κανένα βρόχο σε όλους. Καθένας με λιγότερο από βασικές γνώσεις για το PHP θα σας πω ότι. Και αυτό δεν είναι ένα θέμα για να συζητήσουμε - αυτό είναι το γεγονός. Ανοίξτε το αρχείο και να ελέγξετε οι ίδιοι - υπάρχουν μόνο κάποιες προτάσεις υπό όρους και μεταβλητό αλλαγές. Παρακαλώ σημειώστε ότι απλά ρίχνοντας κακές λέξεις δεν θα αλλάξει τίποτα εδώ. Εάν είστε βέβαιοι ότι είναι μόνο κουτσός δικαιολογία τότε παρακαλώ σημείο ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εσωτερικό βρόχο του vbenterprisetranslator_seo.php αρχείο ...
Διαφορετικά, αν δεν ξέρεις τι θα συμβεί - τότε παρακαλώ πρώτα να ελέγξει.
Εάν υπάρχει οποιαδήποτε looping θα είναι σε διαφορετικό αρχείο το οποίο είναι πραγματικό στόχο αίτηση ή, σε ορισμένες προγραμματισμένη εργασία (αυτό που κλήθηκε να ελέγξει). Επίσης, έχουμε ήδη ελέγξει στο φόρουμ σας (πριν σας έδωσα υποδείξεις αναφέρεται από Kamil) δεν βρόχους ανακατεύθυνση συμβαίνει και δεν υπήρχε κανένας.
Όπως ήδη γνωρίζετε χρειαζόμαστε πληροφορίες που θα επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει δεν είναι προγραμματισμένη κάποια βλάβη εργασία. Πληροφορίες που δεν γνώμη θέσει σε άσχημη γλώσσα και βασίζεται σε τίποτα.
Έτσι ακριβώς μου το πείτε. Μετά τη θανάτωση vbenterprisetranslator_seo.php γιατί η CPU πτώση μου χρήση 20-2; Το μόνο που θέλω να ξέρω.
Και εσείς δεν θα βρείτε έναν βρόχο στο φόρουμ μου τώρα, γιατί vbenterprisetranslator_seo.php σκοτώνεται κάθε 4 λεπτά από μια περιοδική εργασία.
EDIT: Δεν έχουν όλοι εδώ τις γνώσεις που έχετε για όλα αυτά τα τεχνικά πράγματα που ξέρετε! Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβει; Βλέπω CPU μου ανεβαίνει και πάνω, μέχρι να συντρίβει την περιοχή μου. Κρατάω ζητώντας από την εταιρεία που φιλοξενεί μου τι προκαλεί αυτό, και μου δίνουν τον ίδιο λόγο, κάθε φορά. vbenterprisetranslator_seo.php
Έτσι, αυτό που είμαι υποθέτω να κάνετε; Δεν μου πείτε ότι υπάρχει κάποια mod εκτελεί μια προγραμματισμένη εργασία που είναι looping, λένε ότι είναι vbenterprisetranslator_seo.php
Συνεχίζουν που μου έδωσε τα παρακάτω:
17616 κανείς 25 0 80640 28m 4032 R 99,7 0,8 1571:01 lsphp5: ic_html / forums / vbenterprisetranslator_seo.php
28305 κανείς 25 0 80780 28m 4776 R 99,7 0,8 566:53.72 lsphp5: ic_html / forums / vbenterprisetranslator_seo.php
24296 κανείς 15 0 76 876 3952 23m S 40.7 0.7 0:00.99 lsphp5: ic_html / forums / vbenterprisetranslator_seo.php
22259 κανείς 15 0 75036 22m 4328 R 37.9 0.6 0:10.91 lsphp5: ic_html / forums / vbenterprisetranslator_seo.php
24294 κανείς 15 0 70600 18m 3904 S 12.6 0.5 0:00.78 lsphp5: ic_html / forums / vbenterprisetranslator_seo.php
Έτσι τώρα είμαι πραγματικά πολύ απογοητευμένοι με όλα αυτά, γιατί αν ήταν mod, τότε πώς πρέπει να μάθω γι 'αυτό.
Λυπάμαι που δεν είμαι ιδιοφυΐα σαν εσένα.
Γιατί ρωτάς ξανά τι πρέπει να κάνουμε όταν έγραψε έχετε ήδη τι πρέπει να κάνετε. Αν θέλετε εταιρεία φιλοξενίας σας υποστηρίξει με αυτό το θέμα - εκεί. Αν θέλετε να σας στηρίξει με αυτό το ζήτημα και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τη στήριξη που έχετε ήδη έχεις.
Έχουμε πλήρως συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει ο καθένας τεχνικές γνώσεις - γι 'αυτό δίνουμε δωρεάν υποστήριξη από το forum μας. Αυτός είναι ο λόγος που πήρατε οδηγίες βήμα προς βήμα τι πρέπει να κάνετε. Παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις οδηγίες και δώστε μας τα σχόλιά σας.
Επίσης - δεν είμαστε σας λέω ότι κάποιο άλλο mod αυτό που προκαλεί στην προγραμματισμένη εργασία. Από την αρχή σας λέμε ότι είναι δυνατή η αιτία του θέματος, και από την αρχή σας ζητάμε να το επιβεβαιώσει αυτό. Έχεις ήδη οδηγίες πώς να το κάνουμε. Παρακαλούμε να το κάνετε.
Τα στατιστικά στοιχεία σας δεν λέει τίποτα για την ακριβή αιτία - μόνο αυτά λένε ότι το θέμα είναι κάπου μέσα στο φόρουμ σας (γιατί όλα τα αιτήματα φόρουμ περνούν vbenterprisetranslator_seo.php). Φιλοξενώντας επιχείρησή σας δεν ξέρουν το προϊόν μας και δεν καταλαβαίνουν αυτό. Δεν ζητάμε να κάνετε το καταλάβετε αν δεν θέλετε ή δεν είναι δυνατόν να - σας ζητάμε να αγρανάπαυση ακριβείς οδηγίες που έχεις. Αν δεν έχετε εμπιστοσύνη στις πληροφορίες μας ότι δεν πρόκειται για σφάλμα του vbenterprisetranslator_seo.php αρχείου γιατί σας ζητάμε να μας ακόμα και πάλι γι 'αυτό; Δεν θέλετε να ακούσετε την αλήθεια από εμάς. Και εμείς δεν θα σας πει ψέματα, θα σας δώσουμε και πάλι την αλήθεια - δεν υπάρχει στο εσωτερικό βρόχο του vbenterprisetranslator_seo.php. Ίσως θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν ότι όταν συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχει οποιοδήποτε άλλο αρχείο vBulletin σε στατιστικά σας - και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όλα τα αιτήματα θα vBulletin έρχεται μέσω vbenterprisetranslator_seo.php (εκτός από το admin cp κλπ.). Δεν γνωρίζουμε ποιες αιτήσεις πραγματική αιτία του ζητήματος και φαίνεται ότι είστε πραγματικά δεν ενδιαφέρονται για την επίλυση του ζητήματος, γιατί συνεχίζουν να αγνοούν ξανά και ξανά τις οδηγίες που πήρατε από εμπειρογνώμονες vBET, ισχυριζόμενος ότι κάποιος που έχει εντελώς καμία ιδέα για το vBET σας είπε ότι vbenterprisetranslator_seo.php έχει βρόχους. Αν θέλετε να τους πιστέψουμε, τότε παρακαλώ να τους ζητήσετε να κοιτάξει μέσα σε αυτό το αρχείο και να σας δείξει όλες τις γραμμές του κώδικα, όπου είναι κάθε βρόχο.
Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν θα είμαστε σε θέση να σας βοηθήσει όταν αρνούνται να χρησιμοποιήσετε τη βοήθειά μας. Θα χαρούμε πολύ, όταν το θέμα σας θα πάει, ακόμα δεν πιστεύουμε ότι θα πάει μακριά η ίδια.
Δεν έχει νόημα να συζητάμε πια ότι είναι vbenterprisetranslator_seo.php λάθος ή όχι. Δεν είναι. Δεν χρειάζεται να το καταλάβουν για να αγρανάπαυση τις οδηγίες μας. Εμείς που περιγράφονται έχετε ήδη γιατί vbenterprisetranslator_seo.php δεν έχουν βρόχους και έγραψε σας ότι αν θέλετε να συνεχίσει να ενημερώνει ότι έχει, τότε παρακαλούμε να το δείχνουν. Εφ 'όσον δεν ξέρετε τι γράφετε περίπου παρακαλώ σταματήστε να υπονομεύσουν αυτό το γεγονός. Ποιος είναι ο σκοπός σας εδώ - για να λυθεί το ζήτημα ή για να συζητήσουν τα πράγματα τα οποία, όπως ήδη σας έγραψα δεν έχετε γνώση σχετικά; Παρακαλώ σημειώστε ότι συζητάμε για βρόχων σε vbenterprisetranslator_seo.php είναι εντελώς από τη μέση σου το χρόνο και τη δική μας, και κινήσεις που δεν τα εμπρός με το θέμα σας.
I πράγμα που θα ήταν πολύ λιγότερο απογοητευμένοι αν σταματήσετε να ακούτε pople που δεν ξέρουν vBET, αρχίσει να ακούει εμάς, και χέρσες συμβουλές μας, αντί να επαναλαμβάνουμε διαρκώς ότι σας δίνουμε προφάσεις εν αμαρτίαις, χωρίς να ελέγξει τι γράφουμε για ...
Επίσης, απαντώντας στην ερώτησή σας που μόλις έδωσε:
αν ήταν mod, τότε πώς πρέπει να μάθω γι 'αυτό.
Έχεις ήδη απάντηση για αυτό και αποφάσισε να το αγνοήσει ... Παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/1113-looping.html # post5580
Έχετε περιγράφονται εκεί πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις προγραμματισμένες εργασίες. Μόλις απενεργοποιήσετε μία προς μία. Απενεργοποιήστε το ένα και δείτε ότι το θέμα εξακολουθεί να συμβαίνει. Εάν ναι απενεργοποιήσετε ένα άλλο και πάλι ... Αν σταματήσει να εκδίδει συμβεί - τότε το τελευταίο με ειδικές ανάγκες προγραμματισμένη εργασία είναι υπεύθυνη. Εάν απενεργοποιήσετε όλες τις προγραμματισμένες εργασίες και το θέμα θα εξακολουθούν να συμβαίνουν ακόμη και μετά την επανεκκίνηση του διακομιστή, τότε θα επιβεβαιώσει ότι αυτό δεν είναι λάθος των προγραμματισμένων εργασιών. Σε μια τέτοια περίπτωση θα διερευνήσουμε το περισσότερο. Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε επιβεβαίωση γι 'αυτό πιθανή αιτία, διότι φαίνεται πιο πιθανό για μας.
Εντάξει, σας ευχαριστώ. Θα κάνω αυτό που λέτε.
Μπορώ να σας ρωτήσω μόνο αυτό. Έχω vbenterprisetranslator_seo.php σε αυτό το στάδιο σκοτώνονται κάθε 4 λεπτά, αν υπάρχουν. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κανένα πρόβλημα στο φόρουμ μου με τον τρόπο αυτό, καθώς επίσης και του φορτίου της CPU μου ήταν εξαιρετικά χαμηλή, όπως για 2 μέρες από το έκανα αυτό.
Έτσι, θέλω απλώς να ξέρω αν αυτό είναι ένα κακό πράγμα που κάνει; Killing vbenterprisetranslator_seo.php ότι είναι. Τι θα επηρεάσει αυτό το έχουν;
Και ζητώ συγγνώμη αν ήρθα αγενής. Δεν τις προθέσεις μου.
Δολοφονία η διαδικασία κάθε 4 λεπτά δεν είναι καλύτερη λύση. Είναι κάποια λύση - server σας λειτουργεί. Αλλά δεν ξέρετε τι σας σκοτώνουν. Έτσι χρήστη σας από καιρό σε καιρό να δούμε ότι το φόρουμ σας δεν είναι διαθέσιμη εάν στην πραγματικότητα το αίτημά του σκοτώθηκε (φυσικά θα είναι διαθέσιμα αμέσως μόλις μετά την αποστολή του αιτήματος και πάλι).
Όπως έγραψα όλα τα αιτήματα για το φόρουμ περάσει vbenterprisetranslator_seo.php (μπορείτε να το θέσετε σε. Htaccess). Πάει αιτήματα για να δείτε τα φόρουμ, τα θέματα, λευκώματα - πηγαίνει εκεί αιτήματα για τίποτα. Ακόμα και για την προσθήκη νέου περιεχομένου (μπορείτε να χάσετε τη νέα θέση αν σκοτώσεις τέτοιο αίτημα πριν vBulletin να το γράψετε σε βάση δεδομένων).
Έτσι, ακόμη και όταν λύνει κύριο θέμα server σας δεν είναι πραγματικά ένα φάρμακο, μόνο παυσίπονο. Το θέμα υπάρχει πραγματικά. Γι 'αυτό και συνιστούμε να ερευνήσει το θέμα. Εμείς σας έδωσε πρώτη κατεύθυνση. Εάν αυτό θα εμφανιστεί ένα λάθος θα σας υποστηρίξουμε με την επίλυση αυτού. Ακόμα ακριβώς όπως οι γιατροί - πρέπει πρώτα να επιβεβαιώσουν / εξάλειψη των πιο πιθανή αιτία. Αυτό δεν είναι διάγνωση - αυτό είναι μόνο ιατρική εξέταση. Μια ακτινογραφία που θα μας επιτρέψουν να λύσουμε το θέμα ή να μας πείτε για να δούμε περισσότερα. Ελπίδα ότι κάθε οπαδός του Dr House θα καταλάβετε τι εννοώ?)
lol, σας ευχαριστώ για το ότι η ιατρική εξήγηση. Το μόνο θέματα τώρα με το σβήσιμο μία προς μία προγραμματισμένη εργασία, είναι ότι όταν μπορώ πραγματικά να αρχίσουν να κάνουν αυτό; Διότι φαίνεται ότι η χρήση της CPU αυξάνεται πολύ αργά, όπως 2 ημέρες. Δεν είναι ότι πυροβολεί επάνω ξαφνικά. Στη συνέχεια, θα ήταν ευκολότερο να καθοριστεί τι προγραμματισμένη εργασία είναι.
Εντάξει έτσι - Ήμουν παραπλανούν από την περιγραφή των διαδικασιών για τη δολοφονία κάθε 4 λεπτά ... Αυτή τη στιγμή είμαι λίγο μπερδεμένος. Μπορείτε παρακαλώ να εξηγήσετε γιατί είσαι δολοφονία διαδικασίες κάθε 4 λεπτά, όταν το ζήτημα εμφανίζεται κάθε 2 ημέρες (από τον τρόπο - αυτό θα ήταν το σημείο ακόμα περισσότερο σε κάποια προγραμματισμένη εργασία ως ένοχο ένα).
Παρακαλώ να μου δώσει ακριβή περιγραφή της κατάστασης. Επίσης - είναι πράγματι αλήθεια ότι η κατανάλωση της CPU αυξάνεται αργά, ή ότι είναι σε παρόμοια επίπεδα για μεγάλο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια ανεβαίνει δραματικά. Παρακαλείστε να δώσετε λεπτομερή στοιχεία. Δίνοντας μας παραπλανητικές πληροφορίες που κάνετε σκληρότερα για να σας βοηθήσει.
Ακόμα παρακαλούμε να κάνετε το τεστ. Αν διαρκεί 2 ημέρες για να εμφανιστεί το θέμα, τότε παρακαλούμε απλά να κλείσετε όλες τις προγραμματισμένες εργασίες. Κάντε επανεκκίνηση του server σας και περιμένετε. Εάν μετά από 3 ημέρες τίποτα κακό θα συμβεί - αυτό σημαίνει ότι ένα από προγραμματισμένες εργασίες είναι ένοχος. Εάν εξακολουθεί να συμβαίνει κάτι άλλο είναι η αιτία. Έτσι θα ενεργοποιήσετε όλες τις εργασίες ξανά και να μας ενημερώσετε ότι η TI είναι κάτι άλλο. Ή θα στρίψετε σε μια προγραμματισμένη εργασία κάθε 3 ημέρες, αν είναι κάποια προγραμματισμένη θέμα εργασία. Στην περίπτωση αυτή ο διακομιστής σας θα είναι σταθερό μέχρι την ενεργοποίηση των ενόχων ένα και θα ξέρετε ποια είναι (καθήκοντα υπόλοιπα μπορούν να ενεργοποιηθούν στη συνέχεια) - παρακαλώ δώστε μας τα σχόλιά σας.
Αν δεν έχει προγραμματιστεί θέμα εργασία που θα το γνωρίζουν, στις περισσότερες 3 ημέρες. Αν είναι - θα ξέρετε ποιο είναι ένοχος σε περισσότερο χρόνο - στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε να ξεκινήσει την ενεργοποίηση των καθηκόντων από vBET εργασίες για την εξάλειψη ή επιβεβαίωση ότι είναι vBET θέμα.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):