Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 12

Závit: vlastní odkazy šablony domovskou stránku

Člen
    Datum registrace
    Září 2010

Default vlastní odkazy šablony domovskou stránku

Dobrý den,

Měl jsem vytvořit vlastní šablonu od nuly (moje deska je velmi uživatelsky).

Vše je v pořádku, na rozdíl od okamžiku, kdy uživatel následuje odkaz na sub-jazyka, odkazy na hlavní jazyk (tj. domain.com) jsou aktualizovány tak, aby se na domovskou stránku tohoto jazyka (tj. domain.com / es /).

Jak mohu přepsat přepisování konkrétní odkaz, abych mohl zachovat odkaz na původní jazyk (angličtina), při zachování hlavního loga pomocí nového spojení na jednotlivé země domovskou stránku?

díky

MOGmartin

Člen
    Datum registrace
    Září 2010

Pokud potřebujete například

1) najdete na mé desce @ MOGmartin je SEO fórum zdarma SEO nástroje a SEO Blog@seoforums.org
    2) klikněte na jiný jazyk
    3) Klepněte na tlačítko Zpět na anglické (první příznak).

I třeba nastavit, které odkazují jít jen na domovskou hlavní stránce.

díky

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců)
    Datum registrace
    10. 2009

Vidím to. Jaké změny jste dělal v vBET šablony pro vlajky generace. I - jste provedli nějaké změny kódu vBET?

Člen
    Datum registrace
    Září 2010

Quote Původně odeslal vBET View Post
    Vidím to. Jaké změny jste dělal v vBET šablony pro vlajky generace. I - jste provedli nějaké změny kódu vBET?
    Žádné změny vůbec, jsem vytvořil pevný kódované ve formátu HTML šablony s jazyky jsem chtěl, a upozornil je na správný adresář:

tzn. španělskou vlajkou = link na / es /
    francouzská vlajka = link na / FR /

Žádná logika je použita.

Člen
    Datum registrace
    Září 2010

Quote Původně odeslal MOGmartin View Post
    Žádné změny vůbec, jsem vytvořil pevný kódované ve formátu HTML šablony s jazyky jsem chtěl, a upozornil je na správný adresář:

Žádná logika je použita.
    něco? narazit? pomoc??

atd.

Datum registrace
    10. 2009

Žádná logika je použita.
    Tak úplně jsi se změnil způsob generování příznaků. Všimněte si, že vBET generuje příznaky URL obvykle nejsou přeložené stránky a tam předpona pro přeložených stran vbet_flag- , který je odstraněn během překladu sledování (rozpoznat své vlajky odkazy a nelze přidat zde kód jazyka). Změnili jste se a to je důvod, proč svou vlajku přidal kód jazyka.

Tak prosím, vraťte se do šablony vBET a měnit, pokud potřebujete, nebo v kódu kontrola existuje $_REQUEST [jazyk] a v tomto případě přidat vbet_flag- Na začátku vlajky URL (ne obraz - Link na celém snímku).

Člen
    Datum registrace
    Září 2010

Quote Původně odeslal vBET View Post
    Tak úplně jsi se změnil způsob generování příznaků. Všimněte si, že vBET generuje příznaky URL obvykle nejsou přeložené stránky a tam předpona pro přeložených stran vbet_flag- , který je odstraněn během překladu sledování (rozpoznat své vlajky odkazy a nelze přidat zde kód jazyka). Změnili jste se a to je důvod, proč svou vlajku přidal kód jazyka.

Tak prosím, vraťte se do šablony vBET a měnit, pokud potřebujete, nebo v kódu kontrola existuje $_REQUEST [jazyk] a v tomto případě přidat vbet_flag- Na začátku vlajky URL (ne obraz - Link na celém snímku).
    Ahoj, díky za odpověď.

Jsem se podívat na kód v noci, couldnt vymyslet, jak přizpůsobit se ... Asi jsem se potápět znovu.

Problém s výchozí šablona je, že z nějakého důvodu jsou všechny výšky a šířky je nastaven na nulu, tak se objeví příznaky stejně jako tečky.

Víte, proč tomu tak je?

Díky!

Martin
    Naposledy upravil MOGmartin; 16-09-10 na 16:41.

Člen
    Datum registrace
    Září 2010

upraveny výše příspěvek zařadit problém s výchozí šablony,

html I v současné době je vidět height = "0" a width = "0" na všechny vlajky .... ?

Člen
    Datum registrace
    Září 2010

OK - našel problém.

Používáte clear.gif jako odkaz na jméno souboru, toto je v rozporu s clear.gif, že VB používá také.

Mám úplně všechny atributy nastavení velikosti obrazu v vbseo, tak to vytváří tento konflikt.

Doporučuji vám změnit název clear.gif v budoucí verzi.

Datum registrace
    10. 2009

upraveny výše příspěvek zařadit problém s výchozí šablony,

html I v současné době je vidět height = "0" a width = "0" na všechny vlajky .... ?
    Šířka a výška jsou pevně jako čísla: width = "16" height = "11"
    Tak to nemůže být vBET chyba - možná některé další mod je rozebrat obrázky.

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •