Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 4 z 4

Závit: Soubor Cache Beta

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2010

Default Soubor Cache Beta

Může mi někdo vysvětlit, když jsem nastavit soubor mezipaměti stránky do paměti cache po dobu 1 hodiny (86.400 sekund), pak proč cron spustit jednou denně k jejich odstranění.

Jistě stránky jsou ukládány do mezipaměti na 1 den, pokud cron běží každých 24 hodin?

Když nastavím stránek do mezipaměti po dobu 1 hodiny, musí být odstraněny jednou za hodinu prošlo. Takže cache pro tuto stránku může začít znovu.

Je doesnt opravdu smysl ke mně.

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2010

Každý, kdo?

Zprávu, kterou jste zadali, je příliš krátká. Prosím prodloužit svou zprávu alespoň 10 znaků.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

To je vše OK. Vezměte prosím na vědomí, že host cache nejdou odstranit soubor pokaždé, když to skončí - to by bylo příliš nákladné. Pokaždé, když zjistí, že hosta Cache vhodné cache soubor již existuje, zkontroluje datum poslední změny a to, jak víme, to vypršelo, nebo ne. Pokud ne, pak je soubor přenášen jako výsledek. Pokud ano, pak je žádost vyhodnocena a poté jsme přepsat soubor bez dalších zbytečných a odstraňování provozu.

Denní úklid je zajištěno, že není žádný opravdu staré nepotřebné souborů - stejně jako pro závity, které se již neexistuje. Tak jsme se odstranit staré soubory denně, ale vždy zkontrolujte, není cache nevypršela

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2010

Vynikající vysvětlení, chápu, díky.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •